I can watch you forever

Call your girlfriend, its time you had the talk..., give your reasons say its not her fault.

JAg och Rebecca sviker aldrig, hahaaaaa kl 09.12 hör jag henne prassla med tuggummipåsen borta på madrassen i Olivias studentlya. Aja än 5 timmars sömn de är fan bra.
Det sprangs runt med en systemkamera igår. Läskigt. Men tills dess, två snabba från igår.
Mysfix hos Rebecca, förfest hos Albana, sittning, mellanfest och nattklupp på Hallands nation. nattdonken såg ut som rena kriget på Mårtenstorget.
Nu har jag nog slagit nytt rekord i stor frukost.
Ikväll är det Alicias 20 års firande:-D:-D<3


Albanisen och jag<3


Beccas vyy innan käket<3 konstigt ingen syns stå på borden?
Sen va becca en apa som sprang och gömde sig. hahha. Så fiiiijn<3


Dessa fina konstvykort från IKEA ska jag nu sätta upp i mitt rum, älskar att förgylla väggarna med sånt. Här är några av mina favoritstäder t.ex. Paris, London och Venedig.

Shes colder than ice, burning within, she's hotter than fiiireeeeee

Igår hann jag inte skriva något, vaknade och gjorde frukost hos micke och sen tåget in till lund. Det var introduktions föreläsning till delkurs 3 som drar igång nu:-) 
Efteråt tog jag Olivia och Rebecca bussen in till Malmö och mötte upp Linn på ett av hennes favoritcafe "sockerbiten". De ligger i holmgången tydligen haha de va väldigt mysigt, man kunde låna spel under tiden man fika osv. Hon som jobba där hade ett par gråa pyjamas shorts på sig. Says it all?? hahha. 
De hade en rolig idé (nu avskyr jag brittisk mat) men de va ändå så gulligt att man inte kunde låta bli att bli sugen. Linn och Olivia delade på en Afternoon tea meny som gick på 99 spänn. Då fick man ett tre-fat högt litet kakporslin med sandwiches längst ner, fullkorn och chokladscones med mjukost och marmelad, två bitar chokladfudge med mousse på, två muffins, två andra små kakor, några frukt bitar, också såklart tee.

Vi satt där nog nästan två timmar och bara snackade som brittiska små tanter hahah. Så mysigt:-) sen gick de i några affärer och jag stack bort till sats för ett ryck i gymmet. Vid halv 5 var jag klar och påväg till Maxi, där hämtade micke mig också köpte vi mat och sen hem och laga chicken curry:-D
Sture och hans flickvän parade sig hahah så förhoppningsvis blir det ett gäng sture jrs i maj(L)

Igårkväll va det biggest loser finalen, dem är så snygga att man tappar hakan. Tänk att de där vackra, sprudlande människorna hela tiden funnits där långt in bakom murar av fett. Tur dem äntligen fick komma fram och ge sina personligheter rättvisa!! Nu sätter jag fart, var uppe sent igår och avslutade en skol inlämning, nu ska jag packa en FETing väska för efter dagens föreläsning blir direkt till Becca, käka lunch och fixa sig, sen på förfest och sen SITTNING på Hallands nation:D
Wiho. I guess jag och rebecca däckar hos fiiina olivia<3
Så hörs imorgon broes and sisterss............ =)=)=)


Rebeccas mobil bild på hennes sallad o i bakgrunden syns de lilla kakporslinet, scones, olivia och grejer:D

 SLejman och Anna. Både två smala, bruna och SNYGGa. Men deras gnistra va med hela tiden och den syntes även när de va feta så dessa va mina favoriter heeela vägen:)

HA EN bra fredag


Every record sounds the same, you gotta step into my world



.....Lets forget about time and dance our lives away

Heeeej=)

