Vi lär oss av the scientist, or a band of horses at a funural, but we most också de på det från ett ces't la vie type of perspektiv.. det bubblar från inside

 
 
 
 
En av mina favoritbloggar:
http://minbebis.com/blogg/jennysmatblogg/ ;)
Lill-lördag. Idag ska jag ge Malle a break <3
 
 
 
 

They say you’re a freak’ when we’re having fun, sayin must be high when we're spreading love ? :S

 
 
 
 
 I like the way, the way you shake your as around me.
Körskola, jobb, övningskört, skrivit ett 5 a4 sidor långt word dokument till Steffi. hahahha. Så går det om vi inte hunnit ringas på några dagar. Idag fyller Julia 20! Grattis. Jag missade hennes tårtkalas :(
Massa tårtkalas nowadays min lille babb va på ett i söndags.
Nu ska jag kolla upp om de finns något matprogram att titta på innan jag somnar. älskar matprogram. Supersize vs superskinny eller masterchef USA har jag tittat på mest på sistone.........
Hejd-å

Nu när jag känner dig vet jag att det var rädsla

Nu har ni inget att prata om längre.
 
hahah jag hör "du ska bort här till frysdisken", och emelies lille röst bara "mmmm....absolut"
nästa sekund står jag vid lösvikts anschjovisen :S
sen hamna jag också i frysen.
Mina fingrar = som de frysta pommesen i storpack bland 86 jävla gorbys piroger.
Men nu har jag och emelie jobbat klart för idag. så de va värt det trots känslan när klockan ringde 05.30 imorse.
Jag har sovit totalt 11 timmar sen i fredags. Ska nog sova lite ikväll annars kommer ju körskolan tro jag skämtar imorgon. haha. Fast först ska jag träna så haajdo fina <3
 

Its a love story

Samma pose, samma älskvärda tjejer. 2 år senare. Från höllvikanska skogar till storstadsdjungel haha. ANNA, LINA, STEFFI, MALIN <3

Lilla jag och lilla du..

..Kept doing all the things they do
They never  really think it through
Like I can never think you're true
One day baby, we'll be old
And in my mind, in my head this is where we all came from
drömmarna vi hade, kärleken vi delar, detta är vad vi väntar på
 
Jag tar ofta risker. Ger allt för ett äventyr. Men konsekvenserna av risker kan drabba fler än dig själv.
Som i ett brädspel där tärningar styr flög jag runt. Hahha som steffi sa häromdagen "the news stil hit us lina". och de gjorde dem. Den ena super situationen till den andra, som en speedboat i den bournemouthiska harbouren på vågorna. Upp, ner, flyger, snabbt, hit dit, gapar stort av iver, ska jag flyga av båten? komma i land.
You aint gotta be a billionare to get a ticket up to the moon.
Fredagen!! och igår hade Elle 20 års fest hon bjöd på jättegod mat, massa amerikanska drickaspel med röda muggar haha, dans, sen firade jag Oliver med ett gäng haha:P klaffbron, kajplats, kb, klubb F, max, bk tur vi fick en bonus timme 
Nu är jag bjuden på årets första lussebullar hos Roman men ska äta pågens saffrans gifflar ist.
Jobb imorogn 07-16...

