We're beautiful like diamonds in the sky

you and I, we're beautiful like diamonds in the sky
so shine bright <3
 
Mando och hypnotisören med min älskade, tårar och skratt, shopping med mamma, stress, thai (jaaa, i know), babb, förfest, rött, skyr, lånade julias crib, stora trädet vid borgen, Sunset på ÖGs, Lödde, VBB, soluppgången och datumtavlan snubblade över som en ålderlig koppartavla på en när och fjärran tågstation... Bowling på O'learys :-)
Offentlighetens definition. Många som bloggar nu? Alla ska berätta om helgen allt vad de orkar för satans vad det laggar:P
P.S. det är ju själve-fan att man alltid ska behöva googla ordet "beutiful, beautiful, bautiful, beuatifull" för att få rätt på skitet................

Standing in the hall of fame,

the worlds gotta know your name!!!
Fredag :-D
schynda schyndddda
I'll tell you later.
Puss

she wolf, falling to pieces

Föreläsning om media och reklam innan jag och ellebell ska laga thai <3
 
 

så lägg dig ner och sov lilla syster, bara lägg dig ner och vila ditt huvud. jag tror stenhårt på din plan. Little syster, dont you worry about a thing today, took the heat from the sun. Litte syster, i know that everything is not ok. But your like honey

 
 
 
 
 
 
 
 
Hur kan man ens formulera en så svår hemtenta i dont get it. Måste samla alla mina hjärnceller och få dem att samarbeta (erbjuda dem kaffe och köbe-kauka) för att detta ska gå hem.
Om en stund åker jag hem till Anna ist. Mkt roligare. Puss

You open my eyes

Seminarie gick jättebra. Tacos hos O med R, A, J, L.
Godnatt
oj här slösar vi inte med orden

Sexy grafiti ;)

I fredags fyllde jag 20 år.
Tack för alla samtal, sms och facebookmeddelande. Från alla världens hörn. Från andra sidan gatan, och andra sidan rondellen och andra sidan stan. Det blir nästan överväldigande, man fylls utav glädje av alla människor man bryr sig om och man blir påmind om alla de som ständigt surrar i en uppsjö likt ett gigantiskt rosa spunnet socker i ens tankar. Jag vill lägga den där lilla efforten. Jag vill på sanningsenliga grunder visa att jag vet, jag följer, jag bryr mig, jag håller en tumme, jag tar reda på, jag hoppas och jag finns där.
På kvällen var vi ett underbart gäng hemma hos mig och käkade som svin höll jag på att säga hahah nej men här va så mkt gott att man fick vara strategisk för att orka allt. hahah.Vi förfesta och dansa och jag höll mitt lilla tal. hehe. Vänner = familj.
Sen körde Ellebell några i bilen och resten tog taxi ut.
Under lördagen öppnade jag den ena presenten finare än den andra. Mina älskade vänner är så finurliga, jag kommer aldrig på sånna klockrena bra presenter???? hmmm finns det någon secrethemsida med tips som jag missat eller är det flashback rakt egenom elr har de bara en jävla känsla för vad jag gillar? också 4-5-6-6-7-7-8 tusen kcalorier på diiii haha.
På kvällen kom mormor hela familjen myste (hehe) och åt min favoriträtt. Svante är kung:-) men hmmm undrar where that puts me? kan väll inte va prinsessa då ellr hur funkar det......
aah de börjar bli långrandigt för er som kanske ska läsa detta på jobb. Då måste inläggen va korta och konsista så att ni snabbt kan klicka ner the webbläsaaaaare när chefen alternativt kunder, alternativ surefrasse eller viktigpetter kommer lunkandes.
Förfest hos jossan med läc, alberto, nille osv...
Utgång och sov hos L med turturduvorna. 
(ät inte i taxin nejdå)
Dreamteam.
Fast i flickan från havet tror jag den heter Carolina Gynningsbok.
Glöm inte partaj 21 ikv ;)
 
En nöt flera nötter <3

vi släpade runt på den i lägenheten och en "natt" stod den mitt framför mitt huvud men då flytta jag fan den

 


Fick en flaska kolsyrat jordgubbsvin idag på jobb inför min 20 års dag. Så snälla<3

Barn som jabbade över öppen eld

get ready to get fucked up to ;)
So I'mma get up and dance, you know
Cause this might be my last chance
So hold my hand i walk with you dear, its the house telling you to close your eyes,
Kräftskiva och utgång :-D
 

Jag har glömt att fråga

hur det kändes att vara 12 år när mysteriet på greveholm var julkalender. so fucking what om jag är barfota på en gul buss. några timmar tidigare fyllde jag på jojo mitt under rusningen. det va värre tror jag. idag å andra sidan begav mig hemifrån vid 9 imorse. kom precis hem....
ah lilla gubben gå o lägg dig. rhodos uttryck nummer ett, brought to you by rebb.