Började min dag med att betala min lagboks faktura, hur tror ni det kändes?? Helt rätt de kändes sådär...... När jag är klar med den 10 kgs godbiten (tur jag köpt ny väska:S) åker den rätt in på blocket. Många utbildningar och tentamens kräver den så de brukar inte va några problem att hitta köpare.
Efter en som vanligt helt underbar frukost (idag kellogs plus sånna små typ fullkorns pinnar ser ut som kvistar bombat på tallriken haha, i soya yoghurt och varma hallon) och kaffet (dark intense, zoegas är min favoritt mmums, helt svart).. då hoppade jag på cykeln in till Entré. Körde 30 min spinningpass, crosstrainern och styrka (kör alltid lower back, rumpa och mage men i förrgår gjorde jag armhövningar också men nu värker mina bröstmuskler och lär väl göra den närmsta veckan hahah så det dröjer innan jag gör det igen). Nu har jag kommit hem igen, hade medvind hem tur det, så jag flög nästan fram på cykeln haha kunde leka "längst fram på titanic" leken med mig själv.

Nu äter jag lunch framför datorn och envisas med att förska komma ihåg alla bloggar jag följer i huvudet. Går sådär, upplagan blir varierande varje dag;D 
Om en stund jag ska ta på mig (har morgonrocken nu efter duschen, hahah älskar den, synd att de inte blev sån one hit wonder som onepiece för då hade de kunnat bli accepterat att chilla runt i morgonrock utanför huset). Sen ska jag möta upp Mboy på bilverkstaden och sen är det först vi som är mästerkockarna, sedan MÄSTERKOCKSFINALEN:-) Heja Sigrid, hon är kung 

LET me introduce you, to my party people. Här är en god vän till mig: Broccolin:D I like it kokt (till pasta såser, äggröra osv) stekt (till grytor, grattänger, grillat kött/kyckling osv) eller rå (tex i en sallad med god dressing eller till dippa) Jag och broccolin hänger nästan varje dag, och han ger mig massa antioxidanter och glädje vitaminer. Den ger min mage en riktigt fight och gör mig sååå mätt:D Kan rekomendera den här rackaren, han är en äkta vän. Hahah.

PUsss

High voltage, svimfärdig

Jag är alltid jättehungrig och sugen på morgonen. Direkt när jag vaknar kommer tanken upp i huvudet "wiihooo frukost". Idag kokade jag kaffe till mig och mamma och gjorde en stooor skål men soya vaniljyoughurt med varma hallon och fullkornshavrefras i. Sen åt jag, mamma och sture frukost på terassen i morgon solen. Med filtar är det mysigt!! 
Nu har jag fixat mig och packat min lilla väska. Ska cykla in till stan och möta Rebecca. Sen ska vi ha mysdag i stan, jag vill köpa bikini och jeansshorts. Men det är väldigt få snygga bikinis ute änsålänge och jeansshorts är svårare:( Tycker ginatricot jeansshortens modell är skitsnygg, men storlek 34 är för stora. Kanske köper ett par ändå idag och frågar om möjligen mormor kan sy eller göra något åt det. För vill att dem ska sitta så slimmat och fint inte rent pösigt. Sen köper jag och rebecca säkert någon god lunch och sätter oss och halv picknickar haha. Sen har hon jobb och jag träning (spinning).. 


Skitkass ljus, vill ha min kamera här NU! 
Men försöker visa att jag har 8 armband i alla jävla pastellfärger:-) och min vita klocka på andra armen och såklart mitt tågluffsband och silverkedja som alltid...

PUSS 
(Alicia bläddra ner, detta är inte dagens enda inlägg:-)


tenneriifiiish

Idag fyller the one and only aläääc 20 år. LOVE YOU.





iiiiih vänskap =)=)



Same same but different

Ingenting är omöjligt;D Inspirerande. Här har vi någon som kört racet!! Man vill gärna krångla till det (fördjupa, variera, förstå, göra det roligt, vrida och vända på möjligheterna, som exempelvis det min GI lifestyle blogggggggg som är pågång kommer beröra.) Men man ska inte underskatta de simpla sanningarna hhaha.
Som jag och Steffi sa igår. Ett bra sätt att va lycklig - sluta/ta bort det som gör dig ledsen, bekymrad. Lös det, sluta på det, byt det, lägg ner, undvik, LÄGG Av. Eller som i sammanhanget, ÄT mindre, rör dig mer. Face it.



