Ska vi göra nått äckligt baby????

Får rippa 25 gratis tracks.
Lägger fram de perfekta i en lista på spotify. Startar rippen.
Kommer tillbaka förväntansfull en timme senare, vill kasta in dem i mp3n till löpbandet. DÅ HAR JAG TRYCKT PÅ JÄVLA SHUFFEL PÅ SPOTIFY:'(:'( så har den valt gammalt skit.........................................................
ska snart träffa beccaaa(L) Men kan inte slappna av alls idag. Är rädd att jag glömt en spisplatta igång så kan liksom inte andas ut förrän jag vet om det brinner eller om jag hade stängt av den. hate it.
Read it outloud

;)


I am titanium

jag darrar lite. ---------------------------------->>> EPIC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
I onsdags var jag och min shibbe på bio och såg Hamilton. Det är suuuuuper mysigt att förgylla sin vecka med bio eller nått sånt. Micke hade dessutom biobiljetter så han gav den ena till mig så jag slapp de ångest fyllda 110 kr som brukar hänga med i biobagaget hahha!!:D i torsdags var det juridiskt seminarie på förmiddag och de var faktiskt ganska kul, intressant. Vi disskuterade sexualförbrytare ur ett rättssociologiskt perspektiv. Sen åkte jag rebecca och linn lilla 169an in till Malmö och jag fick min gyllene timme på crossen. Min mp3 var död:( men jag hade i den i öronen ändå för de är så skönt att va inne i sin egna lilla värld när man tränar hahaa. Sen mötte jag och upp fiiijna steffi och vi åkte till Limhamn. Jag fick chansen att låna älsklings cribb. Så snällt:D så jag handlade den knaprigaste grillade kycklingen jag hittade på malmborgs, zucchini, parmesan, svamp, soltorkade tomaters osv sen laga jag en brak middag till STEFFI OCH ANNA. jaaa Anna brahed va på sverige besök och vi fick en heeel kväll av god mat, mys och bara snacka. Så avslappnat och efterlängtat och gav en verkligen känslan av hur spridda alla än är så har man ändå vännerna nära någonstans inom en(L) hihii Som malleballe i norge.
Sent kröp jag ner och somnade gott. Igår, fredag, gick jag hem från jägersro. Kallt och jävligt hahaha. Men att komma hem, hälla upp en skål med hälsofil (smultron och jordgusbb) med hemmagjord mussli och kaffe till det och titta på sitt favoritprogram SVERIGES Mästerkock på tv 4 under en filt kan det bli bättreeeeeeeee??? man tror man är i en dröm haha. Uppåt dagen vid 16 kom Rebecca och vi började sminka oss och fixa inför kvällen. Sen åt vi buffe på föredetta happybar som shapeat up, bytt namn o blivit nattklubb. De var jag, rebecca, linn, olivia, albana, refqa, Sajra, Ivona. Sen gick vi till Barcelona, där även Steffi och Olivia conneecta. Natten avslutades på båten, eller DONKEN hann vi ju faktiskt med allra sist så malmö runt skulle man kunna säga haha.  Och självklart sov frugan över...... Beccis(L) I morse följde jag henne bort till maxi där Pappsen hämtade henne. Då gick jag och handlade naturgodis. Sen hem, filten, kaffe, naturgodis och biggest loser sverige på Tv 4 play. Sen städa jag mitt rum bigtime så nu har det gått från bombnedslag (jag och rebecca ramla liksom in där i natt) till fint. Snart kommer älskling så blir det käk och sen joels 20 års fest:D
Att få ha dagar som dessa. Ååååh jag vet knappt hur jag ska bära mig åt för att visa hur tacksam jag känner mig. De känns nästan bra med kämpiga, kalla, slitiga dagar för de ska vara tufft ibland, inget kommer gratis. Men ibland kan man inte annat än att bara njuta. Alla underbara människor i min omgivning. LOVE YOU
Man får passa på att våga vara glad när man är glaaaad <3

