Girl you know i love your vibe ;)

Riktigt ball dag igår. Fast egentligen väldigt händelselös men den blev as soft. 
Jag åt min välsignade frukost🙏  sen chillade jag hem till Frida. 
Sen solade vi och skratta ihjäl oss. Victor va med i omgångar. Jag va hemma om och gick en långrunda och telefonera:-D 
Sen käka jag förbannat god middag, kött och majskolv. 
Sen begav jag och Frida oss ut ytterligare en gång och efter en runda i den fina kvällen köpte vi pepsi Max på Ica och satte oss på torget #pensionärer #torghäng Hahaga och där satt vi sen i den vackra miljön och skrattade, gömde oss bakom stolpar och var varannan kvart dök det upp någon vi kände och då hojtade och vinkade vi över torget. Mia, gabbe, spättan och Emma var några av de stackarna som gick förbi. 
Hahah. 
Idag är det Valborg. Innebär att för 5 år sen hände något speciellt. Och för 1 år sen kom jag och steffi hem från barcelona idag. 
ha en underbar dag alla:-D<3
 
 

Att hitta det

 
En underbar dag igår!!! Var ledig, njöt av solen och massa skratt med Frida. Sen helgrillad fläskfile med majskolv och vitt vin med <3
 

You talking shit about my crab?

HAHAHAHA 
 
 

Blandade tankar från en bakom disk

Igårkväll missade jag en 100 årsfest med James Bond Tema, en middag med 3 kompisar och "årets varmaste dag" som en kollega så fint kallade det! 
Vissa lördagar vill man bara inte jobba långpass.. 
Kom inte ifrån jobb förrän sent. Räddade det som räddas kunde med en planka tillsammans med Marcus och hans nya kollegor, ska man kalla det så haha. Johan, William, Hasse och några linusar. Gick en stillsam promenad för att kunna sova gott och sov som en sten tills alarmet gick imorse. 
5/12 timmar avklarade. 
Två lustigkurrar på jobb gav mig precis en skrattattack och jag har mycket att se fram emot <3 En lustig grej som jag käka igår. 0 kalori nudlar med köttfärssås. Långa jävla nudlar som vägrade dela dig kändes fan som jag svalde skallerormar hahah men de va mättande och smakade salt eftersom jag dränkte dem i salt. 
 

I feel as naked as i am

Solen i ögon och trassliga hörlurar
 

Wherever this goes

Hej!! 
Väldigt underbart att vara ledig en fredag. Speciellt lönefredag. Jag trivs att jobba i ett mönster uppbyggt på 5 olika varianter av veckor. Denna veckan har varit 6-14.30 mån-ons, ledig tors,fre sen 8-8 lör och söndag. Jobbig helg men samtidigt skönt inland att ist vara lite ledig i veckan efter några veckor av mån-fredags jobb. 
Idag har jag redan varit på gymmet. 
Ingen onyttig mat alls på 5 dagar får en att känna sig så ren/ny. Nästa vecka börjar Fridas hårddeff så nu när jag ätit frukost kommer hon så ska vi åka till MM sports och shoppa lite. 
 
 
 
 
 
 

Guess after all, im a biker

Frukost hos Frida, 5 km PW eller typ bara W. Walk. Haha. Lunch, dusch, grym musik, nu ska jag sticka och möta Rebecca och Maria sen hämtar M och J mig. 

Han bara står där och stirrar dig rakt ner i själen

 

Och då ser jag olika skeden i mitt liv

 
Igår var jag den duracellkanin jag ska föreställa. Jobb, träning, träffa Kikki, Alicia och Josse. Efter middagen när Frida ringde för att vi skulle ses, då svara jag inte för jag låg i djup sömn i soffan. Droppen var nog att skratta ihjäl sig till "jättebästisar". 
Idag är jag ledig. Som jag uppskattar det nu när jag jobbar heltid. Har precis slängt in en maskintvätt, sen ska jag hem till Frida och äta frukost <3 
Ikväll väntar sjukaste men innan dess träning och Rebecca och Maria. 
 

Åh Cecilia, hon är allt för dig. Åh Cecilia min vän, baby sättet hon rör sig åh hon förför dig igen, igen igen igen

 
 
 
 