haha lyckas alltid spåra lite:)
Puss

OH WOW but fuck you

Har haft en häärlig morgon, för steffi vaknade här. Igår va jag först en stund med alicia, sen steffi. Igår värmde vi upp våra nya sneakers;D Steffis knallrosa nikeissss är så fejjjta! 
Så åt vi frukost och stapplade till bussen mot SATS. Steffi för att jobba, jag för att träna. De va så varm och skönt i luften när jag kom ut (och jag har inte fyllt på mitt studentbusskort för försöker skjuta fram det för de är ångest) så jag gick hem. Har skickat så många mobilbiljetter nu att jag är mörkrädd inför räkningen sen... Man bara skickar lite här och lite där *visslar* sen hinner sanningen ikapp en! hahah.
Nu har jag kommit hem, gjort iordning lunch (rågkus macka med ett ägg, broccoli och ett äpple) som jag ska äta på terassen, sen måste jag skynda mig och cykla till lilltjejen och jobba. 
Vad gör nI? hahah. 
Imorgon fyller Aläcäg och linnea 20 år:)<3
Puss
 

Han är där



Rain on a sunny day, men himlen är oskyldigt blå

Heavy trafic, the symphonic version

Ikväll har jag varit på konsert och sett bandet min brossa är trummis i. Har inte följt med på jättelänge nu så det var väldigt roligt att se, dem va superduktiga:-) När jag kom hem klippte jag om min nightwish tröja till ett linne ist. Magtröje-linne som kan bli snyggt till ett par höga jeansshort till sommaren. Innan ikväll var jag på MAXI där det var fest. Massa gratis smakprov och jippo i samband med att den nya delikatessen öppnat. Ingen är gladare än jag (och möjligen babbeen) haha:D För nu kan man handla massa goda luncher där när man hoppar av bussen från lund. Och mkt lättare om man ska ha picknick osv. WIHO. Där fanns till och med sushi. Maxi står mig mycket nära. hahah. älskar livsmedelsaffärer in general. Alla olika städer och länder jag besökt vill jag alltid direkt kolla läger i deras mataffärer. (släpar med micke bland alla hyllor) Men som sagt MAT och MATLAGNING ett stort intresse!! T.ex. i Paris fanns inte pinnglass i affärer. Fick helt enkelt köpa bigpack för de gick verkligen inte att hitta. Och i England var det sällsynt med s.k. "färsk kött". Man var verkligen tvungen att ta sig till de stora affärna ex marks and spencer, tesco osv för att hitta köttfärs, fileer, kyckling fisk osv. I små affärerna (alltså inte löjligt små utan ändå vanliga affärer) fanns i princip bara konservkött.
Och i USA var där många livs där de hade grönsakerna paketerade i vakum, d.v.s att en sketen tomat va paketerad i en stort paket som kan liknas vid sådant som vi har kött i i Sverige. Och i Italien fanns där plast handskar överallt (sånna som man får med i hårfärgspaket) och de va regel att man skulle ha på sig dem när man pillade bland frukt och grönsaker. Ganska hygieniskt egentligen. I Wien i österrike hade den stora matkedjan BILLA (och sannerligen ingen annan mataffär för den delen) öppet på söndagar. Och de stängde tidigt på lördagar så de gällde att ha handlat hem inför helgen o planerat i god tid. Ni märker, de är en hel vetenskap! hahha

Godnatt<3

Du försöker hålla masken....

visst du kan skratta och låtsas som ingenting, men jag vet allt om dig för du har varit min. Du är någon annan nu, i försig men när du strippar och klär av dig är det samma grej.