ooooh one day, baby wi'll be old o baby wi'll be old

think about the stories we could have told....
hahhah "de va en jag inte ens kände igen för den va så mör":
håkan ramlar ner. och jag skulle aldrig ramla ner?
Mil (verkligen många) och tusen timmar bort, men plötsligt tänker vi på varandra. Det spelar så himla mycket ingen roll. Det kan bli ett äventyr en vacker vecka sen
så va det igår och då klara jag seminariet sen mötte babben och julia. Käka och förfesta i hennes lägenhet med olivia, sen kom albana och vi drog till diskoteca yougistyle (:S) eller va i helvete hette det? haha.
Sjukt ball iaf speciellt efter husmus bandet hade lämnat scenen. vi kunde deras beat efter 7 min liksom de räcker där tack!!
Sjukt kul. Jag och rebecca kom till mig vid halv 5 och somna gott i 4 timmar . Maxi 9.00 hahhah två bakis på en cirkuscykel................ Nu kaffe + choklad. ikväll har elle 20 års fest!!!!!!!! Grattis igen älskade ELLE <3
nu ska jag visa er vilken underbar artikel jag läser.............
http://lundagard.se/2011/12/19/lunds-svaraste-tenta/
Denna tenta skriver jag på fredag. HMM?
70 % underkänt av dem skrev 60 % underkänt på omtentamen. Never ending story?!
Julia, Olivia, Jag och Rebecca <3
 
 
 

Man tror jag skämtar........ hahah

Rebecca har tentavecka precis som jag = hon bloggar som ett litet sär (catchyourdreams.blogg.se) för att undvika att plugga. Jag gör i princip detsamma, fast har varit iväg typ hela veckan med jobb, seminarie osv. Idag har jag varit på körskolan, tränat och sen hängt med mormor haha. Snart ska jag sticka men blev ju utmanad av beckisen så måååååååååååååste ju svara på dessa 100 meningslösa frågorna först annars kommer ni tjugotalet läsare dö bloggdöden.Min pappa precis: lina, han va väl inte snygg? Lina: va vem? Pappa bara: han som madeleine ska gifta sig med... vilket stolpskott. Lina: Han kanske har fin personlighet pappa? Pappa: med den potatisnäsan?

