Mami is latina

Nooo jag börjar slakkkka. SKa ersätta det. I tisdags fottade (vägrar skriva plåta haha) linnea mig för att testa sin nya fina kamera. Blev rätt coola bilder tror jag men de bilderna har jag inte fått fatt i än så de kommer sen. På kvällen stack jag till Steffi på Sats och hämtade henne sen köpte vi naturgodis och cyklade genom stan i indiansommaren till hennne. Som vanligt satt vi rakt upp och ner och skrattade och snackade till 2 på natten utan att ha hunnit sätta på tv:n......... sen väcktes jag kl 8 på morgonen av att steffi uppenbarligen hade mer att säga hahha så blev att vi fortsatte där vi slutat och gjorde äggröra med keso o vindruvor med kaffe så gott mmmmm kafffeeeee. Tyvärr kan inte jag dricka kaffe när det är som godast (på kvällen) för då kan inte jag somna:( så måste ersätta det med 2 koppar på morgonen o 2 på eftermiddagen de är så gottttt rinner som guld i min strupe hahah.
sen stack jag till gymmet och sprang 5 km innan coren.
På kvällen hittade micke hit (via GPS... hahah skö) och vi åt god gryta och låg i en hög i soffan och spela wordfeud, kolla efterlyst o sov hand i hand. Idag var det torsdag och jag skulle jobba själv och skicka rapport till kontoret för första gången för anneli var o intervjuade. Det gick jättebra, finnns så fina människor. Och gick runt i linne :S SE PÅ Fan. FOTNOT (se indiansommar) haha. Köpte ett fint royal gala o sen SATsenergy. Electric- leila K är så rolig och adrenalin att hoppa som en galning till. Sen cykla jag hem på min cykel som är skrämmande nära punka men jag vågar inte göra något åt det utan bara hoppas på att klara mig så länge så möjligt =D=D nu har jag suttit i morgonrocken och tittat på mitt favorit program LYxfällan. VIll lägga en bild in men kan inte för bilderna kommer sen. Och just det. nu har malins (och carolinas) flytt blivit 4 real. så blir ännu en avskedsfest till helgen. Fester är så roligt, men inte när de har en tendens att alltid va mina bästa kompisars avskedsfester:'( Tills dess att de andra bilderna kommer så hitta jag en annan:d

Cause in your eyes i see that you've got douhts in me...... IIIIII FEEEEEEL NOOO PAAIINNN

jag vill snooozaaaa meeeeer......
vacklar som en zombie fram till kaffemaskinen
i försig var jag uppe och duschade för 4 timmar sen när micke skulle till jobb.
Helgen kutade förbi allt vad den pallade men jag hann göra high five med den!! ;)
I fredags gick de skitbra på jobb. Sen lagade jag och micke enchiladas, nachos och spelade wordfeud IRL alltså Alfapet hahaha. Men de var inte lika smidigt:(
I lördags var vi ute och sprang nere vid kanalen. Ironiskt nog åkte vi ser raka vägen och hämtade käk på santa lucia, och köpte godis på hemmakväll :-D
Efter middag i uterummet fixa vi oss och stack till JOhan där anna was hideng. Haha. tillfälligt sverige besök.
Slagt och kebab hemma vid halv 5 vet i fan vad som hände för då var det riiiktigt kallt.
I söndags vakna vi och kröp ner till soffan och såg "himlen är oskyldigt blå" med martin o emma.
Faktiskt bra film. Men första scenen är lite irrelevant haha. fast ball.
Har as bråttom men nu vet vi typ min helg. Idag skola,jobb, träna. :'( :')


Italienska rivieran

så kan man kalla det med undantag för padova....
Idag är det fredag!!!!!!!
Alltid bästa dagen. Min hälsofil var slut när jag öppna kylen. Katastrof
SÅ blev ägg, bacon och kaffe. Det är så gott att det borde kosta 165 kr exklusive kaffe på lilla torg.
Ska bli spännande o se om jag gör kaos med frukosten i mitt rum idag också *IVRIG*
okej sanningen är jag har lite bråttom, så hörs mer sen men de är fredagggg:D:D hoppas alla är på jättebra humör och inte vill något hellre än att rädda barn för såfall är jag den rätta för dem att ta ett snack med.