M och K vetenskap


Bild från i tisdags. Började använda den varmaste av mina vårjackor. Snart väntar min 3/4 vita fejkpäls jacka från USA och skinnjacka:) 

Dagarna går fort fortare, fortast. I tisdags var jag och tränade, handlade mat, lagade middag, träffade micke efter hans tripp till stockholm och gick eeenda in till stan och spelade biljard på ett sjysst hak vid kb. Sjukt chill att dra dit några stycken, ta en dricka och lira lite. Det var väldigt bra biljard bord, bollarna rullar som aldrig förr. I går vaknade jag i limhamn och gick ner och köpte frukost. Sen städade jag och åt frukost till tv. Min ena elev hade studiedag så jag stack dit redan på dagen och sen gick jag en promenad hem i den fina vår solen. 
Nästa veckan är det final i mästerkock, jag hejar på Sigrid. Synd att Urban och Marco mina favoriter åkte ut igår. Kommer suga när finalen är klar för då är säsongen slut:-( 

Idag är jag uppe tidigt för det är så ljust och då blir jag ivrig. Alprosoyas yoghurtar speciellt den med smak av vanilj är så himla goda. De är laktosfria och ekologiska. Smakar som smält glass fast ännu godare.
Jag brukar varma hallon och blanda i vaniljen och dessutom ta i hemmagjort mussli på nötter, havre, frön och kokos. Det smakar som en dessert. Fast nyttigt. Ser ut som reklamtanterna här hemma hahah för jag sitter verkligen och suger på skeden och säger "Mmmmm" efter varje tugga. Jag har ingen bra kamera, snart kan jag ta bilder med min mobil, för lägger upp de så fint här hemma också kaffet osv. men sen får jag hitta nån gooogle-historia att slänga upp här. Lite trisst. 



Livets goda:-)


Idag är det torsdag, jag ska snart ut med vovven innan jag lagar frukost. Vad som mer väntar idag är träning, picknick mys i västra hamnen och middag i höllviken. 


 


Vi seglar till infiniteten





Gissa hemsidan?? hahah.. weheartit.com


Asså dem där två kan fan likna vem som helst!!

MÅNDAG

På måndagar är jag oftast ready for whatever. Nästan av sig själv far jag mellan föreläsning, jobb och träning.
Idag är det så. Igårkväll var den perfekta av slutet på veckan, vi chilla sönder. Till apornas planet och sen PARTAJ. PARTAJ va roligast av dem två hahaa. Men apornas planet var egentligen väldigt bra och välgjord mer de att de inte va vår typ av film vi hade hellre sett något kärleksdravvel haha. Idag har det varit föreläsning i lund, sen hämtade jag Sture hos mormor och tog en runda med honom nu har jag kastat ihop lunch och Kaffe (wiiho, så dax att vakna nu 14.09) och skrivit ut matteuppgifer att ha med till min lille elev. Så snart sticker jag iväg till henne och jobbar sen direkt till gymmet och köttar spinning. Och letar efter steffiii:D (hallonen koka precis över i micron.............) [Mina särskrivningar sen fan knappt själv efteråt va de står bara SEN NÄR BLEV DE TVÅ ORD AV DE ORDET??]

Sen andas ut, och imorgon är det tisdag då är jag back to normal, vilket innebär att jag dö är nöjd om jag får EN av ovanstående saker gjorda. Nu ska jag äta mitt käk och läsa de dagliga bloggarna hahha.
Pussen hajjen zippen dirren

hahahaha amen nä för heeeeeeeelvete nu får ni sluta vi ger de en min okej


you can never read my mind

Söndag morgon kunde känna ångest men jag hoppar över det. SER bara den vår och sommar som väntar med alla underbara människor, allt annat är svart sudd som dansar runt mig hahah. Nu har jag ätit en god frukost med soya vanilj yoghurt, varma hallon i och hemmagjord mussli. Om en stund ska jag möte rebecca och då sticker vi till en lägenhet och lagar middag, äter ananas och ser massa hyrfilmer. Ska bli härligt med filmer, jag kollar nästan aldrig på film men det är härligt att hoppa in i någon annans liv lite och leva in sig i andra drama än sitt egna everyday life drama THE story of me myself and I VERSION 2,0 som man själv är huvudroll i.... haha sen sover jag och rebecca över där. Nu ska jag fylla i min övnings Gklav Puss