1.Tre namn jag lyssnar till: Lina
2. Någonting jag tycker om med mig själv: Säg inte att denna frågan kom redan, haha. Jag gillar min tatuering och min hårfärg eftersom jag valt den själv i affären. hahah. Nej men personlighetsmässigt syftar det nog på och jag är god vän med mig själv. Men jag tar inte alltid dem smartaste besluten men vem gör det så jag..
3. Någonting jag inte tycker om med mig själv: ..har inget specifikt att klaga på, inte lönt att klaga bättre att se till atta va sitt bästa jag:D exempelvis blir jag störig om jag är rastlös, df hittar jag på saker och tränar så slipper vi detta scenarie.
4. Detta är jag rädd för: Att ta någon förgivet/bli tagen förgivet. Och spindlar fattar inte varför men dem är  äckligare än andra småkryp har dem dessutom tjocka ben så vill jag spy på dem.
5. Tre saker jag vill ha varje dag: Kontakt eller träffa mina bästa vänner, sol och mat (helst godis men då hade jag rullat fram)
6. Tre saker jag absolut inte kan göra: Titta på någon som bryter något så att benpipan sticker ut, käka orostat vitt bröd eller plocka upp en kartongbit från marken med munnen (de såg vi på beccas 21års fest....)
7. Detta tycker jag om att göra: Vad som helst tsm med mina vänner. Laga middag, lunch, frukost, mellis. Träna. Resa. Festa. Berätta om något. Överraska någon (förbereda en överraskning, göra någon glad) Lyssna på musik, ha sex, haha skoja de kan man ju förfan inte sitta och skriva. 
8. Detta vill jag göra just nu: Övningsköra med mamma om hon kan komma loss från telefonen.....
9. Bästa känslan: När man gör någon glad, efter man tränat eller när man är förälskad. Eller om man hittar sina nycklar som man är av med (eller inte hittar på första försöket)
10. Värsta känslan: När man gjort någon ledsen, när man själv är jätteledsen, ångest, frustration... ja tror vi alla upplever this shit ibland.
11. Egenskap jag gärna vill att min partner har: Rolig, självsäker, fattar saker
12. Är jag kär just nu? Nej
13. Jag vill gifta mig: Om en brinnande känsla inom mig vill det, och någon annan känner samma sak, inte förr, inte av någon annan anledning.
14. Följande saker vill jag göra innan jag dör: MASSVIS som för alla + massa saker som jag inte vet att jag vill göra, men som jag kommer vilja göra eller tänka efteråt att tur jag gjorde detta. haha:P 
15. Min käraste ägodel: Kommer inte säga mobilen för jag och min mobil har ingen bra relation. Snart dax att ta tag i det.... hahah. Så säger nog mina fotoalbum som jag fått av människor jag älskar som lagt ner tid och möda på att klippa och klistra ihop massa minnen och roliga kommentarer.
16. Något jag vill ha i present: 1. En kram. Sen sånt jag aldrig köper till mig själv. Parfym, dyrt sminkt, massage, spa upplevelser.. Men egentligen pengar för det behöver jag alltid eftersom jag slösar alla på resor.
17. Detta har jag på mig just nu: Träningstights, trosor, en gul långärmad tröja, min vita klocka och de tre ringarna jag alltid har (en som symboliserar steffi, malin och anna, en från rhodos tsm med becca och maria och en från mamma från budapest). släpar runt på dem 3 var dag. hehe.
18. Favoritkläder: Beror på situation:D Sommarkläder, mina svarta jeans från usa, mina korallrosa mjukis, festtoppar...
19. Favorit djur: Uttrar, surrikater och flodhästar är coola. Och sturar såklart.
20. Följande musikstilar tilltalar mig mest: Metalopera, men vad som helst annat också om låten har en melodi + glimt i ögat ;)
21. Favoritlåt just nu: Give your heart a break - Demi Lovato
22. Roligaste ämne i skolan: Rast
23. Tråkigaste ämne i skolan: Tentamen
24. En bok jag gillar:  Whatever the fuck, written by Sophie kinsella (alltså boken heter inte så..)
25. En film jag älskar: Kostymfilmer eller filmer jag skrattar ihjäl mig till (gärna med han tjocka, skäggiga från baksmällan filmerna då kan den handla om vad som helst, räcker man ser han, kung)
26. Favorit tv-program? Matprogram eller greys anatomy på förmiddagen eller SATC
27. Favoritdoft: Nybakad kladdkaka, eller andra kakor/bullar
28. Detta äter jag gärna: Lindth sea salt choklad. dör. Pågens saffransgifflar som finns november-januari. 
29. Dricker helst: Coca cola zero till frukost, lunch och middag. PKL till mellis.
30. Favoritgodis: Allt med choklad och nötter. Polly. Sånna stora colanappar med surt socker på.
31. Hit vill jag gärna åka på semester: Sydamerika, asien, usa
32. Färg på mina ögon: Blå, grå, gröna? beror på vad jag har för tröja... haha. känns sådär att man har en gul på sig nu då.
33. Min längd: 159 heeeheee
34. Jag tror på: GI-metoden hahah
35. Jag spelar: trummor och livets spel som vi spelar varje dag här på planet earth..... ;)
36. Person jag beundrar: Min tappade lillebror + mina älskade vänner
37. Så här bor jag: Det får du se när du kommer hit
38. Antal döda krukväxter i hemmet: har ej räknat dem... skö
39. Det här tänder mig: det vill jag inte skriva för om det är tillgjort funkar det inte.
40. Det här gör mig avtänd: hahahh kommer ihåg när Annelie utbrast "killar som dricker Corona är det mest osexiga". De har jag aldrig tänkt på.
41. Favoritfärg: Korallrosa eller vissa blåa och vissa gröna. och silver.
42. Favoritcitat: Jag och steffi har x antal engelska som vi växlar mellan hej vilt.
43. En hemlighet jag vet: är jävligt hemlig.
44. Bästa present jag fått: Min språkresa av farmor innan hon dog, massa fotoalbum, fast massa annat också. Men de bästa är upplevelser eller minnen.
45. Senast köpta skiva: Celine dion 2003? första och sista typ
46. Det jag är mest nöjd över med mitt utseende är: hejdå jag börjar snea på dessa frågorna, varför börjar jag svara på dem?
47. Det jag är minst nöjd över mitt utseende är: HEJ  DÅ
48. Udda förmåga/egenskap: Inget är udda numera. vetifan vad som krävs för att förvåna mig nuförtiden hahah.
49. Om jag vore ett djur skulle jag vara: tiger haajdoo

