I wanna know your name

NAME NAME NAME NAME NAMENAME NAME NAME

fredags hipp? paddys? kvällen slutade på KB som var skitkul!111
sov hos FB
vi vAKNa och åt först frukost hos honom sen hos henke:):D
började med vårt pysselprojekt som jag tror blir klart nästa helg:D
spiktävling och jag loosade.
Lagade den överdrivit godaste maten. Förrätt: vitlöksbröd, grekisksallad med delikatess oliver, tzatziki.
Huvudrätt: extremt goda hemmagjorda hambugarare, med max hamburgar bröd, bacon och alla dess tillbehör:D
Sen kom jompa. Chillade/drack 2,25 cider jag hade köpt från toppen med leget hahaha de kändes jättebra
sen stack vi till Happybar och såg Pedalens pågar. :D:D
en trött jag och finissssss var på ikea hela dagen igår



skola nu. jag är beroende av sex and the city!!!!

Carrie Bradshaw knows good sex (and she isn't afraid to ask)




Vaknade hos älskling, tog bussen hem när han skulle till jobb (extremt tidigt) så fick köa utanför konditoriet Ambrosia innan de öppnade för att köpa bullar:D sen såg jag soluppgången genom 5ans rutor. haha. hem och sov några timmar sen sex and the city marathon. The essietial collection;)
jag är happy cat. Står i ett korallfärgat extremt tight linne som är från 6an och dansar framför spegeln till min underbara spotifylista. "GUILTY" skööööö men de är ett sätt att expressa att man är glad. känner för att fixa mig till max så de gör de och blir alltid på glatt humör av min favoritsak i hela världen. KRÄm. Lotions i alla dess former(L)(L)
Om en stund sticker jag till josse och fixar piggelindrinkar och byter om. Ikväll ska jag med mina systrar alicia och josse hahah till Hipp. Jag måste plugga in mitt eget personnummer som anna sa. nej så illa är det inte. det ska bli skit kul. Mina vägar kommer vända i natt.blir sovande på 100bussen i natt. tills jag kommer till halör;)
så där ses vi om inte på hipp. ÄLSKAR MUSIK OCH NIGHTWISH FRAMFÖRALLT<3<3<3<3


talking about the rising girl

imorgon 21/9 fyller jag 18 år

Bohemian rhapsody

Min pojkvän

han och jag är kära. I varandra.
jag skriver alltid "har varit där och gjort de och där och gjort de och de o.sv.
men det är storskillnad från upplevelser. för bakom varje bild och text ligger mycket mer.
det ser tomt ut när jag skriver "ska träffa älskling" de är liksom bara ord. I verkligheten är det en helt annan sak. Att se hans ivriga ögon titta in i mina när vi snackar. att vakna i hans famn. laga mat med han och hans passon för att krydda maten med gud vet allt hahah. och samma sak med vänner. Det står bara "träffade dem och gjorde de" ja men de betyder mycket att skratta med sina polare, snacka om allt och upptäcka och uppleva massa.
ville bara säga det till er.
Jag älskar PAAAAAAAAAAAAARVELN
Micke(L)



I need my spirit to be free

Bild från insparken på slakthuset :D

Steffi jag och kongstad:D

Bild från förfesten hos joel:D

Tille och jag

En bild från barista med alicia och josse och josse visade frapistan som var lika god som frapino:D

jag och en chokladfrapista(L) kreta armbanden


The funeral

Om en vecka fyller jag 18 år. Vilket firades för länge sen på min 18 års fest. Men ska bli riktigt spännande och roliga att va vuxen, det kommer jag va resten av livet. hehe. tvitvitvipeppareppparpeppar.
Idag startade min dag väldigt tidigt, klockan var 00.50 jag låg i tessans föräldrars dubbelsäng och snackade. Sen sov vi ett litet mesigt antal timmar sen vakna vi igen vid 6. tessan flög upp ur sängen dirr... friskt... hehe skö
då tog jag på mig foppa tollorna och sprang hem i regnet och mörkret. och sov vidare i 1,5 vackra timmar till. Men försov mig lite för var tvungen att åka den äckliga bussen istället för att cykla som jag älskar att göra. Men malin hade också sneat haha så hon missa hela skiten. Men träffa ella på bussen så de var ju softish. Och läskigt nog tog vi vägen via djäknegatan som man typ aldrig gör och då ser kajsa mig och pickar up mig med sin bil så hann nästan komma i tid:D Efter skolan tränade jag och plugga. sen fick jag panik vill inte bara göra vettiga saker ... haha så jag käkade och tv. Sen varit hos jossefiiinu med aLiCiA och spelat mario cart(L) frapista på torsdag götttt
jag väntar på bilderna från slagt i torsdags!! Nu är jag hemma igen och ser att malin slängt in bilder från kräftskivan i lördags så ska lägga upp två här.



RSS 2.0