here i am, would you send me an angel?

HEJ. Filmen va helt okej, är inte så mkt för action. Men de va mysigt att sitta och luta sig mot micke och hålla handen lite. Lika bra att jag lägger upp bilderna nu för annars kommer det inte hända. har fullsmockaddddddd vecka och även när man har tid så äts den upp av tv, kaffe, andra bloggar, stirra ut i luften, och denna veckan något nytt, ska rensa hela min garderob sen lämna alla de plagg som är i jättebra skick till myrorna och skänka bort resten. (Kan liksom inte ge till mina vänner för jag är ju lite smurfaktigt lagd.......)
Nytt linne, kjol, armband och nagellack (svart)

Orkar inte mer=(
Godnatt<3

Smells like teen spirit

Jag brukar aldrig ha med min kamera nuförtiden, men igår hade både jag och rebecca kamera så blev lite halvt bildbombh haha... jag stack hem till becca efter frukost och vi började skiva upp massa frukter, plocka fram nagellack och cider. Sen bara mös vi och fixade oss, käkade frukt och chokladbitar. Tillslut var vi reda att sticka och då hoppa vi in i bilen så snälle MR holst körde oss till Julia:D (först inom ICA i bara och köpte ännu mer gottis, åt bokstavligen tills jag spydde.... hahah skoja, eller inte, eller skoja, eller inte eller ellerr eller???) Hos julia lagades god mat. Bolognese med vitt vin, morötter, och massa i det var sjukt gott faktiskt. Matlagar galning som jag är fick jag lite inspiration hehe. Sen kom olivia och albana och senare åsa. så åt vi ännu mer, drack, snackade, bullshittade i dubbelbemärkelse ( how to loose a guy in 10 days fyllespelet ) eller vad de var och maassa. Sen drog vi in till lunds som verkade stendött så kvällen slutade på ÖGs (östgöta nation). En övergod drink som albana och olivia köpte, vad gick den på, 35? 40? siiiiiiick. och en jävla babbbee som stalkade oss under kväll till o med satt han vid bordet bredvid på bk när nationen stängt haha. Jag och rebecca landade hos Olivia. SNällt att vi kunde sleeepover(L) jag sov som en sten på min lille madrass....... i 4 timmar sen va becca igång hahah. Redo att göra kaos 9.00. Jajaj.... haha. så sen blev de värnhem, maxi och tillslut hem och äta äggmackor, läsa illustrerad vetenskap o dricka 5 koppar kaffe. Nu ska jag springa o fixa mig, slänga ner lite grejs i en väska sen sticka bort till toftanäs och ta bussen. Ska möta upp Baby på entre, äta, snacka, köpa hemmakvälls godis och avrunda med Mission impossible (med nyqvist):D bara 4 kg tyngre.......................................................... ska lägga in lite bilder från igår sen hinner inTE NU:( <3<3

Dont drink and drive!!!

Efter en lång dag i stan med rebbbs i fredags mötte vi upp micke på värnhem som efter många om och men hittade till busshållplatsen... hahah skoja, så åkte vi till MAXI och köpte tacos ingredienseeeer (jjjjjaaaaaa fredags mainstream maten deluxe,) sen gick vi hem här och lagade god middag. Sen kom läc så låg vi 3 i en hög i soffan och fredags softade(L)(L) Med glass och varma hallon och alicia och micke käkade stjärnchips i huvet på mig heheh.

8,83%

Freeedag!!!

Jag tänkte ta lite bilder på mina kläder med gick åt helvete hahah. Kameran dog och webbcameran gick inte att ställa in på självutlösare. Så fick bara med lite av toppen och de snygga svara byxor, klämde kanske in klockan också. hahaa. Nu ska jag iväg till bussen och möta becca sen blir det thai, fix och mys i stan under dagen.



Hajt

The fantastic 4



STEFFI JAG JOSSE OCH ALICIA, sommaren 2010. Längtar till sommaren(L)

Breakpoint


And sometimes they are just happy.

