vattenmelon, nektarin och jordgubbar skivat med blåblär och i mandelmjölk

 
 

Jag Henny och Erik:-D
 
Som den gången när tom svek jerry eller piff svek puff
 
jag förstår inte hur mitt täcke kunde vara så mjukt imorse det var så ovanligt mjukt fast att jag inte hade orkat lägga det i påslakanet, och jag drömde och vaknade och övertalade mig själv att komma tillbaka till samma dröm igen typ 3 gånger wiho. Idag har jag bl.a. varit med mormor och hemma har jag bl.a. gjort en gigantiskt stor gryta.
Snart kommer jag börja skriva här att jag har eller ska jobba. och snart börjar terminen. men där är många snart före det snartet.
Och snabba cash 2:-D Nu väntar jag på sex and the city...



kutar bort till den lille högen och det gnistrar nästan som jag köttar, passar på när jag har det in reach





Efter roadtrip och en heeeldag på Gekås i Ullared med Rebecca, Maria, Emelie och Bea endade jag up spended 400 kr och det är inklusive 100 kr bensin. Okej 69 kr käk på Max också, påvägen hem. Poängen är, är jag a non shopaholic? jag tror det. är nog travel-holic ist.

Hon har öga för varje detalj,

och det har jag också, så ikväll när jag tänder ett ljus för alla där ute som firar jul. Vi gör saker som man inte fååår.
Igårkväll såg jag och Svante världens feel good film det gick inte att sluta, miljön, ljussättningen, handlingen. Im so execited typ hahaa. Kan va för att jag samtidigt höll på med något jag älskar. Sprang och fixa och dona med en matsäck. Har gjort i ordning ugnsgrillad kyckling, massa grönsaker och frukt (kötta upp en vattenmelan va nära på att hugga händerna av mig själv, slip and slide), oliver och ägg och ketchup i minibox.

Drama är inte som månen som kommer på natten, för visst att det kom 02,34 men det kom lika bra hela dagen och igår och imorgon. Plus the additional "JAG TAR FAN taxi" neeeej dont:(<3

 
 
 
 



Det kommer snart några sommarbilder från studsematta, nattbad, 20 årsfirande osvvvvvvv :-) fin lördag. nu lagar jag kylling (ja 10.34) och myser med youtubeklipp med lyrics fan vad man upptäcker missförstånd då. hahah. Ska diska och plocka undan tills min familj kommer hem. då blir dem nog glada, fast mest förvånade. Love

I got a rocket full of gold, mami's just gold

And the wait up beat is knocking

I torsdags firades Christoffer som fyllde 20:-D, igår köpte jag med bullar hem och sen kom steffi sen spendera vi eftermiddagen på bästa sätt som är möjligt helt ärligt. På kvällen slutade med spelkväll tillsammans med ett fint gäng hos holst. Hahaha cyklade hem med långklänning, poncho, barfota och en gammal sj lampa i högsta hugg, i mörkaste mörkret flög jag fram som en fågelskrämma på rymmen;D Idag är spännande..

Cause i have found a dream that most come true!

<3
trygghet och frihet på samma gång
 
Soundtracket till en av Irene huss filmerna<3 Studioproducerat, men sanning, så vacker melodi.
Nu är det sommar. Takeaway, bästa vänner och sex and the city på nätterna. Sambo. Musikvideoinspelning 06.00. Poolparty, LYLT, tusen historier, E och C stockholm. I söndags hängde jag med Annelie, igår efter några viktiga ärenden, satt jag steffi och anna i solen vid kanalen med iskall coca cola zero och vars en skattkista från 2000. På kvällen va jag med alicia. Nu kommer mamma och vill triumfera med att hon badat och klockan är 22.30. kanske ska jag ta en simtur innan sex and the city?

TILLSAMMANS SKAVI GÅ MOT RÖTT

ingenting kan fucka vad jag känner just nu

i crashed my car into a bridge (a summerday when you were gone)

En realistisk parantes
Lördagmorgon, eller oj, eftermiddag..... gick upp halv 8 för jag hörde att rebecca va vaken och det var självklart korrekt. maria och emelie sov också här.

Ängslig

I natt hade jag rivit sönder mitt lakan, stoppat in handen i revan. Vaknade och kunde inte förstå varför jag satt fast, men jag var halvt under mitt lakan, halvt över. Trouble sleeper, eller bara ovan vid mina nya naglar?

Ett jag känner dig helt fel- reward, we are the newborn

 
yet we are fading.
Om man läser allt som i en bok, i en bok, ser man det som en saga, som sammanflätade, som reaktioner.

