Romeo and juliet

Världens finaste topshop tröja, bianco footwear armband och skor. Svartglittrig nagellack, Zebra Bh, Escada riktigt god parfym, ny mascara maxfactor masterpiece night, elysee, livetsplus, baby. Kan det någonsin bli fel?

Igår stack jag till stan och köpte lite på åhlens. Sen mötte jag baby, Wille och henke. Gick med dem till Pizza hut där dem gick på sån pizza buffe plus dricka för 79. varför går vi inte dit oftare? Jag dog typ inombords när jag såg deras mat. Fast hade shi råd att käka där för jag ska ju till elysee med de bästa idag! Sen kom Ella och Emelie så stack vi till Bianco och jag köpte mina favoritskor för 300 hahahaa underbart. Sen gick chillade vi runt i triangel området och tillslut stack vi till lugnet livs där patrice jobbar och där kikki och melissa hade suttit och mögat x-antal timmar. Jag skulle egentligen hänga med dem till andys lägenhet fast stannade hemma i med jag aldrig är hemma nowadays och drar ju idag igen heheheh. Så såg klart på mysteriet på greveholm istället.
Om en timme sticker jag och med mig har jag en sf anytime kod vilket känns sjukt stabilt!
Fall jag inte hinner blogga igen innan nyår så gott nytt år!! hoppas ni ska göra något kul/har hittat en fest. Själv ska jag festa, käka och fira. Berättar mer nästa år...... 


love

Happy Christmas (War is over)

HEJ

Husmor lina har precis gått gatan med sture, dammsugit, slagit in julklappar och skrivit rim, gjort mozart kulor (mandelmassa, nougat, smällt choklad) nötchoklad och kola. Kolan blir mest spännande om se om den blir god! Sen har jag skottat vår uppfart så nu måste det väl bli en god jul. Ikväll kommer mamma hem och pappa får semester (eller han är ledig imorogn). Hoppas alla har det bra. Jag tänkte blogga lite mer imorogn vid 15.00 tiden..... HAHAHAH skö no freakin way, då är det kalle, tomte, julklappar, mat och aladdin som gäller. Kolorna tog 2 timmar:O blev 150 st helt sjukt. Nu kom pappa med kebab tallrik. Snart ska jag nog göra serbisk champange lika bra när jag ändå är igång. Lärde mig de i hmm vad var de måndags.

GOD JUL
ett särskilt god jul till livetsplusmeny. Bästa vän. Har aldrig haft vänner som er:D Kan berätta allt och vi har alltid ball plus vi gränslösa. PAlla gränser!!!!!!!
Och till finaste micke.


Ge dem ett finger och värm min hand, i ett iskallt ikea land


Who that guy sleeping with your girlfriend, getting nude and rude in your bed, same dude that your sister like, make me everlong call me Mr right 



Jag trodde det var jätte mycket snö....

och jag sov över med anna, festade i höllviken, sjöng till svenska hits, blev lurad på ambrosia, spelade wii med micke, såg family guy hos joel, festade hos kikki, sov med baby, åt kebab, firade steffi med bästa, firade jul med anna, philip och baby, rullade runt i jockes gigantiska säng, köpte alla julklappar och vipps....

... så hade jättemycket snö kommit och mina tår frusit fast i marken vid någon busshållsplats där jag väntat sönder



Moondance

Jag är helt nöjd.
En lektion i skolan idag och jag stack dit, åt mat i skolan sen drog jag anna lina och steffi till stan. Steffi avlägsna ganska fort vi andra älsklingar gick runt i timmar. helt sjukt typ 6 timmar!! Men så hann vi också med två besök på EH (espresso house hehe för alla er som bor i stockholm). Anna hitta massa julklappar så hon måste må på topp. Man blir faktiskt gladare av att köpa till andra än sig själv. Även om man blir sjukt sugen när man ser alla paljetter. Kan inte ens titta in på bikbok... hade inte kunnat styra mig själv såfall. Jag och Anna pussades under misteln på hansa. love. Lina hittade också fina saker plus inkasserade lite, men de var hon värd! Grattis linis haha
Jag hittade julklappar också yeeah fast nu har jag bara 19 kr på kontot och ska äta på jensens på onsdag, handla *****, och har fler julklappar kvar så vet inte hur det ska gå:( Men köpte julklapp till min kära vän på andra sidan jordklotet också:D Dessutom ringde jag jensens böfhus så jag ska jobba på fredag. TUR! för jag är riktigt fattig. 12-18 = sovmorgon, mat och fri kväll. Behöver pengar till när jag ska göra om mitt rum. Kommer bli så sjukt fint. Hitta massa fina saker på indiskan sen som ska dirr in i mitt nya rum. Istället ut med den röda färgen, alla hyllor, dam, skit. Har så mycket shit i rummet som hör hemma på blocket, tradera och tippen.
Imorgon ska jag nog gå upp halv 11. Det blir tufft. Men står nog ut. hehe. Julmat och en lektion i skolan med livet sen får vi se vad som står next på tur.