meanwhile in poland

OOOOOOOOOOOOOOOOOOj jag hörde precis Sveriges melodifestivalbidrag???? hade inte hört det innan, och den är ju SKITBRA. jag dog. hahha. SKa lätt se finalen de är ju jättemysigt när de delar ut alla poäng. ååh vad glad jag blir låten va ju överskön:D och de är bra för då kan jag varva Gotye - somebody that i used to know så jag inte tröttnar på den iaf på några dagar till!


jag går i dagar i tröjan du älskar



Kilade precis den fine lille vägen ner till MAXI och köpte en ananas hahah så himla GOTT. 
P.S. Jag önskar jag kunde ge en ananas till alla mina vänner, för de är så underbara <3  

Bonnpris hittade enda hem till miggggggg

Min dator är kaputt!!!! havereraaat tot. men den är på väg tillbaka:-)

Snabbis. Varit i Polen, haft mycket skola och jobb på kvällarna.
Fikat med tjejerna efter föreläsningen på ebbas skafferi:-D gillar dock cappuccinon på Eh bäst. Jag skiter i om det skadar cafe-mångfalden:(
Fredags va jag och rebecca och klippte oss hahah åkte till lund för där va en shumme som bara tog 130 spänn men det blev bra. Sen fika vi på marken på torget de va gott (ÄR DET POTATIS I DEN DÄR:O ska jag slå dig?????? hahha) "Ååh det ser gott ut, ha en mysig dag",. "tack.."

På kvällen mötte jag upp Malin<3<33 finbesök från OSLO.
Så jag och LYLT steffi var hos henne och åt supergod flygande jacob, snackade ihjäl oss och förfesta lite smått under tiden som vi bara pladdra på. Sen hitta vi till KB dit många andra också hade hittat:D så vi började kvällen ihop med dans tillslut va vi alla tre splittrade och de jag älskar med kb är att man kan bara flumma runt själv så träffar man någon att snacka med lite där, och lite där osv.
Träffa Ella på sista bussen hem så de passade bram ed lite sällskap sen trallade jag hem och somnade gott till HALV 1 idag???? Sanna mina ord. har nog inte sovit så länge mer än max 2 gånger i mitt liv. SKönt va det;D nu har jag ätit frukost och ska ta en promenix innan jag börjar fixa mig inför att träffa ÅKE och cykla till sara innan lucas 20 års fest:-)

Ska lägga in någon bild snart så ni inte dör av tristess med alla bokstäver TOOOOOOO MUCH!!!

PUSS


men det var ju inte det jag tänkte att jag skulle tänka på and it goes on and on and on

I've seen you.

The magic moments of torsdag kväll. Dan före dopparedagen;D
Imorse mötte jag och rebecca upp linn på bibloteket för några timmars straffrätts seminarie. Sen hänge Rebecca med mig och växlade pengar.
Jag var tillbaka hemma ganska tidigt, vid halv 3. Sen dess har jag lagat mat, och förberett inför imorgon.
Ikväll ska jag mysa och titta på Sveriges mästerkock och biggest loser Sverige. Missade M.K igår för pappa fyllde år och min familj (M,M,M,S,S och S) var samlade för första gången på länge och åt en god middag tillsammans. 
Imorgon åker jag och micke till Gdansk för att njuta och slappna av på ett hotell som verkar dunder fint och mysigt. Där väntar stor frukost buffe, kultur och shopping(L) 

 Hotellet i Gdansk
En del av den ljuuuvliga frukost buffen. Capuccino, crossainter, ägg, bacon, brieost, youghurt, nötter färsk frukt osv osv.
En bild från Gdansk pittoreska gågata
 Hotellrummet

