A wintry eve once upon a tale an ugly duckling lost in a verse of a sparrows carol dreaming the stars






14.14 - han är kär i dig

Om 12 timmar vaknar jag i mickes säng av väckarklockan. Då har jag sovit hmm 0 timmar? kommer nog inte kunna sova. Stress. Snöstorm. Men det spelar inget roll för vi kommer hellre i tid. Hellre sitta på kastrup flera timmar än komma försent. Mitt hjärta hade inte klarat de! hahha. När jag är borta får ni läsa

www.livetsplusmeny.blogg.se istället för här kommer säkert hända grejer trots jag, anna och malin är borta.
Tycker extremt mycket om livetsplusmeny. Mina älskade vänner. ÄVENTYR!
Nästa gång jag skriver här har jag förhoppningsvis om jag bara lyckas ta mig till egypten ha haft en så otroligt bra tid.... men vill skriva om detta då istället för då blir det genuin lycka och återberättelse + bilder. Ta hand om er. Snöa inte in!!! Ladda med mat där i era små hem. Lina, Micke, Anna, Philip. hittar roaden.
haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaj<3

It's truuuuuueeeeee

okej vi tar det lugnt. Jag sitter och lyssnar på it's true - axwell och man blir så glad av melodin
cause iiiii iiiiIIIIIiiiiiiiiiit's true life will smile for you

har djurat de senaste dagarna. Mf, Historia, RK, Vaccin, Apoteket, Packning, Växlat pengar och en viktigt sak med Anna som var pain pain pain men nu är det great. Sitter här. Blev precis klar med MF och mailat till mina älsklingar så jag hoppas de blir nöjda. Har fått mina omdömen. 3 g 1 vg och 7 MVG. Jag känner mig redo att åka.
Ska snart sticka till Maxi och köpa en stor påse godis till mig och micke under flygresan tillsammans med tuggummi och tidningar. Men naturligvis blir det en lite godispåse till som jag ska ha idag och imorogn. Biggest looser är det bästa programmet någonsin måste jag tillägga. Kommer sakna de när jag är i egypten.. skö.

20-30 grader, allinclusive free drinks, crossainter, bacon, färskfrukt, kakor, middagar, luncher, 20 pooler, rutschbanor, strand 100 meter. jag ska inte vara för kaxig. Ska inte ropa jippi förrän jag är framme men jag ska sannerligen skrika högt. Det är iallafall tid. Imorogn efterskolan och när allt är packat har sån obehaglig känsla av att jag ska glömma något viktigt men nej måste kontrollera helt så kör mamma mig till höllviken och imorgon natt skulle man kunna säga blir vi hämtade av våra anna och philip. Här hemma är det v.5 Avvoriaz folket hoppas ni får det faaaaaaaantastiskt. Ni andra som är lediga typ hela veckan i synnerhet Lina och Steffi, mys under en filt i kylan. Ni andra som går i skolan. :-( well snart är de v.8!!! Nu ska jag gå ut i -14 grader till maxi. En promenad som nog blir helt oki i med min mp3. 

Var tvungen med en grej till för att göra er stund av läsandet av detta inlägg lite värre så titta på denna bilden:

EN BOX!!!!!! hahahahhahahahah

love you 


Flying high

Tänkte länka er till min lillbrossas chilla band som gjort lite nytt. Just denna låten tkr jag är rätt soft. Dock är harder motherfucking stuff deras grej haha

titta inom tycker jag
http://www.youtube.com/user/olba12#p/a/u/0/HEhWe7Tz0z4

I'm a creep

Söndagskväll
imorgon är det matte b på morgonen vilket jag brukar lösa genom att sitta och stirra rakt ut i luften. Sen är det lunch istället för historia och då ska jag höra lite historier från helgen. Efter skolan ska ambitiösa jag och steffi sticka till johanneslust friskis och svettis där jag kan gissa till 90% att jag kommer träffa friskisen albert för han verkar bo där (?) hahaha. Känner jag måste djur träna inför egypten (lite sen påtänkt..) men jag gymma iallafall förra veckan och stack på ett pass och 8 min abs och buns varje dag. Imorgon ska jag och steffi dela solarium också. niiiice inte för jag får någon minsta färg men de ska jag fan få i egyyypt!!! MEd andra ord palla vardagar:-( förra veckan var jag riktigt effektiv när man tänker efter. Torsdag = skola, stannar efterskolan och jobbar med MF projekt, hämtar ut mitt pass, fikar med micke och går på pass på gymmet. Fredag = skola, direkt till mammas jobb och tar två vaccin, drar till jobb, jobbar till 22 sticker direkt till shakespear pub och träffar micke och wille sen drar vi på fest hos åkerlund. Sen stack jag och micke hem på natten och den färden var så rolig hans cykel fuckades och vi stanna och pussades hela tiden ööönskar de var en film och att de spelade "hey soul sister i bakgrunden". Lördag var yyyberchill ( vet inte hur man gör tyska u på datorn ). Såg gratis sf anytime film på mickes tv med hdmi kabeln pappa lyckats hosta upp och sen bada vi och sen på kvällen stack jag till malin där vi tjejer hade övernice och förkröka sen kom micke, philip och ett gäng andra killar och så blev de fest,musik dans och popcorn. IDag träffades mina föräldrar och mickes föräldrar och annas föräldrar för första gången på en mysig fika hos Brahed. Konstig känsla att hänga där en söndagskväll. Men nu är jag iallafall hemma. Fyfan vad nice helg. Jag känner mig aningen skeptisk till om du läser detta eller ej baby men tack så jättemycket för jag kan bo/äta/decka/mysa hos dig nästan varje helg. Älskar det och dig b to the i to the g time. Och livetsplus meny som alltid ställer upp. Lånar ut vad fan som helst oftast underkläder, låter mig våldgästa era hem vilken tid på dygnet som helst och som är så awesome as persons. ILY. anyway måste hustla fest snart. Alla förtjänar de.
bilder på facebook
nu ska jag göra som så många dystra men vackra söndagskvällar innan, krypa ner i sängne och läsa kvps söndagsbilaga.
natti