50. Vad lyssnar du på just nu? Någon av mina tappade familjemedlemmar försöker klinka på en tappad gitarr

51. Vad har du gjort/ska du göra idag? Körskola, övningskört, tränat, storhandlat mat på mitt andrahem maxi, lagat middag, svarat på dessa dampade frågor ångest,

52. Var är dina föräldrar födda? I farstun.

53. Vad är det senaste du installerade på datorn? Brukar be brossan installera mitt shitt så det inte får åt pipsvängen som för emelie häromveckan hahah. :/

4. Vilken är din favoritrestaurang? Pölsemannen. Nej förfan. de är nog tgi fridays eller nått italienskt eller krua thai. nej vet i fan äter alltid på samma 5 olika.

55. När badade du i en pool senast? i somras när jag rebecca och maria nattabada tror jag. nej de va nog fan i rhodos.

56. Har du varit med i någon skolpjäs? ja (fram med anteckningsblocken helt ärligt vad fan ska detta likna)

57. Hur många barn vill du ha? flrtillfället lika många som där är kcalorier i cola ZERO

58. Vilken musikstil tycker du mest illa om? ...

59. Har du bestämt dig för vad du ska rösta på i valet? tast

60. Vad har du för TV-kanaler? standard

61. Har du åkt moped någon gång? ja men inte kört hahah, bara 4 hjuling.

62. Har du busringt någon gång? ja tusen gånger bokstavligen, senast idag. (4 real)

63. Har du fått felparkeringsböter? nej kan börja med att ta körkort, en sak i sänder

64. Har du hoppat/kan du tänka dig att hoppa bungy-jump eller fallskärm? fallskärm så fall fan heller bungy-jump kommer få sån cp ryck i nacken

65. Vilken är den plats längst bort som du har besökt? Florida

66. Har du en egen trädgård? ja om den inte blåst bort

67. Vilken är din favorit bland tecknade/animerade serier? pokemon not

68. Kan du alla orden i nationalsången? letssingit.com

69. Badkar eller duschkabin? badkar men de har jag inget

70. Vilken är den bästa film du sett senaste månaden? vem fan bryr sig. detta spårar

71. Favoritpizza? Piccante där man byter zucchinin mot champinjoner på V.E.S.P.A, helst med steffi och hon tar fungi <3

72. Chips eller popcorn? Chips på fyllan, popcorn om jag är nykter hahahh

73. Vilken färg på läppstift använder du? använder ej skulle bara fått hälften på tänderna...

74. Har du rökt jordnötsskal någon gång? röker ej oavsett vad fan det är

75. Har du någonsin varit med i en skönhetstävling? Låt mig tänka. nej. ,

76. Apelsin- eller äppeljuice? Äpplejuice fast dricker aldrig något utav det. såfall egenpressad med apelsinisar

77. Vem är den senaste som du åt ute med, vad åt ni? Ramon i foodcourten på entre tror jag?

78. Favoritchoklad? Samtliga som finns på den svenska marknaden förutom mörkt med citrus i smakar förfan krossad alvedon, hallå där

79. När röstade du senast? never

80. När åt du en hemodlad tomat sist? för 5 veckor sen naturligtvis

81. Har du vunnit en prispokal någon gång? Ja

82. Är du bra på matlagning? Om man blir lite bättre för var gång så bör jag för lagar typ 5 dagar i veckan fem ganger i ueen.