Ni får se lite bilder från det sen. Ha det bra 
Puss  


Choclate doesnt ask silly questions, cause choclate understands ;D


NEver run faster then guardian angels fly

I fredags efter matlagning och middag hos micke, plockade han fram sin klassiska pipa. Hahaha jag är non smoking NR ett men det är ändå härligt när grabben får fatt i sina egyptiska pipor. Kommer ihåg när vi skulle få hem bamsen från egypten. Blir sån ångoassssss. Då passa jag på att smyga fram snickersglassarna. Sen löpte jag och bbbeccish amok. 2-3 st snickersglassar, tryckte i oss mina chokladpraliner från alla hjärtans dag hahah. Sen när vi ska ta bussen vidare till förfest hos Amanda då kubbar vi in på hemmakväll och bara stormar stället. Plocka som aldrig förr, micke påstår att vi sprang runt med barbie filmerna men de vet i fan. De va iallafall argument nog för honom att getta the hell away from there. Babbish och jag till Amanda. Sen ut och tillslut MAx. Vi missade sista bussen:'( hur fan kan man missa den som går 4. Då får man panik. Trots den första bussen börjar gå typ 5 hahah. Men vi hittade hem tillslut trots en obehaglig taxi :P:P 
Följde Rebecca till Maxi nästa morgon. Vi somnade typ 05.17 (va iaf då jag skrev godnattsms till micke, de brukar va de sista jag gör innan jag somnar) sen vaaaaknar vi 08.15 o beger oss ganska snart till MAXI, snart lär vi va där innan de öppnar. (L)(L)(L)
Jag köpte en stor påse naturgodis, ett blåbärsmarabou till mboy och ett mörk mousse choklad som är mitt favorit. Babben köpte ungefär detsamma. Inte en siffra rätt. HAha.
Under lördagen strövade jag och micke runt på möllan, käka en glass på lejonet och björnen (yea i keep sayin that) handlade hem thai och hade thai picknick hos honom, städade och satte upp lite ny inredning. Sen åkte han iväg och lira biljard med några och jag softade ihjäl mig med datan, tvn, choklad osv. Trodde mig titta på melodifestivals finalen men de va tydligen nästa helg : |
På natten kom en kall micke hem och jag som alltid är skållhet på natten (i dubbel bemärkelse;;);) HAHHA skö) nä men jag blir väldigt varm för jag ligger helt stilla o sover. Så den lilla ytan i sängen är helt varm sen på morgonen heheh. Så vaknar jag och då är micke i fullfärd att göra en frukost buffe till oss WIHO. (verkar vara någon jävla fixide att ju längre du är uppe ju tidigare går du upp :S:D)

Ah skitsamma nu berättar jag inte mer resten är hemligt. Skoja, jag orkar inte mer helt enkelt utan hoppar vidare till idag. Har tagit hand om sture, han ville gå extra länge ute i med det var sol, sen lagat mat och jobbat. Hade två elever och kunde cyka till både:) Nu blir det snart loppe-lådan!! Imorgon börjar Desperate housewives och premiären ska såklart ses med min LYLT steffi. först ska vi bara överleva ett spinning pass. HAJDO



En sällsynt syn. tycker som sagt de roliga med vp är ångan och att se de andra sitta o softilera. Jag som aldrig röker får typ nikokick bara jag sitter bredvid........................


Mickes specialare, kiwi, banan, apelsin, äpple (han vet jag är fruktoman) (och äggoman haha) både kokta och stekta ägg, bacon, kyckling och köttbullar. (OCH KETCHUP O HAMBURGARDRESSING såklart) Det var jättegott vi åt det på en filt i sängen och mest gilla jag det för man blir så glad att bli överraskad.

Håret och klockan :)
Ganska fin och omtänksam men sansad stil en våldtäcksman. Hos Amanda:)


FRUKOST TIPS!!!

