911

Har min mamma rätt som säger att Mary J Blige och Wyclef Jean är syskon?

I lördags kom baby, anna, steffi, philip hit och laga mat och käka riktigt god mat och de blev mycket över som jag och micke levt på resten av helgen haha. Sen kom 25 festglada vänner hit och vi inledde lördagskvällen till 911 och många fler underbara låtar. Drog till dolles 18 års fest där de var dimma från rökmaskinen. Riktigt kul !
Igår smög jag upp och gjorde frukost till mig och baby, pannkakor, kakor, choklad, kaffe et.c hahah äkta lina style. Under dagen stack vi till maxi och gick en väldigt annorlunda väg dit så vi hittar massa pulkor och en överfet backe. Så vi åkte sönder var några pulkor. Saknar att åka pulka. Så spela vi in sånna sjuka videos när vi lekte istappstjuvar som blev jagade. Vet inte hur man lägger upp dem och min dator fuckas typ bara jag rör videorna:'( Skulle kanske hängt med emelie och nata på fest igår men klockan var ganska mkt, och baby var här och såg wallander så vi stanna och sov istället. Idag däremot ny dag och LOV!!!
Ska bowla med MALP, Malin, Josse, Wille, Henke, Larre. fett med nice. FIck precis sms och blev bjuden på fest. Hmmm. Vi tänkte dra och tömma underbart puliga amanos vid värnhem efterbowlingen sen dra hem till malin. Men fest hade ju inte suttit fel? Får se vad som väntar mig:D:D men vet iallafall att jag kommer sova i mickes säng i natt... HA DET grabbar


Hos Philip i fredags


Hos mig i lördags;)


Hos dolle i lördags.


Wild dances



Pappa och Svante bilar till fjällen idag vilket gör mig mamma och sture lite nervösa.
RETAR MIG PÅ DENNA ARTIKELN
Frågeställningen och svarsalternativen säger oss i princip "Nu när det varit kallt så länge tror ni inte på den globala uppvärmningen längra va?" Hur kan man göra så? Det krävs inget större engagemang för att veta att den globala uppvärmningen inte bara innebär "UPPVÄRMNING". En del i processen innebär för oss i norden istället kyla och denna onormalt långa och iskalla vintern borde väl oavsett snarare ge oss en känsla av någonting har förändrats/förvärrats än att allt står rätt till.
Men nu ska jag inte tänka på de mer. Upp till var och en..
Igår stack jag hem till älskling efterskolan och vi fixade jättegod mat som micke bjöd mig på. Revbenspjäll, pommes, god sås etc. jättegott. Sen stack vi till Phille där våra älskade Anna och Philip var. GUDOMLIG MUSIK. WILD DANCES - RUSLANA är lycka. Sen kom ett helt gäng och de blev lite fest. Men de är idag de smäller ännu mer. Snart kommer malp och steffi och äter en underbar middag här hos mig sen blir de wild dances och förfest ett helt gäng. Sen drar vi till Dolles 18 års fest.:D:D:D Ha en bra kväll alla. Bilder från helgen kommer i veckan. Fest imorgon och fler äventyr väntar så blir nog en hel del. Men som sagt vill avsluta med att hålla tummen för att gubbarna ska komma fram till fjällen så de blir lite skidåkning för deras del!!
Love

Just like a pill

Jag tror det är fettisdagen idag med anledning av:

- Att vi fick semlor i skolan (med mandelmassa) gott
- Det har testat semlor och betygsatt i Metro senaste veckan
- Malin tror det heter fettis-tisdagen vilket säkert stämmer eftersom det är tisdag idag

Biggest looser final idag kl 19.00 kanal 5 missa inte!!
Heja Mark för de 100.000 dollarna
Heja Ali på titeln och de 250.000 dollarna
NI ÄR GRYMMAAAAAA


Ice cold



Varm choklad och baileys är gott.................... men desperatare än aldrig förr ber jag nu om varmare väder:(

Lost then found

+ =

Dessutom är det helg. Innan idag var jag och steffi på hemmakväll och då dyker malin upp och fascineras av våra godissäckar.... Nu har hon kommit hit lilla loppan, steffi och vi ska käka göötttt och sen titta på morden i midsomer. vi kan behöva de!!! (nu när steffi berätta både de ena och de andra så inser jag de) hahah. Ha en bra kvälllllu<3


Mammas gata

Skjuter upp att blogga hela tiden för vet inte var jag ska börja....

RESAN vill jag inte tala om
den var så underbar de kommer nästan tårar i ögonen att den är slut. tillbaka till vardag, extremt mkt plugg och kyla igen. Och inget konstant drink-drickande de kan man ju fetglömma. Sen jag kom hem har jag inte träffat anna och philip vilket känns konstigt och mycket saknat eftersom jag bodde med den en underbar vecka. Jag har heller inte träffat livetsplus eftersom alla har varit på olika håll. Också saknat.
Så blir en härlig reunion imorgon om vi alla madar att ta oss dit. Helgen har gått fort. Mös (hahha) med josse i fredags. I går mötte jag baby i stan och så hyrde vi film fast vi hyrde aldrig film han köpte en simpsons box istället wiiiie. Och jag fick äntligen köpt mitt efterlängtade godis. Idag har jag och micke deppat över kommande vecka, njutit att va med varandra, hahah, våldgästat josse och nettans softa hem och sagt adjö. Vi kommer inte ses förrän på torsdag och tills dess ska jag på något mirakulöst sätt ha genomfört svenska akademiska uppsatsen, engelskprov, spanskprovspluggning. (?) hur kan de bli möjligt.
Men positiva saker: RESAN VAR ETT AV MINA BÄSTA BESLUT NÅGONSIN ATT ÅKA PÅ. MALP JAG ÄLSKAR ER. KOMMER ALDRIG GLÖMMA DEN RESAN. Snart vecka 8. Ska få träffa älskade livetsplusmeny igen. Ser framemot att höra deras historier. älskar dem! Och jag kommer vara så lycklig när jag överlevt kommande två veckor i skolan att jag kommer le till och med efter jag duschat och håret är tovit, utväxt och droppar kallt längst med ryggen. Jag hoppas på att leva på tequila sunrice vecka 8 också. Tillsammans med mina bästa vänner.
Snart ska jag ge upp mitt geografiuppsats skrivande och titta på wallander, duscha och kanske äta lite godis. Har inte bestämt mig om jag ska spara de eller inte.
godnatt

vilse i öknen? :D



RSS 2.0