Ian help me out

De har varit lite knäppa dagar dem har varit helt effektiva men känts ineffektiva för alla planer har ändrats och blivit lite huller om buller heheh. igår va en härlig dag. Rebecca fick samma jobb som mig:D:D så vi blev skitglada. Sen efter skolan mötte jag upp emelie o hade en lååång fika haha spårar alltid lite när man börjar snacka. På cafe 2000 såklart (andra hemmet) skoja. Sen när jag ska gå mot bussen så tittar jag in på en frisör salong o där sitter steffi o olivia. va fan är oddsen. Så gick men dem en bit och snacka man blir så glad när man inte alls planerat se de små solstrålarna men woooops så dyker de upp:D sen fick jag djura hem hade typ glömt tiden o där satt micke o kom inte in:( sötnos. Sen hade han o jag en mysig kväll. Idag va jag och rebecca på bibblan o skulle göra arbete till imorgon (JURIDIK ååååh shit, lagboken är dyyr:() men alla datororna sneade så vi fick sitta med hennes iphone o flumma som fan men de gick ändå bra tillslut vi fixade precis typ de sista via tele hehe. Sen var vi på utbidlning på kontoret med vårt nya jobb de läter skitbra. Så snart drar de uppdragen igång. Nu skulle jag egentligen hem till josse med lääc men både blev sjuka :(:( så synd. så jag djura klart de sista förberedelserna inför imorgon, nu har jag värmt mat o nötter o ska titta på mitt favorit program SVERIGES MÄSTERKOCK:D imorgon går bussen 06.42.................................... sån wannabe micke att va uppe vid den tiden. hahah.
PUUUUUssS

just do it

Hej :) Idag tog mitt jullov slut. fast jag inte haft något. haha. men sedan jag åkte till usa i slutet av november har jag inte haft söndags ångest. men de fick jag känna på igår hihii. fast var glad också för har klarat tentorna till alla delkurser termin 1 så 30 hp poäng avklarade:-D Jag har fått ett nytt jobb och massa är pågång nu så jag är glaaaaaaaaad:) ska jobba som privatlärare och hjälpa elever i högstadiet/gymnasiet med samhälls orienterade ämne eller svenska (kanske lite matte, engelska, spanska) får se hur de går men det ska bli jättttteroligt. men kommer sakna lilla nordic gänget haha så ska försöka att håla kvar vid de jobbet också ett litet tag. snart ska vi ha firmafest tom hahah eller utgång med kollegorna:DDD men på onsdag ska jag på utbildning med nya jobbet.
I lördags lagade jag käk med rebecca sen kom steffi så hade vi skitthärligt o chill här hemma sen tog vi taxi till båten. Rebecca o jag däcka här vid 4 efter en som vanligt inte dramafri natt. I går söndag lagade jag och min älskling porter gryta hos honom. vi har äääkta passion för mat hhaha helt galet vi planerar o lagar o fixar o donar o klipper o klistrar o kryddar. de blir sååååååååååååå gott. Grytan igår tog 3 timmar men de va värt de tillslut för köttet blev sådär trådigt som kalops kött ni vet, fast såsen va mkt godare än kalops för de va smaksatt med mörkök (porter) o Lite annat. sen tände vi massa ljus som vanligt, smutta rödvin o halvsov i soffan till en kostymfilm. Älskar kostymfilmer. imorse möttes vi halv 8 i lund. SÅ trött bluundade ideligen helt långa blinkningar under föreläsningarna haha. Vi tänkte köra reunion frukost men blev inte. får vänta tills vi alla är samlade. HAPPy på happybar fredag??
Efter skolan stack ja o rebecca o åt god sallad på cafe 2000 med maria sen hängde vi på subway haha nu ska jag snart laga middag, träna o sen slöa framför sveriges mästerkock bästa programmmmeet!! nu är de skola typ varje dag:( men imorgn ska ja inte bara skola för de innebär ju okcså att man träffar alla finisar där o sen ska jag och emelie dra o simma hahah. de är chill träning man blir så trött i kroppen på kvällen. plus man kan basta. godnatt. nä men har varit o handlat fete påsar måste lasta in i kylen innan midddag LOVE(L)
Kärlek :)

han har mer överseende med henne

Hejdå 2011.
Under året har jag varit i
Köpenhamn, Danmark
Lloret de mar, Spanien
Barcelona, Spanien
Paris, Frankrike
Nice, Frankrike
Milano, Italien
Rom, Italien
Rimini, Italien
Padova, Italien
Venderig, Italien
Vienna (Wien), Österrike
Prag, Tjeckien
Krakow, Polen
Berlin, Tyskland
Orlando (Florida), USA
Var hamnar jag nästa år???????
2011 har tveklöst varit bäst. (men självklart vissa undantags dagar som finns där för att påminna en att uppskatta alla dem andra)
Men VÄlkommen 2012:)

RSS 2.0