83. Klarar du att tanka själv? ja jag är människa om det var det som var oklarT?

84. Har du beställt något från de där shoppingprogrammen som går på... : Magic bullet. hahah sux

85. Pepsi eller Coca Cola? Coca cola zero eller pepsi max.

86. Har du varit tvungen att använda uniform i något jobb? pass

87. Vad var det senaste du handlade? 3 feta matpåsar, ska jag skriva allt?

88. Har du kräkts offentligt? eeeh ja. men fan inte ofta och är det i köpenhamn räknas det inte.

89. Vill du helst bli mångmiljardär eller hitta den sanna kärleken? Lägg ägg. Kärleken!!!!!!!!

90. Tror du på kärlek vid första ögonkastet? Jag har upplevt den på fullaste allvar. no bullshit.

91. Har du ringt något betalnummer? nej för heta linjen är gratis för tjejer och jag tror inte på telefon tarot.

92. Kan man vara vän med sitt ex? Hmmmm... man kan försöka iaf

93. Vem var det du besökte på sjukhus senast? Lille farfar

94. Hade du mycket hår som liten bebis: Minns ej

95. Vad har du för meddelande på din telefon/mobilsvar: Fråga min pappa för han snear på att jag alltid har ljudlös och missar samtal så han vet nog bättre än mig, jag ringer sällan mig själv

96. Vad har du i din väska: min kalender förhoppningsvis o annat livsviktigt

97. Någon favoritsak du gör innan du går och lägger dig: duschar och hoppar i morgonrocken, släcker min lava lampa haha

98. Vad är du tacksam för idag: För dem jag älskar och för att jag fick vg på min tenta

99. Var hittade du den här listan? På babbens blogg

100. Tre personer jag vill ska fylla i denna enkät: Ingen. Avråder samtliga.

Ja, jag orkade inte sitta och klämma ihop meningarna, så slutade efter halva. sarvi-haj


Fick ta i med hårdhandskarna....

Nä men
Cuz you've been hurt before
I can see it in your eyes
You try to smile it away
Some things, you can't disguise
Varför ska fredag, lördag och söndag flyga förbi och sammanlagt ta lika lång tid som en vardagsförmiddag, när en vardag tar lika lång tid som förraveckan sammanlagt? hahaa.
Nä men de va kul och sen va de kötta.
Puss
 

Vem vill inte ha...

fettaste (tränings/kost) tipset?
(3 pers räcker upp handen........ då kan ni avböja här. pusshej)
 
M E LL IS (efter eller innan träning) elr frukost, eller kvällsfika eller lunch.
 
Köp en skyr (160 gram, 120 kcal) i valfri smak. Jag rekommenderar granatäpple/hallon till detta (men även jordgubb) till banan rekomenderar jag istället vanilj eller blåbär.
Ta 1 dl ica lättkvarg (55 kcal) och droppa i några droppar sötningsmedel (elr skit i det, eller ta honung)
Blanda ut kvargen med skyren.
Tillsätt ett skivat äpple (eller banan som jag nämnde ovan, min rekomendation är att ta äpple om de är på kvällen)
Detta är oerhört protein innehållsrikt, mättande och lika gott som en skål glass med varma hallon.
Min reaktion till detta brukar va: WIIIIIHOOOOOOOOOOOO i managed to forget hur gott det är på de 27 timmarna utan det, men (theres always a but) man kan sakna något salt!!!! (exempel om man äter detta till lunch)
Då brukar jag äta 2 råriskakor med philadelphia mini, salt och äggvita på. Alternativt philadelphia mini och skivade oliver.
 
Fredag imorgon:D:D:D:D:D puss

oooh jag skulle aldrig ramla ner

Och jag ramla in på nått discotek, och sen ramla jag ut så vitt jag vet.
Du ler som håkan :-)
Träning, fix, hälsa på anna på jobb, fika med Ramon och byta böcker.
Torsdag, nu kör vi ;D
Längtar till imorgon!!!
<3 <3 <3 <3
fyra hjärtan samlade:-) för första gången på mer än ett år.
 