Jag vet att du saknar din pappa och jag vet faktiskt precis hur de känns




8 sanningar om mig

1. Ibland känns det som jag gjort allt. Hamnat i de mest otroliga/fantastiska situationer som man knappt kan drömma om eller mardrömma om. Men jag har faktiskt aldrig rökt eller testat att röka. Och det är inte för att jag har någon större åsikt angående rökning eller ej. Det är bara att jag aldrig gjort de och kommer troligen aldrig göra. Ingen lust. hahahha

2. Jag är nervös, fast egentligen inte men jag kommer bli. För den 25 januari ska jag och Anna brasiliansk-vaxa oss. den sved...

3. Vi har en sådan vibrationsträningsmaskin här hemma. Och jag litar på den när den säger att jag förbrännt 60 kcal fast jag bara stått på den i 2 minuter och att den alltid säger 60.

4. Det senaste året har jag sagt hejdå till en vän som betytt allt för mig. Jag har misst min morfar och min farmor. Men jag har sett en vän bli kär. Jag har stöttat en rädd vän. Jag har stöttat en vän som gjort rätt. Jag har stöttat en vän som gjort fel. Jag har sett en vän må dåligt och sedan må bra. Jag har sett. Jag såg. Jag har lärt mig och jag har inte lärt mig.

5. Jag är jättekär i Micke och i lördags klarade vi hela "Castle clout Return of the King": spelet på hamsterpaj.net. Gratulationer till oss. Dessutom har vi två barn. Wimse och Wilmer. En spindel och en mus. Musen finns. Inte spindeln. Men de bor hos oss varannan vecka och vi tycker mkt om dem.

6. Livetsplusmeny och metalopera gör mig bokstavligen, i praktiken, rent fysiskt modigare.

7. Jag har pluggat 26 timmar i veckan vissa veckor. Och inte ångrat mig.

8. Jag har spelat fotboll i 12 år. Gjort självmål, gjort mål. Kämpat, kännt mig som någonting. Suttit på avbytarbänken. Fryst, svettats. Spelat spelat spelat spelat spelat det underbara gamet. Sen slutade jag och direkt la jag av helt med träning. Så nu måste jag börja gymma och träna annars kanske jag blir aggresiv. Vem vet..



Jag förföljer dig

Roses are red, violets are blue
a face like yours belong to the zoo
Dont feel ugly, dont feel blue
cause Frankenstein was ugly too





Far across the sea

På mats önskemål skriver jag igen.... skoja! det är inte på ditt önskemål mats. Det ska du inte få för dig och bli luftig över!! hahah skoja:)

Igår vaknade jag upp hos Anna i hennes gigantiska säng och kollade på "how i met your mother". Anna är lite besatt av de nu som man blir om man kollar förmycket på en box.... Sen åkte jag hem från henne (:() för jag skulle hem och gå ut med hunden och dylikt hehehe. Vid 4 tiden kom min älskling och med sig hade han godis. Det är ju helt fantastiskt. Så sen var måndagskvällen räddad. Fast imorse fick vi gå upp vid 5-6 tiden för han jobbar ju (snickrar) och då är det konsekvenser likt dessa som präglar hans jullov. haha men det gjorde inget för sen gick jag hem igen och la mig och sov till nu. DET ÄR SNACK OM ATT RESA. jag är nervös att jag inte kommer göra det men jag tror hoppas och vill till max. Vad hindrar en liksom? Egypten om 3 veckor, med anna, philip och baby. Kan det bli bättre? nästan alla andra är i Avve och vi missar 0,0000 i skolan. Dessutom kommer vi hem lagom till Alla hjärtans dag, v.8 och andra roligheter. SÅ nästa gång jag skriver här i bloggen skall det finnas ett svar. Att resa eller inte resa? 15-30 grader. Det handlar om tur!:D All inclusive hotel, flygresa sammanlagt blir det inte så dyrt fast ändå kommer de svida i plånboken. Men vafan. Hade varit de bästa ever och min mamma och mormor har precis rest, min bror och pappa sticker snart. Borde vara min tur visst?
love


bästa på nyår :-)

RSS 2.0