Used to be cool but now im superstrong

Någon frågade om låten i en av mina rubriker (mina rubriker har betydelse men är inte konsekventa. det är inta bara låtar, inte bara fraser, inte bara ord och inte bara impulser, inte bara musiktexter)

Den specifika var iaf från en låt på gymmet, den är så sjukt bra. Men du som frågade, jag har heller inte hittat den??? helt sjukt har försökt memorera långa textutdrag o söka upp den genom det men det går inte. Försöker lyssna på den så mkt som möjligt på gymmet, bud på att gå och fråga personalen om dem vet vad den heter fall den kommer från en skiva eller något. Det ska jag göra för den vill jag höra hemma också!

Idag är det redan onsdag. Måndag och Tisdag kväll hade min kära LYLT steffi bokat in mig på två mördar pass. Visste inte vad som väntade mig någon av dagarna. Det ena var spinning och de andra var nike training clubs egen komponerade pass GET strong. Båda var skitbra, svetten rinner och pulsen slår, hög musik.! men spinningen va nog jobbigast enligt mig o det är mest för att jag tycker cyklarna kan vara lite läskiga, trampar du för mycket börjar tramporna liksom få ett eget liv o bara djura iväg så du tappar kontroll över dina ben. Känns som dem skall knäckas när som. Sen har jag haft föreläsningar både måndag och tisdag.

Idag är jag ledig:D Det firade jag med mussli frukost framför greys anatomy, snart ska jag ut en lång runda med sture, sen blir det god mat för micke lagade supergod mat igår som han tog med lite till mig dag och ikväll ska mamma och jag färga varandras hår sen blir det MÄSTERKOCK (bästaa<9<9<9<9) med glass och varma hallon.


You poke on me, i puke on you

Måndag 8.00...

Me mele no,, magtröjar

Denna helgen har verkligen varit i mysandets anda hehehe. Efter myskväll en igår med beccca steffi och olivia, vaknade jag imorse o tog sture på en lång promenad. Sen åt jag frukost till disney filmen "borspolad". Vid 3 möttes jag och min lille söttttttnos micke och tog en kaffe på ett nytt kafé. Sen gick vi hem till honom och went a little nuts. Jag gjorde en skitgod sallad med grillad kyckling, sallad, rädisskivor, morotskivor, någon kål o mkt dressing o parmesan. Sen satte jag på Me mele no. Så tände micke VP:n och sen dansa vi runt och hoppa o sjöng o micke spela munspel. Tills vi blev helt trötta. Då tog jag bussen hem och sen har jag becca lääc och josse softat sönder oss i tv hörnan. Fint folk. heheh nä men gillar som fan att träffa mina vänner:) sen följde jag rebecca till bussen o har kommit hem nu så hoppas på att göra som läc o bara däcka direkt. Puss


Imorgon hoppas jag på thai :-)

if you've got a passion for the action just say it to me

Vid denna tiden slår skinnjackedrivet in. Man längtar verkligen till att slippa springa och gömma sig, fula ner sig med sin stora klumpiga vinterjacka. Spelar knappt någon roll hur man klär sig känns det som för de syns ändå inte under vantar och fetejackan. Idag lämnade jag in tentan. Kändes inte så skönt som det borde då jag är rädd att resultatet inte blev så bra. Det var väldigt svårt, juridik är för mycket detaljer för mig.
Efter en tidig morgon i lund hittade jag tillbaka till värnhem och tränade.
Resten av dagen har bara varit myyyyyyyyyyyysig och kul. Framtidsiver. Hemmakvällgodis och horrible bosses med babben. Sen lagade vi flygande jacob och sen kom även Steffi och Olivia så vi låg i en hög alla fyra i soffan och bara sa whatever that cought our minds


Grillad kyckling är så himla gott i allt ifrån indonesiska grattänger till klassiska cesar sallader.
Åt fresten en uuuuuunderbart god cesarsallad denna veckan. På mando steakhouse. Utan brödkrutonger.
Var där med min pappa och micke:) 