Hey baby wont you look my way, i could be your new addiction

 
Lina från badrummet: Svante? Var är pappa?
Svante: Han är på toa...
Lina kommer ut
Svante: Nej fresten, de var du. Pappa är inte hemma....
Skola, gym, tandläkaren
Regndans. Det känns som denna veckan har haft en bonus vardag inslängd någonstans:S som om de kastade in två tisdagar i smyg. cause you keep on eatin railway, still going nowhere.
.Men nu lossnar det nog. Snart helg :-) <3
Haha, svante har börjat spela "you cant hurry love, no you just have to wait". så söt är den
 
 

If I draw 5 for the day, then we ain't got to worry, we're nice for the day, Inspired by the sun, take flight for the day

 
 
 
 
softa sönder en stund på milämiläs soffa igår(L)
Vakna helt pigg idag!!!
Föreläsning, gym,  R,O,L,A <3 jobb.
Lyssnar på Khaled - C'Est la vie, nu kör vi!! ;)
 

att jobba och träna på en söndag.....

är inte så farligt ändå, för man har ingen söndagsångest på kvällen för man testa på det (vardagssmakprov) under dagen och det kändes helt jävla ok.
En vacker text som någon skrev om kärlek:
Varje unik kombination av människor är lite som ett
eget land, med eget språk, egna traditioner, egna lagar och en egen kultur.

Det kommer aldrig att finnas
ett likadant land igen. Världen är full av länder som ingen bor i längre, men
som vart och ett finns kvar i minnet hos de tidigare invånarna.

Och i det landet som du och X
 bodde i, kommer det för alltid vara ni
som är det fina.

Era bilder på sedlarna.
Ingen annan kan nånsin kliva
in i det landet, eller ta den platsen som var din.

Den killen som X är där, är
för alltid bara din. Alltså på riktigt; han kommer aldrig att ge samma kärlek,
samma människa, till någon annan – för din upplevelse av honom fanns från
början till slut inuti dig.

Han var den där mannen i
ditt hjärta och i dina tankar (precis som alla våra upplevelser i livet är just
våra, skapade av våra intryck i kombo med vårt inuti).

Just nu ser du det vackra i
ert land, det kommer du göra i framtiden också.

Och ja, det kommer du att
småle över, och känna djup värme och melankoli över när minnet sveper förbi dig
i framtiden. Men.

Jag har rest mellan många
sådana länder i mitt liv och en sak har jag lärt mig om det: Varje land som jag
bosatt mig i, som jag slagit rot i mer än för en stund, har varit ännu varmare
och ännu mer demokratiskt än det förra.

Därför att det som var fint
i varje land var till hälften jag, och den halvan tar jag med mig hela livet.
Det är från ett varmare, ännu bättre land du kommer minnas X om några år.

Jag lovar.
Efter en tid tänker man att
“hade jag inte plockat ogräs hela tiden i vår trädgård, så hade jag det funnits
ogräs där och inte bara blommor. Utan mig är han inte den mannen”. Det kommer
fortsätta att vara sådär vackert i det landet som du nu har lämnat.

Men om en tid kommer du se
att utanför ert land är han inte vacker på samma vis. Det var du som gjorde
landet till ett paradis för dig. Du är hon som kan skapa kärlek och vänskap i
din värld, det kommer du fortsätta med. Och livet är så beskaffat att man blir
bättre och bättre på det.
 
 

You cant swing a fendi purse without knockin over five loosers


Ska jag öppna ett pinkberry?