Igårkväll var jag emelie och ella trötta. Efter en stund cyklade vi hem våra övergivna cyklar och idag var jag levande provdocka för Fanny som utbildar sig till nagelbyggare. Eftersom jag har bra egna naglar byggde hon på 4 och behandlade sedan alla med gele osv så nu vet jag inte vilka som är mina egna och vilka som är plast. Hahaa. Nu ska jag cykla hem till Rebecca och jag har med mig jättemånga mjuka kläder.


oooooooooooooo baby

Jag har svårt för att acceptera en motgång!!!

Nu ska jag bli hämtad för en kväll ute, inne
 
 

Manolis mavros

jag vill känna att jag lever, veta att jag rääää-cker till. aaaahhh aaahhhh aaaaaaaaaahhh ahahah aaaaaaaaaaa, ahooo, jag har aldrig glömt vem jag var, jag har bara låtit det sova. Kanske hade jag inget val?

Nu kommer babben med bullar<3

Silhouettes

Jag älskar choklad. Jag vill äta det till frukost lunch middag.
Idag åt jag det till fruskost. Problemet som normalt sätt finns (vilket jag eliminerat) är att denna typ utav frukost brukar vara mkt ofördelaktig för dig som vill vara smal, fast osv.Därför ska jag dela med mig av ett hett tips heheh.
Idag åt jag ultrafibergröt (fiberhavregryn utspätt med ren fiber kallat kruskakli) och en halv skivad banan och mjölk. Detta ger mig en väldig mättnad och det är det som är det viktiga med frukosten, om jag enbart hade ätit choklad hade jag blivit hungrig väldigt fort och ätit sönder mig resten av dagen. Efter gröten kokade jag kaffe och det är där choklad kom in i bilden;) Jag tog ca 70 gram lättkvarg (0,1 % fett) vilket motsvarar 38,5 kcal, sedan blandade jag i 2-3 tsk kakao vilket motsvarar ca 33 kcal, efter det smaksatte jag med valfritt många droppar stevia (naturligt sötningsmedel). Denna choklad mousse liknande röra hade en stark och ren smak utav choklad och en underbar konsistens. MMMMMmmmmmmmm. sammantaget: 71,5 kcal, men jag avrundar till 100. Sjukt va????

Om ni undrar mer om STEVIA, googla det. Alla har olika åsikter om det, men jag ska ärligt säga att jag tycker det är RIKTIGT bra i lägen som dessa. Jag rökar inte, snusar inte, någon liten last får man ha. Och det är knappast så att jag livnär mig på stevia (bakar kakor med stevia strösocker och tror att biffen är fixad;)) utan ett par droppar i olika sammanhang ibland flera gånger i veckan ibland dröjer det länge emellan.

Princess in her dark and cold room, nessun durma, noone sleeps, jo med mobilen i handen

 
 
det syns väl att bilden är tagen i sverige? nej, för skulle den varit det skulle jag suttit med en "klottrers fiender nummer 1" för att skydda mig från regnet och stormen och glassarna hade runnit bort tillsammsn med tre liter regn vatten, jag hade inte ens ätit glass för jag hade frusit och jag hade aldrig någonsin kunnat va barbent... Så nej de va nog fel där. de är grekland.

Idag kommer antagningsbeskedet inför hösten. Jag hoppas ha blivit antagen till media och kommunikationsvetenskap. jag håller en stor tumme för mina fina vänner också. Nu ska jag hoppa på cykeln och träffa Steffi. ´Vissa saker får allt annat att blekna.

Känner du turkar??

Hell is where the police are german, the chef's are british, the mechanics are french, lovers are swiss and its all organised by the italians.
 
Heaven is where the police are british, the chef's italian, the mechanics are german, lovers are french and its all organised by the swiss.
 
Med utrymme för stavfel.
 
Nu är jag hemma i Sverige igen efter 2,5 veckor i grekiska öriket och athen. Och jag har fått ett nytt jobb:-D så i höst blir det heltids studier och deltidsjobb. Tur man kan va på två ställen samtidigt! :) (;S) haha
 
godnatt. nej skoja, godmorgon. Klockan är 11.02 och jag har cyklat hem från steffi (lylt 4ever) där jag spenderade natten och en underbar fredag igår. (det beror på vem som frågaaaaaar... hahah)
Ikväll ska jag träffa babben (VBB) vi ska käka och sen festa hos fina maria som har inflyttningsfest,
 
Med utrymme för att spåra.
 
 

RSS 2.0