Brown skin and cinnamon tans

If you've got a problem, being dirty, just say it to me.
DEt var en mysig alla hjärtans dag igår. Lagade tre rätters till älskling och överraskade honom när han kom hem från jobb. Jag fick blommor och en ask med hemmagjorda utvalda chokladpraliner från choklaterian i limhamn. Ska bli gott att bara låta dem smälta i munnen och se vad för spännande smaker de döljer. Säkert chili och sånt!!:D
Efter maten åt vi gammeldags vaniljglass med varma hallon. Passar så bra och shit vad gott det är. Jag har liksom alltid bara choklad i huvudet men de är faktiskt också riktigt gott. Vi såg yesman vilket resulterade att vi bokade en weekend i Gdansk om några veckor. haaha.
Im a yesman:-)
Nu sitter jag och rebecca på bibblan (sssssssom vaaaaaaaanligt) och hon hör hur jag klickar satan på tangentbordet hon tror nog jag kommit en mil på hemtentan, men den mörka sanningen är att jag bloggar:-( fan åsså... hahhah. Men jag lär hinna bli klar tillslut till fredag. längtar till helgen!!
Om en stund ska babbish till jobb (babbish öppnar sitt chokald [2 för 22]) då ska jag möta upp micke och stiffe (min pappa<3) utanför MANDO. ska bli gott och mysigt sen blir det till att kubba ut till bilen för att hinna hem till mästerkocken (/ super skådisen P. Moberg).
; )
<3

Ganeshaaaaaaa

 

En lite halvful bild från webbisen på pappas dator förra veckan. Imorse ställde jag klockan på 8 och skyndade ner och koka kaffe. Sen åt jag min vanliga goda frukost som jag längtar till varje kväll (bl.a. nu vill jag typ sova för att vakna så jag kan koka nytt kaffe och äta den frukosteeeen).

Varje dag är där någon som är så ursäktslöst dum i huvudet att de vandrar längst med motorvägen vid toftanäs. Och med detta väderlaget, i mörker klädda i svart osv...Alltid minst 1. Tyvärr var jag den personen idag. Fick ställa upp för statistiken. Så går det när man är sent ute. Då blir det en genväg och där ser man om bussen skulle dyka upp så får man springa. Så bara upp med luvan så förhoppningsvis ingen ska kunna identifiera idioten.
Jag hann preciiiiiis med bussen så det var tur:) Sen tränade jag två timmar (körde träningsmaskinen som stod vid tvn där greys anatomy visades. Fick helt enkelt anpassa mig, vill aldrig missa morgon greys anatomyn.....Hahha) Efter det tog jag en dusch inklusive bastu. Sen kom Rebecca och MAgda så åt vi i entres food court. = Magda käkar asiatisk (as usually) Rebecca äter medhavd macka , jag äter en banan och ett äpple.
Sen satt vi serriöst på stadsbibblan till klockan 18. Kämpade på med att skriva ett överklagande. Jag har kommit en bit, men även om halva är inne!!!!:D så är halva ute:( men vi orka inte mer tillslut utan promenerade till en indisk restaurang på möllan. Supergott. Nu har jag ätit thai med becca o hon indiskt med mig. var blir det härnästa??????????????? STAAAAAAAAAAAAAAAY TUNED mOHAHAH