Någon dag är jag din jakttrofé som du övergav
Någon dag kanske jag kör över dig här utanför
Varför måste vi döda varandra
Nåt säger mig att du blir borta
En lång lång tid
Hahah varför ska jag alltid lyckas välja exakt sånna texter som låter så sanna, men som inte har någonting med någonting att göra. kanske för det är mainstream i min blogg? Det kunde varit sanning, men inte nu.
Och if there is a desire ;) ( but just because it burns doesnt mean your gonna die ) så inte läge att vara mesig.
Ni skulle hoppat i i mitt huvvve och åkt med min karusell en gång, vill visa så mkt :-D
 
 

Where there is desire, there is gonna be a flame


Where there is a flame, someone's bound to get burned
Just because it burns, doesn't mean your gonna die...
 
Carrie, Samantha, Charlotte and Miranda till vår förstärkning:-)
I natt sov jag hos steffi.
Man blir mycket mer medveten om tiden när man väntar på något som ska ske, jag längtar tills det är gjort, för jag gillar att inte vara aware of time and space. rumspartiskt? Helt chill-t
Nu ska jag knäcka en hallonkesella :)
 

Väck mig när pausen är slut, nyp mig sedan kontinuerligt var 4 minut alternativ kopiera mig dina anteckningar

 

 

för du, i sådantfall, använd gärna min anteckningsteknik. jag brukar förstå den bäst. kanske vill du låna min lila penna? nej fan den ligger hemma bredvid inköpslistan...............

jag hade tänkt bitch please men de gjorde inte du för detta är bara en text det är inte återberättelse.

http://www.youtube.com/watch?v=mFgmOMqFOiE&playnext=1&list=PL70664C50FC28A27B&feature=results_video bra montagelåt 

I den mörkaste natt you can always create a room. I en bil. Som stormens öga, där fruktar vi inte att medge svagheter och styrkor. Om det inte hade funnits stup hade det inte funnits toppar. not everyone jump down thoose cliffs, not everyone have seen the peak.

Skola och träning. nu ska jag laga middag innan jag återgår till SATC.

Bild från inflyttningsfesten i lördags :-)

Nu bor du i österrike

där bor kaputtschneider också. haha.
Can we freeze karma and surrender our rights and wrongs
Can we just for a night let the stars decide where we belong
Solsidan + PARTAJ.
YOLO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ;)
hahaha.
 
En bild på gänget som förfestade hos Rikard innan sittningen i torsdags. Som ni ser var det suit up som gällde så hade vitskjorta nedstoppad och knäppt till max plus kavaj (= andningssvårigheter och nackspärr hahah skoja, men de är minsann inte bara tjejersoutfiths som är stiff kan jag medge.....) i fredags var livet på topp i min soffa där jag babben och maria låg raklånga och chilla sönder som strandade blåvalar. trivsamt. hahah. Snart mat hos mormor sen hämtar min älskade steff mig. Love

He pretends he cant hear her

Det är vackert med människor som har en talang. En talang med passion i bakgrund. Någon som spelar ett instrument, ritar, skriver eller springer. Sjunger. Spelar. Räknar. Den som är skicklig. Händig. Kan kombinera kläder till en stil. Inreder. Det finns många talanger som inte är så konkreta. Vacker talang. Som någon med mycket entusiasm, någon som sprider energi. Den som alltid håller humöret uppe eller går egenom svåra känslosamma perioder utan att måla världen svart. Den som alltid får andra att slappna av. Någon som vårar vara öppen och mottaglig. En person som vågar kolla andra människor i ögonen. Någon som kan hålla en hemlighet. Den som orkar bry sig och hålla kontakt. Den som tar tag i saker. Hör av sig. Den som är flitig eller den som avstår för någon annans skull. Någon som har drömmar. Att resa orädd. Dem som har förmågan att leva i nuet. Eller uppskatta det lilla. Någon som inte ger upp. Inte alltid väljer den enkla vägen. Strävar. Den som kan förlåta. Den som förbiser brister. Den som offrar sig för andra på sin egen bekostnad. Den som ägnar tid och möda för att göra en annan människa glad. Överraskar. 
 
Skriver hemtenta....................... kommer den vara klar på onsdag klockan 08.00?
Det vet vi på onsdag klockan 08.01

RSS 2.0