PuSSS / Fågelturken (DU HAR EN FÅGEL. fågel fågel fågel, du dödar fågel. du har en fågel:(..)


Hey, Soul sister

Har inte sovit hemma sedan onsdag. Därför jag inte bloggat. Har blivit lite beroende av hey, soul sister tack vare att den spelats som galet torsdags, fredags och lördags. Den är lycklig. Torsdag sov alla tjejer i samma rum. Tillsammans med massa kakor och fast inte med nonstop choklad för det låg utanför dörren för jag ville det skulle bli kallt. I fredags lagade baby och Philip sallad, kyckling, vitlöksbröd osv till mig och anna medans vi levde livet. Sen åt vi, dansa och sen kom livetsplus och massa andra. Jag låg på golvet och skrek LIFE IS FINE. för det ärrre.
Lördags var lussevaka. Bestod utav underbart god mat och stämning hos Anna. Vid tolvtiden kom micke och phille och sen drog vi till en annan Philip. Fast först stack vi till fel hus. HAHAH.
Vid 2 tiden stack jag, anna micke och phille hem till Anna igen. Paradise hotel XL (varför heter de XL?) tårta som anna hade shoppat när hon tömt ikea med sin familj haha, kaffe, choklad mys i annas säng som är 2 die 4
Kom hem vid halv 4 till baby och han var så söt han hämta min tandborste, tandkräm och ett glas att spotta i till mig för jag hade jätteont i magen. han är så söt. Hahah och snuffs i hela näsan vilket var nice. S plus N plus U plus F plus F plus S. Söndag, lucia, tredje advent. JULLOV om 2 dagar. GLÄDJEN. Kriget är över. Eller iallafall den här svettiga terminen. Längtar tills jag fått ut alla resultat så vet jag var jag ligger i alla ämnen och ingen kan ta det ifrån mig. Helgen har varit så niiiccce. Vissa har ont i knä. Vissa har svagt lokalsinne vissa åker 152an runt runt runt. hahahah. 

Lots of love from meeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee 


I surrender

http://www.youtube.com/watch?v=cpP7b2lUxVE&feature=related

en av många sjukt roliga family guy klipp

sov till halv ett idag ändå ville jag inte resa mig. Nu känner jag mig förberedd inför engelskredovisningen imorogn. Kommer vara riktigt nervös. Bara för det är på engelska. Men sen är det över och jag och Anna har skickat in "vårt" fina arbete. Så otroligt skönt. Och det ryktas om att tjejerna har gjort planer idag. Älskar det. Nu lyssnar jag på mina favorit låtar av håkan : Jag har varit i alla städer, 13, lång lång tid, nu kan du få mig så lätt. Och såklart I surrender - Rainbow.  Och städar mitt rum. Musik gör en så ivrig. Life is fine. We har madat halva terminen. Min och Annas favorit tv kväll ikväll. Mamma har färgat sitt hår knall rött. Det är väldigt fint. Och rött. Någon dag ska jag go back till det knallröda. Jag och mamma ska nog sticka till Nova lund också idag. HAHa. May sound wierd. för klockan är trost allt redan kvart i 6 men sånt hinner man. Då får vi spela in världens bästa biggest looser program. Såg luftslottet som sprängdes med baby och josse igår. Kom på nu att jag verkligen inte kan relatera filmen till titlen. Men den var bra. Stolt över den serien.
 

VILKEN FÄRG SKA JAG MÅLA MITT RUM I?

Pojkar jag har sett allt..

..det som en gång brann med sen blev kallt
jag har sett dem som stod längst fram och dem som ville skaka min hand
men dem och jag var aldrig vänner nej vi var luft
luft och inget mera



FREDAG
vi kanske ska festa loss men vi SKA släppa loss
love you

RSS 2.0