We both know this type of life didnt come with instructions

  • So i try to do My best To make something out of nothing. Jag är som om tusen mil bort, tusen mil bort igen, sen tusen mil bort i havet. Back to basalmode, ikväll ska vi festa på iOS med uttökat sällskap:D 

BDG

Idag fyller MALIN 20 år. Grattis!!!! United minds. Älskar dig<3


High five, in your face, with a chair

fan jag tror att jag är kär i din mamma, och hon är säkert kär i mig med
hundrafemtion (150) sms talar för de

Truoble in paradise.

Jag i den spanska hästskon
 

Jag och Alicia<3<3<3

Jag och VBB<3<3<3

Jag i min första långklänning där det inte krävdes halva personalstyrkan på manpower för att hålla uppe tyg bakom mig var än jag går

Love you:)

borde lyssna på rebeccas tatuering

she dream of paradise, everytime she close her eyes.
but, the awakening.................
sittin in the morning, i'll be sitting when the evening comes.
Whatching the time go away, sittin on the dock of a bay
Party all night.

Fredag, vaknade första gången vid halv 6 för en morgonpromenad. Vaknade en andra gång och nu har jag ätit frukost och ska cykla upp till stan för att möta en kompis en stund. Vid 4 kommer Alicia sen ska vi fixa och dona innan studenten. Ikväll är det Mustis tur att äntligen springa ut i det fria hehe:D Jihaaaaaaaaa<3



En glad människa

Himlen är oskyldigt blå..

Hjälp mig då att vila lugnt och stilla.



Så sent som för några veckor sen sov du på soffan här hemma, både jag och micke tyckte de va kul att hitta på saker med dig. Man är oförmögen att förstå.

VILA I FRID ÅKERLUND


Please dont

Jag har många gånger tänkt tillbaka på den där vinterkvällen när jag för första gången i mitt liv fick ett besked likt detta. Jag kunde så tydligt minnas hur allt som för ett ögonblick sen var det mest obefintliga, det mest orimmlig och helt utanför ramen av mina tankar blev till sanning. I samma sekund som det sägs, när dina trumhinnor nuddar orden, förändras allt. När din hjärna väl har fått nys om det då är det to late to turn back to det stora fria ovetandet. Men tiden går.. Och man lär sig eller man får en erfarenhet iaf. Man upplever något tillsammans med många andra. Alla får vi små ärr som syns ibland, i vissa få lägen tar vi oss tillbaka till den tiden för att komma ihåg och kunna dra lärdom, eller för att bara fundera. Tänka lite på det när hjärnan av någon anledningen väljer att vilja det. Men sen kommer det en ny kväll. Samma ilning slår en från golvet genom kroppen och rakt upp i taket. Ett likadant besked. För en andra gång slås man av samma förnekande ifrågasättande. Samma frustration. (Återigen) En för dig totalt okänd och främmande tanke står plötsligt skriven i luften. Du kan ta på den. Den är sann, ingen återvändo för nu vet du. Mina tankar går till många andra än mig själv, jag är flera trappsteg bort. Men jag tänker självklart på de stunder och situationer jag upplevt tillsammans med denna person och förundras, tittar ner.   


Torsdag morgon och jag började dagen med att cykla 1,5 timme hem, cyklade vilse dessutom så fick fråga runt bland de morgontrötta rackarna som precis som jag va ute vid kvart i 7. haha helt sjukt. Men nu är jag hemma, orkar inte sova igen så jag lääär börja laga frukost snart. Igår lagade jag till mig och emelie vid denna tiden sen hade vi en hel dag i stan. jag köpte bl.a. en glassmaskin som ska bli stööört kul att använda. Jag spår att jag kommer göra alltifrån kvargglass med stevia, vaniljpulver och bär, till hemmagjord ben n jerry med de mest spårade kakbitarna, chokladbitar, såser osv i. Ikväll åker emelie till kreta. HOppas hon och Jessica får det stenbra, det tror jag:-D (vet)
Imorgon tar Musti studenten och det ska bli skitroligt!! Om en stund (jag ligger grooovt före i schemat så om flera timmar ifs) ska jag träffa STEFFI my love<3
VBB<3


Surfing i australien

Im being honest over here

Jag ställde mig precis och gjorde en aaaaaaaaaaaaaasg0d frukost som jag brukar fixa när jag har tid. (jag älskar att spendera tid i köket så jag går gärna upp en timme tidigare för den sakens skull) 
Frukosten bestod utav 3 delar.

Del 1.

Gröt

Först blandas;

½ dl Axa sporthavregryn (havre och råg)
½ dl Kruskakli
1 tsk Salt

sen tillsätter du ca 2 dl Vatten och micrar på högsta i 2 minuter.

Till gröten skivade jag en halv banan samt en halv dl minimjölk.

Del 2.

