bråkat med din mamma? jag såg de med detsamma




sov hos steffi igår. eller jag sov mellan 00.59-03.17 sen mellan 03.34-03.50:)
var på promenad vid nobel lagom 05.06 imorse det var trevliga bussåkare då. de som missat sista taxin? sen etagé? i onsdags? ..

Hoppas läget är ok med malins nacke när hon kommer hem imorgon! annars får vi hålla ditt huvud rakt om du vill slippa stödet. jag,steffi och anna skiftar pass. Idag är det fredag. jag känner att hade jag sluppit vinterkräksjuka idag så hade jag uppskattat det lite mer än vanligt, så snäääääääälla *hundögon*.
Snart ska jag till jobb, har softat där en del denna veckan med belma and en praktikant:P:P
(extra pris på lösgodiset på maxi så ska inom där först med svante haha) ¨
sen hoppas jag är en viss babuuuu ska picka mig up där för jag bussar nästan varje fredag en timme men då har man inte ätit middag och har inte så mkt tålamod så de brukar vara unperfekt. Ikväll blir det fest och imorogn. haha men eftersom de fest hustler är min almost sister så kanske vi bara tittar in snabbt idag eller däckar istället så kommer vi på riktigit imorogn. ska smsa henne nu(L)

nu kommer en söooooouttttt bild




Run away with epic saxphone guy

love and other drogs idag med miss brahed and S.S.D idag efter jobb. bra:) delade tofifee, äpple, mini rittersport + pepsi max. sture har fått sin vinterklippning. imorgon är onsdag och the day to meet my love. han är mjuk och len och fin. nu ska jag kolla lägenheter och läsa i våra guideböcker. efter duscheen.
fashion blog yeaahhhhhhhhhhhhhh

Could this be your soul now?

Fredag:d veckan har gått riktigt fort jobb måndag+tisdag, skola onsdag+torsdag. Idag ska jag och steffi till jp's på lilla torg med vårt företag och träffa entreprenörer och businessfolk. Fick reda på igår att det är en fisk restuarang.. hmm ska bli spännande. Iallafall att träffa steffi som varit i milano:d
Sen ska jag cykla dirren till frisören som jag inte besökt på vad blir det, 1,5 år sen? undrar om mina toppar är slitna..... hahah. tur jag har mirakeldropparna(L) sen till jobb. jobb ikväll tills bäbisen kommer och sen ska vi hem här och göra hemmagjord pizzA:D Imorgon ska jag jobba 8,5 h:s. :) på kvällen white <3



God is dead, nietzshe. Nietzsche is dead, god. hahahha

TREVLIG HELGU<3

RSS 2.0