Jag as a tramp in RIMINI:D

Troy Davis

Klockan är 06.37 och jag har ätit frukost med micke och skickat iväg honom till jobb... 
Vet inte hur jag ska börja att tacka för allt från igår? FIck jättemånga fina hälsningar. Och presenter. En gullig pyjamas t.ex. av Josse. Och trosor o fika bl.a. av läc.  Och biljetter till DAVID BATRA av micke. AAAAH kommer skratta ihjäl oss.

Okej nu är klockan nått helt annat 20.25. Jag tänkte så imorse vad gör jag? varför blogga när min säng väntar på mig? man ska inte låta fint folk vänta o min säng är fint folk. Så kuta upp o sov några timmar efter jag hade skrivit det ovan. Sen vakna jag o spillde ut en halv kopp kaffe i rummet. Visste inte en kopp rymde så mkt :S Sen rädda jag lite barn men bara lite. O åkte fram i tbk till lund med anneli. Sen träffa rebecca, olivia, albana o julia. AND then to SATs. Sprang 9 km. har börjat med de nu så känner press o fortsätta annars har jag levlat neråt.... jag fottade displayen med mobilen så någon skulle tro på mig. GUILTY!!!
Nu ska jag äta fettaste mat till lyxfällan. Det är mysigt. plus de får min ekonomi att framstå som helt ok. PUSSSSS *hej claudia* *vinkar* (claudia är min kompis som bor i paris för tillfället här kan hon se mitt underbara liv i faboulusa MALMÖ A.k.a the big apple)


jag på rådhuskällaren, nej mena mc donalds med alicia josse o steffi<3<3<3


Crazy stupid love...

..hette filmen jag o micke såg på förhand igår gratis för han fick av brothers. riktiga brödrar det.
okej varför får jag blogg attack och vill blogga sönder när jag inte gjort de på en miljon månader?
En sista bild innan staaaaaaaannnnnnnn

TAAcco-heej

Hahah PARTAJ på söndagar. gör ångesten inför en ny vecka (snittar 1 föreläsning á 2 timmar, 1 kurslitteratur bok, 2 dagars jobb på rädda barnen och 4 SATS besök) mindre. fast haha det lät rätt bra faktiskt. trivs. fattas bara att snitta utomlands en gång i veckan för jag vill gärna vara utomlands mesta dels av tiden. Som rebecca ska va i vattnet mesta dels av tiden. hon får snart simhud mellan tårna. (möjligt att hon redan har har inte kollat än;D) hon är inte sånt fuckup som jag liksom som är barfota heeeeeeeeeeeela tiden så de är inte lika lätt. Men hon är söt iiih. Vilka utredningar det kommer bli i framtiden med de kriminologerna som produceras right now in lund version 1.0 !!!
Idag fyller jag 19 år. AHI. Micke sjöng för mig 05.30 imorse. Sen sjöng mapa o svante 08.30. Fick 4 mörka choklad och en halv mobil. Resten av halvan ska jag köpa själv på mediamarkt (baksidan och 5 knappar) hahha skoja. inte riktigt så ni fattar nog vad jag menar;) Ska snart reda upp min blogg o börja skriva lite oftare för ni är ju såklart diiiieeeng för att veta vad jag ska skriva härnäst???? *spejar och spanar*
Nä men de är rätt kul har jag kommit på.
Nu ska jag snart in till stan och träffa STEFKO, LÄCÄG och DJÅSSE. (låter som låtsas kompisar men de är på riktigt de är steffi alicia o josse.hahah) så ska vi äta nått. viktigt. Sen ikväll kommer lille bebisen aka Micke så ska vi äta god middag med min familj (Pappa, Mamma, Svante, Sture och Mormorn) Nu ska jag slå upp en nummer för någon fin människa skicka ett gulligt grattis sms men jag har inte numret för har bytat mobil nu 20 gånger för knapparna trilla av förra.
PHOTO BY ME @ yeeeaaah fotografen nummer ett med webbkameran

RSS 2.0