Det är inte den mest tippade viljan, men den har sin poäng, hehe and some english and then "fýfan" med samma ton

 
 
som spanjorer säger "sötnos".
Morgonskola är mysigt. Jag njuter nästan av att sitta där och lyssna på spännande ämnen.
Sen valde jag ut en fin resväska tillsammans med mormor. Hon fick en jättebra idé att ge mig en i 20 års present, superbra. Jag vill va mindre konkret. Hmmmmm.......... PKL och skyr igår och samma fina asiat inne i nagelaffären skratta åt mig som några timmar tidigare när jag pratade med steffi i mobil och fick kontinuerlig kramp i tårna. Tillslut prata vi så länge att hon överraskade med att va 10 meter bort hahaha. Så jag fick en kram innan jag träna. Fulladdad=)
Idag träffa jag Ramon för att få låna hans böcker. Och som tack bjöd jag honom på lunch. Efter en lång lunch bjöd han mig på kaffe på ett annat ställe. Tillslut hade han följt mig till SATS så då fick jag jiddrat lite med crossen även denna vackra dag. Sen såg jag inte family guy x 2 för jag prata med läc ist. 
Nä om man skulle ta och runda av....................
Jag och Babb på en sittning för lite mindre än ett år sen skulle jag tro. Elr vid närmare åtanke va det kanske ett halvår sen, elr. fan vet inte om det var höst eller vårterminen?

Töntarna var mannen i den vita hatten (16 år senare)

 
Ändå sen man är liten har man dagdrömmar. Det kan vara vad som helst. Vissa saker tänker man bara på under ett tillfälle, andra drömmer man om om och om igen. Dagdrömmar kan väcka starka känslor, för det kan göra en båda lycklig och ledsen att bara tänka på det. Det slog mig att jag gjort många av de drömmar jag en gång drömt. Många av de tankar som gjort mig ivrig, leende har jag upplevt. När det väl händer glömmer man att reflektera i det eftersom man är mitt uppe i det. Men det är sant. Många dagdrömmar slår in.
(If you can dream it you can do it) ahi ahi
 
Hahah igår direkt tagit ur sitt sammanhang: En nymålad dörr låst med portkod, men ingen porttelefon eller information om dem som bor där. Inget mobilnummer heller. Men då skrek jag bara mina fina vänners namn rakt ut i luften och då öppnar dem fönstret. Jihaa ;)
så, skola, lunch med jennifer och ebba, jobb och middagsbjudning.
 
Jag, Maria och Rebecca  <3
 

C'est la vie


Lina, Lina, Lina, Lonis, Lina.

Chasing the sun

Vilken helg!! :-)
 
Idag hade jag en spännande föreläsning om teknologiska utopier.
Picknick med Emma<3*
Träning
Växla pengar för att ha råd med middag hehe men som tur är var det min favorit kassör där jag alltid handlar. med den lille spindel (kan va skorpion elr dylikt) tatueringen på halsen. haha.
*Just det vi fick en biobiljett för vi va med i en forskarstudie... och idag skaffade mina älskade mormor fb.
Det är inte vilken dag som helst idag för idag är årsdagen då morfar somnade in.
 

Jag har vakat många nätter, förhandlat med mig själv

Kan du titeln;)

Lördagsmorgon och jag ska göra en jävligt viktig lista: LÖSGODIS

Topp 5 i Malmö:

1. Hemmakväll Motivering: Störst utbud av kvalitativt godis. Fylls på regelbundet vilket gör att godiset alltid känns nytt och fräscht. Kombination av goda pappersgodisar såsom marabou,snickers,geisha,dumle,riesen, werters kola med chokladöverdrag osv osv med massor av sura (melon, coola, kmärken, remmar, nappar you name it) och naturgodis med jordnötter, kokos, yoghurt och mörkchoklad.

Pris 8.99 kr / hg - Vi köp av 1 kg 6.99 kr hg

2. ICA Maxi Många blir nog förvånade över att ICA kommer före exempelvis nöjesmagasinet men det finns en viktig anledning. Motivering: På ICA hittar du mycket av det goda godiset som också finns på hemmakväll, den enda skillnaden är att godiset är lite mer standard och har vissa speciellt karamellkungen bitar som fattar på hemmakväll. Möjligt att godiset är aningen mer riktat till småbarn och M&Ms för exempel fattas jämför med hemmakväll, dessutom erbjuds inget naturgodis i lösgodiset eftersom man på ICA kan köpa naturgodis separat till ett högre pris.