I could never understand, the mysterious distance. Between a man and a woman

 
Tillbaka på jobb. Lugnt och fint eftersom mina små kycklingar är lediga idag och ingen jobbar på kontoret. Att jobba röda dagar är absolut inte värre än att jobba gråa dagar. Exempelvis en halvtaskig tisdag. Hahah. 
I fredags köpte jag en ny klänning som jag sedan använt oavbrutet sen dess. Haha nej men typ. Marcus fick tvinga mig att inte sova i den. 
Älskar den. 
Vi hämtade Svante i ktown på fredagen och körde till yoggibost på Emporia. Vårt favvoställe❤️ 
Ville visa Svante och han gilla det som bara den. Men svårt kanske för någon annan att känna sådan passion. Jag hyperventilerar när jag ser den varma flytande nutellan och cookiesen, den smulade chokladen och skivade bananerna. Blir helt enkelt så gott som frälst och störd på samma gång när jag är där. 
På kvällen följde Svanne med oss till Rebeccas 23 års fest. 
På påskaftonsmorgon var där 1 litet påskägg till Svante och ett till Marcus från påskharen. Men inget till mig för jag lät Sture jaga kaniner när vi va ute och gick hahaha skoja. Det va för att jag redan hade fått ett fantastiskt fint ägg i torsdags. 
Sen gjorde jag god frukost som bestod utav rostemackor med salami och baconmjukost, och  glass med oreos, banan, nutella, pb, m&m och maräng. 
Under dagen firade vi påsk hos mormor och de va ett helt underbart väder. 
På kvällen gick jag och Marcus en lång promenad i skymningen och stannade och gungade och lyssnade på gammal musik. Gamla låtar påminner honom om ett förr och mig om ett helt annat förr. 
Så vi gick inom pizzerian påvägen hem jag ritade på en servett hur vi ville ha vår pizz. För den va så extremt klyddig. Halva med gorgonzolaost, salami och svamp, andra halvan med skinka, banan, curry och jordnötter. 
Sen delade vi den på balkongen till ett avsnitt biggest loser Sverige. Känn ironin. Hahah. 
Igår hämtade Steffi mig på morgonen och vi va nästan först i bokskogen och vi pratade så mkt att vi flög fram en halv mil sen köpte vi mellis hem till mina föräldrar där vi fika, solade, hoppa hopprep osv tills steffi börja jobba och jag grillade med familjen. Så satans gott var det med grillat kött, rostade rotfrukter och 3 olika såser. 
Lite bilder på det som ni redan sett eftersom fb och instagram för ovanlighetens skull har spammats. 
P.S 
Mamma rensade och terroriserade mig att göra detsamma (hon passar på när jag tittar inom) så hon fick lite kläder av mig som jag hade i 6an så fick jag lite kläder av henne som hon hade i 6an. Hahahah. vet knappt vad som är värst

My heads under water, but im breathing fine

 
You're crazy and i'm out of my mind. 
Fast tror ej det, det är nog bara att jag inte har något mind men hade jag hade ett hade jag garanterat varit out of it. Haha
 
"Skillnaden mellan min mage och mitt hjärta/hjärna är att hjärtat och hjärnan inte blir större rent fysiskt ju mer jag proppar in där. Det blir min mage". 
 
Hahaha... 
Här sitter jag på jobb. Sista dagen på min 14-22 vecka med förmiddags möten. Roligare att jobba dag, mer spännande att jobba natt. Meniga klagar inte. Man hinner med så mkt annat ändå tycker jag!! Och för var dag som går närmar sig äventyr❤️ 
 

Hönan agda och Cornelius

 
Fick ett fint påskägg med chokladpralin av jobb <3 
Nu har jag varit ute och gått en runda med fridis så snart ska jag åka in till stan och handla lunch att ta med till jobb. Sista jobbpasset innan mitt påsklov som varar imorgon, lör och söndag och jag har fullbokat med roligheter. Så fina människor det vandrar på denna planet😃🌞 
 

I wrote this song just looking at you

Påsken har kommit till mitt jobb så jag har 13 kg godis att handakas med och alla blir så glada:-D och ja ser ut som jag badat I en mysig lerhög ja.. Vet inte riktigt vad som hände där haha 
 

Varje gång är som den första gång vi sågs

 
Åkte in för ett möte imorse 9-12. Alla var ivriga inför cateringmaten. Haha. 
Mötte upp Steffi & Malin efteråt så vi hann med en super snabb träning på SATS i västra hamnen. Squatsade som bara den ;)  Men de fick hjälpa sin lilla vän att ställa in maskinen rätt för med mina tappra cm kommer man långt men inte högt. Haha. Sen följde dem mig tillbaka till jobb inför mitt egentliga pass idag:D 
Nu har vi utsmyckat loungen med massa kycklingar och fjädrar:D Janne är och köper påskgodis som kommer finnas framme fr.m imorgon. Wiho:D:D hahaha 
 
ha de - spade. 
Nej skoja ha det bra mina fina medmänniskor. Lyssna på musik, ät gott och utmana er själva:D hahah dagens kloka ord typ. de enda riktigt vettiga idag förmodar jag ;D 

Jag minns en annan kväll, plötsligt hördes

down to the river, and into the river we dive. 
Jag sprang inte till rivern. Jag sprang till nedanvåningen. 
 

RSS 2.0