Många unga både tjejer och killar är väldigt intresserade av hälsa och träning. Det är lätt ett av mina största intressen med egentligen främst kopplat till mat. Älskar ju att laga mat. Hade jag fått bestämma skulle jag varit personlig kock hemma hos någon rik familj och bara serverat dem god och nyttig mat så kunde jag stått vid spisen med radion igång dagarna i enda;D
Tyvärr är det ju många som inte är riktigt insatta i vad som är bra och dåligt för kroppen utan kastar sig in i weiirdo dieter eller bara gör helt fel och typ plågar sig själv. Saken är den att om man vill vara hälsosam, se fast, smal och fit ut så kan man inte ge vika för sitt sug hela tiden. Om man äter chips, kakor, godis, snabbmat, pannkakor, macaroneeeeee and cheese... ja ni fattar varje dag så är det väldigt svårt att samtidigt hålla kroppen i snygg balans. Därför är det självklart inte alltid en dans på rosor att vara nyttig och däregenom känna att man gör det bästa av sin kropp och sitt humör och välbefinnande. Tyvärr har socker, fett och salt en väldig beroende effekt i kroppen. Ibland får man helt enkelt välja äpplet, bananen, en kopp kaffe, osv före chokladet, nötter, ben n jerrysen, frallan eller vad man nu än är sååååå sugen på.
Men värre än så behöver det inte vara. Man ska inte springa runt och vara hungrig, träna trost man är sjuk osv. Då blir det plågsamt och plågsamt innebär = ohållbart!!
Det är tusen gånger smartare att hitta en balans man trivs med där man genom att göra de små valen i vardagen som förbättrar ens intag, humörsvängningar, blodsocker, utseende och pigghet som man kan hålla länge. En livsstil. Snart blir du hur snygg, pigg och glad som helst. För att inte säga nöjd med dig själv. Och allt det där goooda blir tusen gånger godare när du väl unnar dig det!:D (yeeeah jag säger inte att jag går efter den perfekta mallen. Speciellt inte när man är bakfull eftersom alkoholen har gjort en uttorkad, mest up ens blodsocker nivå osv och sugen efter ALLLT är beyond min psykiska styrka hahha)

Skitsamma.... detta va bara lite tankar. Jag tänkte snart starta en blogg med mer fokus på god mat, träning. Lite tips, råd, iscensättande av TYPISKA scenarie i mitt liv där jag och säkert alla andra har en typiskt tendens att välja antingen helt rätt eller åt helvete. Annywwaays tänkte skriva ut en jättebra frukost tips. Jag brukar käka detta några gånger i veckan. Men inte varje dag för 1. Då tröttnar man säkerligen. 2. Jag älskar frukost och det finns så många alternativ så kan inte hålla mig till bara ett!

Keso med stekt banan och kokos chips.

1 paket Mini keso naturell 250 gram
1 banan
1/2 dl kokoschips

Ta fram en fin skål (blir så mkt trevligare hahah) och lägg upp keson. Jag älskar keso och kan därför lätt äta hela detta paketet, men för er som inte är lika förtjusta i keso (vanesak säkert) får man ju ta så mkt man vill:-D Skiva bananen (använd gärna en medium mogen eftersom den naturliga banan sötman kommer fram som bäst även om den fortfarande är fast och inte blivit för söt och mjuk). Stek skivorna i olivolja och vänd dem var för sig. Det går ganska fort. Smakar som friterad banan (MMMMMMUMS) fast utan all frityr smet och skit. Tro mig när jag säger att bananerna behöver inte sötas!
När de fått lite fin färg lägger ni dem över keson och strör slutligen över kokoschipsen.

Sammantaget blir denna frukost ca 300 kcal. Det är lite vilket gör att man lätt kan kompletera den med ett kokt ägg eller räcker det bra som det är. Det fina med frukosten är dock inte att den är väldigt kaloriesnål utan framförallt är den mättande. Keson är proteinrik och du står dig längre än du tror. Bananen är vitamin rik och kokoschipsen ger frukosten och magen lite mer tuggmotstånd. Dessutom är det väldigt få kolhydrater vilket gör att den är bra ur ett GI perspektiv. 
Men mest tycker jag att den är SUPERGOD (framförallt till en kopp kaffe) 

 +  +


FREDAG IDAG!!

Puss

RSS 2.0