Tilltugg

Jag brukar vilja ha något knaprigt.

1 Kokt äggvita
2 Finncrisp orginal, råg, knäckebröd

Skiva äggvitan och lägg på riktligt med ägg på både de små knäckebröden.
Tillsätt salt efter smak.

Del 3.

Efterrätt 

När jag har tid vill jag äta frukost lääänge och då vill man ha efterrätt:-D

Tärna upp;

½ Banan, (resterande utav den jag skivade till gröten)
5-10 jordgubbar beroende på storlek, utbud och vilja:-D
½ Grönt äpple

Tillsätt ½ dl Ica lättkvarg blandad med tio droppar sötningsmedel (ex, stevia)

Blanda samman och toppa med en näve kokos chips, gärna stora.


ENJOY tillsammans med KAFFE<3

Tips, sötningsmedlet kan utbytas mot honung eller vaniljsocker.
Frukterna kan utbytas fritt. Kruskakliet kan uteslutas och ersättas med ytterliggare en halv dl havregryn.
Knäckebröden kan bytas till ett vanligt knäckebröd ist för två finncrisp. Man kan lägga till äggulan.
Kokoschipsen kan bytas ut till alla möjliga frön, kokosflingor, osv. Eller ett par st nötter (gärna valnötter isf)
Mini mjölken man ersättas med vanlig mjölk. Gröten kan göras på 2 dl mjölk ist för vatten. Man kan tillsätta smör på knäcket om man vill ha det mer salt och saftigt.
Lätt kvargen kan utbytas mot Kesella lätt kvarg eller Kesella naturell, vanilj eller hallon osv efter smak och vilja:)





läs föregående rubrik igen

Nu sitter jag och myser i pyjamas med jenna jamesons självbiografi som jag fastnade i helt på annas takterass i spanien och nu försöker jag hålla mig tills grekland. Dagen började så himla bra med lång promenad, mys och lunch med rebecca och ikväll har jag haft super kul på möllan med gott käk och fotboll med jossan, denise, nicklas och lucas. Skit samma att Sverige loosa helt ärligt. De enda jag inte vill är att de ska "åka ut" så att matcherna tar slut för jag gillar stämningen istan när man cyklade hem och så många människor va samlade överallt.

Godnatt:)

Pure shores, och hela klubben stannar upp, du känner det i luften, svalt och hett


Kom hem vid halv 2 i natt efter en mysig kväll med middag tillsammans med malins familj och sen häng på ovanvåningen. Imorse snoooza jag som en galning men tillslut gick jag upp och gjorde gröt innan jag cykla till Bara. Jag och Rebecca tänkte gå till bokskogen och gå en slinga, men när vi föjlt en fin stig längst med golfbanan där upptäckte vi att väl på bokskogens parkering hade vid redan gått mer än 5 km så vi vända och gick samma vackra stig tillbaka hahah. Påvägen hem gick vi inom affären så vi kunde laga en god lunch hos henne. Sen kollade vi på bilder på fotopapper som hon beställt hem, solade var femte minut och satt under moln resterande ":P".. 
Nu är jag tillbaka en sväng hemma för att duscha och byta om sen hoppar jag på cykeln igen och möter jossan sen ska vi ses ett gäng och käka och titta på matchen på möllan. Sommarkvällskänsla:D nattcykling 4e dagen i rad............ snart är jag nog körd med mina obefintliga cykellampor. 



SKÅL en la plaza de tapas :-D  

Hurry up up UP UPU PUPUPPPPPPPPpppppp

As you know is fashion, one day you're in and the next you're out.............. ungefär som med mig och blogg "mode". Ibland är jag on och ibland off. Skriver typ 555555 jävla inlägg på en dag/timme/vecka. And the next one im out!! hahah och då zippar/glömmer jag bloggen i 2-5 veckor. he he. Ett tips är dock att trycka på uppdatera knappen i webbläsarens sökfält så kan det flyga upp nya spännande saker:-D
Det är söndag och jag har precis ätit en skål kruskakligröt och en skål kvarg med äpple och jordgubbar i vanlig ordning. Om en liten stund ska jag gå och hälsa på Stures valpar :-DDDDD en hel liten liga av sture jr:s. Mysigt. Kommer försöka kidnappa samtliga...... får se hur de går;D Sen ska jag cykla upp i stan och käka med micke innan jag åker vidare till H-town och hänger med steffko och malle. Blir återigen nattcykling (för 3e natten i rad) hahah hem sen. Om en vecka och 2 dagar far jag och flyger.




As you kiss him in the moonlight, with heavy words i say


Lördag och sovmorgon, frukost i solen (fast jag satt i bara linne och då kändes det iskallt så fick hälla i mig kaffe haha) sen en mysig mil i bokskogen med M och hopprep<3
Nu ska jag duscha och styra upp mig innan jag bikar hem till Becca och äter grillat med hennes familj :-D damn good recovery. Imorgon ska jag och M dejta hahah sen ska jag och steffi åka till vår världsvana MALLEballe som är på besök från barca.

