Used to be cool but now im superstrong

Någon frågade om låten i en av mina rubriker (mina rubriker har betydelse men är inte konsekventa. det är inta bara låtar, inte bara fraser, inte bara ord och inte bara impulser, inte bara musiktexter)

Den specifika var iaf från en låt på gymmet, den är så sjukt bra. Men du som frågade, jag har heller inte hittat den??? helt sjukt har försökt memorera långa textutdrag o söka upp den genom det men det går inte. Försöker lyssna på den så mkt som möjligt på gymmet, bud på att gå och fråga personalen om dem vet vad den heter fall den kommer från en skiva eller något. Det ska jag göra för den vill jag höra hemma också!

Idag är det redan onsdag. Måndag och Tisdag kväll hade min kära LYLT steffi bokat in mig på två mördar pass. Visste inte vad som väntade mig någon av dagarna. Det ena var spinning och de andra var nike training clubs egen komponerade pass GET strong. Båda var skitbra, svetten rinner och pulsen slår, hög musik.! men spinningen va nog jobbigast enligt mig o det är mest för att jag tycker cyklarna kan vara lite läskiga, trampar du för mycket börjar tramporna liksom få ett eget liv o bara djura iväg så du tappar kontroll över dina ben. Känns som dem skall knäckas när som. Sen har jag haft föreläsningar både måndag och tisdag.

Idag är jag ledig:D Det firade jag med mussli frukost framför greys anatomy, snart ska jag ut en lång runda med sture, sen blir det god mat för micke lagade supergod mat igår som han tog med lite till mig dag och ikväll ska mamma och jag färga varandras hår sen blir det MÄSTERKOCK (bästaa<9<9<9<9) med glass och varma hallon.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0