Pris 7.99 kr / hg Naturgodis 13.99 kr / hg, på ICA är det extrapris med jämna mellanrum då lösgodiset kostar 4.99 kr / hg och naturgodiset 9.99 kr / hg

3. Nöjesmagasinet Motivering: STORT utbud! Massor av sorter inom det sura, karameller, många pappersgodisar, tuggummi och guldpengschoklad. Naturgodis i lösgodiset. En stor nackdel gör att nöjesmagasinet trillar ner på 3e plats. En del av sorterna är såkallade varianter utav orginalen, dvs det är inte riktigt 100 procentiga vad gäller smak. Dessutom är lokalen ofta väldigt varm så att chokladen har en tendens att vara lite kladdiga och smälta redan från början vilket jag inte tkr om.

Pris: 8.99 kr / hg permanent

4. Coop/Hemköp En del av Coops framgång jämfört med 5e placerarna är dess goda naturgodis. Exotic snacks, tropic naturgodis och parrots. Deras lösgodis, godisprinsen, en variant utav karamellkungen är fräscht och innehåller mkt gott men fattas många av de riktigt grymma sorterna som Hemmakväll och till stordel Maxi och Nöjesmagasinet erbjuder.

Pris: 7.99 kr / hg

5. Pressbyrån/Ekohallen/Citygross/Netto/ÖB/Små livs och olika godisaffärer exempelvis jamjam, gottelisa och limhams konfektyr Av blandade och många olika skäl hamnar på femteplats en samling utav olika godisutbud. Citygross/ekohallen/Netto och ÖBs drömgodis har en tendens att vara liknande övrig godis fast med en liten twist;) hahaa exempelvis en missfärgning elr konsistens skillnad. Men det har många godbitar ändå och en hel del av de klassiska, dessutom är det billigare än ovanstående. Tvärtom fallerar övriga på sitt överdrivet dyra pris ex pressbyrån och jamjam. De har dock ett väldigt bra, om än begränsat utbud. Ofta köper man på dessa ställen i brist på tillgång till övriga ställen i min lista.

Pris: Billiga ställen 4.99-699 kr / hg Dyra ställen 8.99-12.99 kr / hg


Until we're strong enough to jump

Kanske himlen just nu är en ängel eller djävul bort, det kommer inte förändras. Men ingen kan ta mina äventyr ifrån mig Här kommer upp bloggförslag om en tjej som bakat chokladbollar med nutella.... det borde jag bifoga till Rebecca, hon är bagaren haha. Jag trodde jag hade växt upp från nutella, men det visade sig klart och tydligt i Rhodos att det har jag inte. Hahah. Fredag idag ;D

Lev ditt eget liv...., för du ska dö din egen död

Har fått skrämmande mkt gjort idag...... Snart ska jag duscha och cykla upp till M & A<3 Senare ska jag titta på min lilla sötnos Joel K med Rebecca och Maria. SNABBA CASH 2 ;)
 




Calling (loose my mind)

Vaknade och kastade mig på mobilen för att ringa ett strategiskt samtal. Och stänga av snoozen. Sen mötte jag upp min babb och vi åkte in till lund. Reunion med olivia, julia, linn och albana <3 Back in malmö åkte jag hem till jossan och spenderade några mysiga timmar. Ikväll hade jag och lylt v.e.s.p.a. kväll som så många gånger förr. Tröttnar aaaldrig. Och jag träna också. Tillslut var det bara jag och cykeln kvar och den ödesdigra sträckan hem. snakear mig i smågränder för har ingen lampa på cykeln atm. nu tvingas jag lyssna på guldkanalen som pappa alltid sätter på. Jag förstår vad dem menar med "för mogna öron" de syftar till att man gärna ska ha gamla sletna jävla öron som inte hör så noga. . . . .. . . ha det grädde

Little talks of monsters and men

Att flyga fram bland en strand. Bredvid. Vinden i håret. I små gator och gränder på en KTM. Livsfarligt. Mörkt, sen ljust och helt ny dag. Varje morgon städade dem. Jag tror jag kan förstå hur fenomenet uppstår. Snacka om att man lever i nuet i nun som dem;)

Idag började jag 3e steget mot min dröm. Kändes väldigt bra:-D
Och sen sprang jag först på en kollega så vi tog tåget till Malmö, sen träffa jag malle och steffi mina fina. Malle är på semester i Sverige hennes hemland nr 3. haha. Ikv upplevde jag en på sistone främmande miljö. Gymmet.. hahah. P.s. Till min soi, Tonight, the night belongs to lovers som patty smith sjunger.
Kram


ha det grädde hahah

mmmmmmm, du försöker hålla masken. Du kan sväva över marken. Visst, Du kan skratta och låtsas som ingenting, men jag vet allt om dig för du har varit min. Du är någon annan nu ifs, men när du strippar och klär av dig är det samma grej. but then i was like: rudimental;)

RSS 2.0