Rus

En härlig midsommar och helg har gått förbi

Jag kan inte låta bli att lyssna på Lill Lindfors - Rus
Psykoatrin har blivit ifårga satt denna helgen. I form av utställning på Hipp som jag var på med josse och micke och sen Shutter Island.
Idag ska det blir 25 grader :D:D:D:D:D:D typ alla tjejer som var med på midsommar var osminkade och det var så härligt och glatt och alla var så vackra ändå(L)
MY LADIES Steffi, Malin och Anna kommer snart!!!!


Tjuge pågar i en bastu

Åhhhhhhhhh vi är tjuge pågar i en bastu, oh vi älskar varann


O baby

Bilder från Malins 18 års fest:





Nu är det onsdag och jag har precis suttit och kollat egenom steffis semester bilder från turkiet. Vill bara resa jag också!! Nu ska jag gå ut och ta ett "morgon" dopp och sen fixa frukost, tror det blir min sommar favorit. Omelette och jordgubbar. (NEJ inte blandat...) Sen vid 3 sticker jag med mitt älskade skånetrafiken sommar-kort som jag använder varje dag och åker till baby. Grejen med mig är att jag aldrig vet vad jag ska packa för vet aldrig hur länge jag stannar! fast nu blir det bara en natt borta för imorgon ska Carolina sova här. Puss

God gave rock'n'roll to you

Senaste dagarna


Kiss konsert


Jobbat


Ätit underbaaaaaaar sommarmat (Mest har jag nog ätit hemma hos malin olika dagar)


Grillat!! med tjejerna igår och i helgen med min micke


Tagit hand om Sturelur


Hade världens niceigaste helg!! 
Var hos Anna, Malins 18 års fest, grill och spel med micke, henke, claudia och gänget sen bara massa kul och mys med min älskade micke !!

Silly boy

Heeeeeeeeeeeeeeeeej =)

förlåt att jag skriver så många inlägg att ni inte hinner med annat än läsa......
Jag och alicia ligger ute och steker som sillar på stegepanna. Men inget händer med min hud. Solen bara dras till alicias mage så hon får brännblåsor men jag ligger bredvid och hackar tänder. IMORGON BLIR MALIN 18 år <3<3<3<<3<3<3<<3 GRATTIS
(bra för mig också hehhe)

DET SKA FIRAS med stor grillfest ska blir jättekul. Sen får vi se vad som mer väntar i helgen.
Tänkte slänga in en bild från mickes student.
Byggar - micke =D


Längesen

Snart är tvåan slut. Vill inte veta hur många timmar jag krigat med plugg.
Förra veckan var jag i skolan varje dag fast jag knappt hade en enda lektion, men vi hade massa att plugga och arbeta med. Men tvåan har inte alls varit så skräckinjagande som jag föreställde mig.
Det är fan med glädje jag drar dit för en lektion för att träffa kompisar och äta god mat. Vi har hittat på så mycket runt om kring skolan att pluggandet bara flutit på för det är underbart att verkligen kämpa när man har massa att se fram emot och att man sedan får bra resultat.
Men nu är det slut på att åka till skolan fast vi är lediga för nu är de flesta kurser avslutade och allt vi har kvar i skolan är roligt som Jimmys prylar :-D Jag är glad att veta att jag fortfarande går på Procce efter sommar. Här finns mina vänner, god mat och trygghet. Även om jag inte ser fram emot Matte C, Engelska C, Svenska C Samhälle C och UF. Men tror det kommer ordna sig. Har fått slutbetyg i Nk A, Sv B, Hi A, Geo A, och Rättskunskap än så länge. Mvg.. Men det viktigaste är att jag få G i Ma B. Får jag det blir jag sjukt glad och stolt. Tycker alla som klarat den kursen är så sjukt duktiga!!
Torsdag och jag och steffi stack till skolan bara för att lämna böcker sen satt vi med Uljanna och Johanna och stekte vid kanalen i typ 3 timmar. Har fått för mycket sol plågar alltid min kropp med att nästan bränna sig så jag är inte röd med det svider. Så får hålla mig inne ikväll och titta på mina nya kläder för hämtade ut hm kläder jag beställt idag med josse. DET LUKTAR BACON HÄR HEMMA. JIPPI:D bacon/pasta sallad och grillad kyckling till middag. GÖTT.
puss


This womans work

Livetsplusmeny kunde inte haft en bättre morgon idag.
Ikväll blir det tims student.
Snart har jag och micke varit tillsammans 1 år.
Han fyller 19 på fredag och då är det också annas student.
Nästa vecka är det massa studenter och sommarlovet börjar!!!!!!!!

I helgen var jag hos Anna lördag kväll och åt godis med kim och pontus. Sen drog vi till spanish garden och sen johan. Sen mötte jag micke, cornelia etc. och vi drog till shakespear.

På dagen spelade jag och Micke minigolf hahah de var riktigt kul lyckades tvinga med han och tror han gilla de med. Sen åt vi god glass.

på minigolfen :D

mitt charmtroll :-D

RSS 2.0