Så älskar jag dig på moooooorgonen

... den där blicken du ger mig är gammal nu ;)
Igårkväll bjöd Nisse och Ruth på hämtmat från Santa lucia och hela Mickes släkt var samlad för att fira att de fyllt 80 år. Mysigt och varmt med massa värmeljus och maten var jättegod. Grillad fläskfile med wookade grönsaker och pepparsås.
Uppåt kvällen tog jag bussen in till stan, till Maria på förfest.
Det va jätteroligt med spel, (tänkte säga shottar men roligt hmmmmmmm) och dans så man svettaaaaaas.
Vi kom inte till Etage förrän nästan halv 2. Där va roligt på Etage! Det känns som slakt, dansgolv med house/pop/radio musik och ett schlager dansgolv, bara att genomsnittsåldern är mycket högre skulle jag gissa men jag gillar båda. Gillar typ alla ställen i för sig. På donken var där som vanligt bombat med märkliga hungriga nattramlare. Blandannat emelie hitta man!!! Se där:D Så tog sista bussen hem med hene och becca och sen landa becca och jag här hemma på kuddarna vid 5. Snacka om favorit i repris hahha exakt förra veckan, samma buss hem, gick hem i snöfallet samma tid. Jag och becca är som förstått lite cp. Så vi ställde klockan på 9 fast vi däcka typ halv 6 och sen vaknar vi båda av alarmet och fattar noll komma noll. Men efter en stunds utredande flyger vi upp och sätter igång och börjar läsa egenom hemtentan och pluggar. HAHAaaaaaa. Så nu har jag gjort en tredjedel av tentan som ska in på fredag och flummat vid datorn i flera timmar.Lite förvirrad men det känns bra. ReBABBE, menade rebecca har stuckit. Jag ska snart ta på mig fetttaste kläderna och följa med mamma till affären i snön kritvit ute himlen o marken samma cooolllor, så ska jag handla en påse godis sen tralla hem i kylan för att komma in i värmen och mysa till wallander. Tror mitt lilla gosedjur tamsetollet MICke också kommer lagom till middagen. (L)
Juste köpte jetset klocka, den vita utan stenar igår för 250 kr. Den är väldigt fin tycker jag. Har tröttnat på mina färgstarka så vill bara kunna ha en vit för att se vad klockan är.
nuduschad igår, med ny klocka och tröja
(bara för att visa klockan lite och de nya nagellacket) ;D
Avslutar med en glad bild på mig och min nattramlare(L)
Nu har jag kommit hem från maxi, är lite sten frusen för gick och snackade i mobil utan vantar. Med fina claudia:)
Nu ska jag ringa upp läc som jag nyss missade samtal från och sen avsluta middagen jag håller på och lagar. Steker brysselkål, svamp och lite annat grejs till min fläskfilé gryta.
Puss

Amen heeeerregud det var ju precis så mycket..

...som jag hade i plånkan. 90 kr.
idag började min dag helt normalt såklart med 4an till centralen, 32an till nobel, 5an till stenkällan och promenad hem (exiztensgubben sayyyys WHAO00000t???????)
sen somna jag om med min bebis värmekudden:)
Efter babbens morgon träning (fin babbe:)<3) möttes vi i stan. Jag handlade en skitsnygg fest top, en fin vardags typ tunika (med risk att låta som en 40årig viktväktare som jag kopplar ordet "tunika" med haha) och en annan tjockare tröja. Har kollar runt men ingen av de tre plaggen ligger ute på nätet så kan inte visa utan ni får se det IRL. Efter en stund gick vi till en thai restaurang och becca övertalade mig att testa fast jag aaabsolut inte gillar thai mat (kopplar de nog för mycket med kina mat som är vidrigt) men de va jättemysigt att sätta sig där äta lite varm härlig thai gryta med bambuskott och gröncurry. kostade bara 45 kr sjukt, billigare än kebab nästan haha. Så det var faktiskt jättegott. Tillslut , buhu:( begav vi oss mot Maxi där jag hoppa av för att handla middag medans becca åkte vidare. Jag handlade och gick hem och tände massa ljus, på med stereon sen lagade jag hemmagjorda hamburgare så det stod härliga till blev typ 15 st. Och skivade massa tillbehör. MINA MÅSTEN på en riktigt god hamburgare är: Hamburgardressing, avokado, bacon och lök. Tillslut när allt stod klart kom micke och svante hem o då kunde vi äntligen hugga i hehehe så gott.
Efter det har vi chillat på övervåningen, alicia kriga sig hit i kylan så satt vi och snacka och åt gottis. Vi snacka så jag missa hela filmen. Men micke som såg den sa att den va överball "horrible bosses" så ska titta på den någon dag när jag bara är hemma. bra att ha en rolig film till godo. Vill passa på att umgås, film kan man se ensam.
Hade varit kul med en bild till inlägget alltid jävla långa texter. ska se om jag hittar nån:)
Såhär ser min dator ut.... Har förgyllt den lite. hitta de när vi va på weekend hos claudia i tomelilla.
NatTi<3