Nu ska jag lägga upp några bilder från studenten som var den bästa dagen, och jag saknar den speciellt nu när alla studenter springer runt och visslar. Jag är glad för deras skull!!!! <3 Ska bli kul när brossan tar det nästa år för då blir det näästan som att man själv gör det all over again.

Jag tillsammans med mina underbara vänner Anna,Malin och Steffi. 


Jag tillsammans med fredde och dolle:-D

Jag och Lina på champangefrukosten:-D

Jag och brossan i trädgården:-D

Lycklig (salongsberusad) tjej i stadsparken:-D


Sittin' on the duck of a bay..............

the only way to get rid of a temptation is to give in to it. (?) 

I'm at a payphone trying to call home
All of my change i've spent on you
Where are the times gone baby
It's all wrong, we're at the place we made for two

MAKE YOU GLAD YOU CAME

Its time for you to call your girlfriend, its time you have the talk. 
Lallalalallalall love 

Fredag, och jag vaknade och gick till maxi och handlade jordgubbar.
Har på mig min finaste klänning och morgonrock på samma gång. Det regnar ute och jag kollar på olika program på play. 
TAck för igår martin och ELLE<3

 
 

Tala är silver, tiga är guld

Var på sunds utspark och kramade så många jag hann, (träffade mallle!!!! och hejade framförallt på när Martin sprang ut) sen spenderade jag kvällen hos min älskade Elle som också tog studenten idag+ utgång med dem:-D

natt
 


Conclusion

Igår var det grillade hamburgare, cheesecake, födelsedagssång och förfest hos rebecca för att fira att hennes pappa fyllde 48 år :-D Grattis Michael!! Uppåt kvällen stormade jag rebecca och maria vidare in på brannefalks välkomstfest, dansade och fick springa som galningar för att tillslut dra vidare till Happy bar. Det var högt över mina förväntningar där:-D Hela kvällen va skitrolig och väl på donken stötte jag på ett välkänt ansikte, mickes hehe så vi åkte hem till mig och de va stenljust när vi skulle sova. kändes konstigt. Idag sov vi länge sen har jag jobbat, sista gången hos min ena elev för denna terminen så jag fick choklad och vi snackade mest om hennes framsteg osv. Mysigt:-)

NU ska jag sticka iväg upp till stan för att möta micke och bjuda honom på mando, (han ska få beställa extra lökringar om han vill:Dh haha) sen ska vi åka hem till hans lägenhet och köpa en god påse godis på hemmakväll och bara mysa till en film, för imorgon fyller han 21. GRATTIS!<3<3<3
Så tror det blir en väldigt lugn och fin kväll då jag ska unna ihjäl mig:) 

För att en del har undrat och för att jag själv inte bryr mig ett dugg om att skriva ut det, brukar bara bli massa snick snack "vf skriver hon så osv" fast de tror jag knappt för ofta någon skulle bry sig ett skit. haha

JAg är 159 cm lång och väger ca 47 kg och det är jag nöjd och glad med. No more, no less. Detta håller jag genom att äta väldigt nyttigt och motionera på vardagarna och på helgerna eller om de är något speciellt unnar jag mig precis det jag är sugen på. Puss 

 

Poco polla, no folla

- SKÅL.

Hahahahha när vi satt på stranden och skulle återberätta fågelturken på engelska.
BIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIRD
BIRRRRRRRRRD
BIIIIIIIIIIIIIIIIIIIRD
You've got a bird on you
Vänligen
You have a bird
on you
BIIIRD BIRD BIRD BIRD BIRD
Vänligen

Idag är det fredag:-D Som förutspått blev de inte mkt sovit i natt haha för jag och steffi spårade ur (likt SJ) och imorse vid halv 9 när hon stack till jobb cyklade jag genom heeeeeeeeela malmö hem:) 
Här hemma har bredbandet stängts ner:-( Detta är ett tillfälligt internet lån som inte kommer vara länge så jag kommer va utan internet en hel del i det närmaste. tack gud att de inte hände för en vecka sen då hade jag kunnat hälsa hem med paper osv. 
Nu har jag ätit en stor frukost med bl.a. gröt, jordgubbar, banan, och ägg. 
Mamma vill hemskt gärna ha med mig på en lång promenad med sture, jag är aningen skeptisk. Sen får vi se vad jag gör ikväll, imorgon väntas iaf firande/fest hos Sir Holst och sen drar jag, rebecca och maria till fest/förfest/utgång typ. 

EN skanky bild från 3 min sen heheh, har inte orkat sminka mig sen resan (har inte riktig packat upp neccesären kan man säga)

 

RSS 2.0