Lee Oskar

tjulullulu
Gick hem från stenkällan imorse vid 06.30........ dont even ask. Sen värmde jag en sån vetekudde i micron och kröp ner i sängen. Det bästa som finns är sen att väckas av alarmet 09.45, flyga upp och koka kaffe. Sen äter jag min hälsofil och mussli till grey's anatomy (går på vardagar runt klockan tio på förmiddagen eller samma avsnitt vid 17) Önskar jag kunde låsa in varje sådan minut i en låda o sen bära runt på den lådan. HAHA för vill inte att de minutrarna ska rymma iväg.
När rebecca va klar med sin morgonträning (läs djurrrrrrrrig heheh) möttes vi vid konsert o handla med oss sallad [http://www.cafe2000.se/ cheeck this out, bästa haket i stan tsm med Cafe ceder vid värnhem (där du kan käka allt ifrån hemmabakade bröd att doppade i pesto, starka såser, hummus osv till hamburgare med klyftpotatis ALLT är hemmalagat och så himla gott. T.ex. brödet till hamburgaren, själva hamburgaren, klyfftisarna t.o.m ketchupen gör dem själv riktigt gott o kostar mellan 70-100 kr beroende på tid på dygnet, V.E.S.P.A vid södertull, där du kan beställa alla pizzor med tunn fullkornsbotten som är sjukt god] till bibblan. Jag gillar att hänga på bibblan. Finns sånna perfekta små bord (vid den stora fönsterväggen, med läslampa, kontakuttag till datorn och gratis wifi. Bara lite tufft när jag och rebecca skrattar ihjäl oss för man måste försöka va tyst. Innan vi drog mot limhamn där Rebecca skulle ha sitt första jobbuppdrag, va jag tillbaka på cafe 2000 igen och köpte med en sallad till M Boy:) den uppskattades.
Det passa bra för ikväll har vi storstädat, lagat mussli och handlat. Då orkar man inte laga middag... (ovanligt för vi älskar att laga mat) Och jag pratade med min första familj, ska bli så kul när det startar.
Nu ska jag titta på MIKE och MOLLY kränga. Det är synd bara att de kränger sånna motbjudande saker. Kex, tårtor, jell-o, fettiga jävla historier. Istället för hemmabakade chokladkakor, naturgodis, glass osv. som jag hade valt att kränga om jag skulle krängt.

The dream team

Andra dubbelhelgen i rad. Och även om jag stack ut nykter i fredags så sitter det endå i eftersom jag kom hem vid 3 i fredags och sen iväg till lund på kvällen och dra igång en lång sjukt ball kväll o natt hos Annelie och Matthias;) när jag till slut trallade hem från rundellen vid halv 5 igår morse föll snö flingorna ner och jag duschade o allt möjligt innan jag la mig hahha lite störd. Men de är stor skillnad att vakna bakfull och smink i halva huvudet eller vakna nyduschad. Kändes nästan inte som man var bakfull då. Sen gick jag till MAXI och handla mat som vanligt o lagade god flygande jacob. Nu har jag tränat, fått ett nytt jobb uppdrag så framåt kommer jag jobba tisdagar o onsdagar i kombination med skolan, jag är ivrig att komma igång:-D ikväll blir det elysee mys med M :)
puss
John, Mythia, Jakob, Jag och Annelie<3

RSS 2.0