I wish i had an angel

Låten i min rubrik har micke börjat gilla nu... tidig du är älsk har ju försökt säga de länge!!!
Idag ska jag träffa männen i mitt liv. Micke och sture. Jag är hemma. Kvarnby mina älskade där. Om några timmar är jag också i höllviken. Mina älskade där.

BARCA
såhär var det. vi anländer till barcelona airportuuuu 20.20 och väntar på våra fina rosa väskor jag och hanna hade vars en skillnaden är att min är stenhård och stenful. Sen tar vi en taxi till vår lägenhet. Jag och hanna kom på att vi bara kunde "helado = glass" på spanska. Allt annat var som bortblåst! vilka hönor.. sa pappa.
Anländer till lägenheten: 20.35
Jag och hanna schumkar de finaste rummet iiih de var jättefint men har ju lite psykiska syndrom nu efter att ha delat säng med hanna nästan en vecka men de är en annan femma...
20.47 sitter i en taxi påväg till barcelonas gigantiska ARENA.
20.54 impulsköper 8 biljetter till matchen som börjar 21.00 av en tjocksnubbe som står utanför.
21.00 springer genom en ofantligfolkmassa, springer in på mellan sektionens platser jag sätter mig på min plats (vi hade utspridda) vilken visar sig vara så fucking aaawesome. bakom målet som ZLATAN sen gjorde massa snygga mål i. SKRIKER OCH HEJAR OCH MATCHEN STARTAR. 87 000 andra och jag såg sedan hur Zlatan och gänget klassade de andra laget. de var fett som fan!! dock hejar jag itne på barca i vanlgia fall brukar inte titta alls på spanska ligan etc. men vilken Arena!!!

KRIMINALITET
gissar att kriminaliteten i barca är betydligt högre än i malmö. även om malmö är rankat farligare än t.ex MOSKVA. hahah. När vi åkte fula illaluktande varma metron under jorden som man hörde när man stod på gatan så kom där äckliga påtända snubbar som stod och krama mamma. där va sjukt trångt. jag och hanna hade våra mobiler i bH:n så de var chill. men vi tittar på mamma och tänker: smekar svinet henne? men NEJ. halva jävla äckliga handen inne i hennes ficka... tur mammisen är snabb. hon bara matrix knuffa dem och slängde sig till oss. haha eller iallafall typ. de lyckades inte sno hennes stuff. Men typ i torsdags var de. går vi där softilerar längst med gatan påväg till ett tapas ställa efter fejtaste shoppingdagen (JAG HAR KÖPT JEANS:D inte haft några sen förra året typ) så kommer en moppe och bara tar kvinnan framför oss väska. jag blev helt förvånad när jag såg det bara vafan:| ville bara slå sönder de på moppen. kvinnan bara: laaaaaars? laaaars? dem tog min väska.. i världens segaste röst. hon var nog också chockad. och svensk. stackarn.

Ska snart pumpa in lite bilder från resan. Risken är dock att de mest blir på fula hus, ödlor etc. när jag säger ödla syftar jag faktiskt inte på mig och hanna<3 för vi liknade snarare råttor än ödlor. ödlor syftar jag på gaudis graciösa! hahahah. jättegraciös vaaarreen.... nej!

Puss

She used to be my playground

Oh angel why
Oh angel why

Alicia har en skoldag kvar på denna terminen!!

Idag har jag varit nyliberalist mot argumentet att liberalismen skapar klyftor i samhället
"...De klyftor i samhället som du bygger din teori på är teorin om att orättvisa utgörs av att de finns skillnader mellan människor rent ekonomisk. Men det kommer alltid att existera sådana skillnader så vad kan då istället vara rättvisare än att det är upp till dig själv huruvida du kommer uppnå vad du vill uppnå eller inte?..."

Jag har varit konservatism med en önskan om ökat konservativt tänkande i samhället
"...i dagens allt mer digitaliserade och ateistiska Sverige, svalnar traditioner och det kan vara bra att som konservatismerna gör, uppmuntra traditioner, då dessa skapar gemenskap mellan människor och grundar vår kultur..."

Jag har varit socialist om det ohållbara konceptet
"...Målet är såklart att nå jämlikhet och inte bara att utrota orättvisa i samhället, då genom jämn fördelning och ett gemensamt ägande av alla resurser, utan även att skapa ett fungerande rättvist samhälle. För att detta ska kunna ske behöver man få fram arbetarklassen och de svagaste i samhällets talan..."

Och diskuterat de realpolitiska problem som de postmoderna ideologierna har
"...Jag menar inte att det är något fel i deras värderingar, t.ex. feminismens vikt av jämlikhet mellan kön och alla människor, eller ekologismens stora värna om miljön men deras politik är inte tillräckligt bred för att styra upp ett helt samhälle eftersom de inte täcker de grundläggande elementen..."

AND I SHOULD FUCKING FEEL LIKE THOUSAND ARMYS COULDN'T STOP ME NOW, lov efter imorgon, tagga fredag!!!! Snart drar jag. Så känner jag också:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D SÅ ska INTE tänka på något annat fast jag lockas. Oh angel why. MEN SKA INTE!!!!!

Hoppas du som läser har samma självrespekt som jag har nu när jag finishat denna uppgift. Och hoppas du kommer ha en bra helg och lov.
Love you


Impossible

Älskar Daniel merryweather - Impossible (change,red et.c)

Det tillsammans med att jag i morse när jag var helt klar för bussen får ett sms som innebar att alla lektioner idag var inställda. LEDIG gjorde mig såhär glad:

Nu blir det samhälle och kladdkaka tills baby kommer efter jobb.
Puss

Stupid girls

I can not believe how stupid you are =)=)=)=)=)=)==)=)=)=) I thought i couldn't escape your dumness, but I can

TISDAG

Historia salskrivningen var, vad ska man säga, en av de värsta timmarna detta året faktiskt.. hahahah
Skrivkramp all through, blackout.. tomhet i hjärnan
Anna hade med tio filmer till mig som jag ska låna gonna be great för nu kan jag ligga i min säng och kolla på min bärbara älskade DVD. Tack Anna, gonna make many of my days.
Coops. hahaha den filen!!!!!
Milkshake.
Sjukaste Sh
Brothers and sisters

Puss


An ordinary daaaaaaaaaaay I'll die, in your arms



Denna söndagen såg inte ut att bli speciellt faboulus men faktiskt jag sov jättegott länge och sen har jag fattat matten helt okej mycket vilket känns väldigt ovanligt men välkommet och jag har ätit choklad och god mat. Ska spela xbox nu och börja rita upp mitt rum. Vill göra om det totalt ska bli väldigt roligt. Ska även sätta in någon annons på tradera. Spännande:D Gick ut en långis rundis med sture också så faktiskt chill har de varit. Imorogn är det feeejtaste matteprovet sen blir det historia plugg hela eftermiddagen och salskrivning på tisdag, sen måste sh inlämningen göras. Men känner mig ganska pigg ändå. Längtar efter den underbara känslan när det är över. Dessutom, Barcelona om en vecka. Jag och baby på bilden. Gjorde en liten video till honom igår hahaha över fattig men söt. Puss

Speeding cars

Inte sovit på 36 timmar. nu är det dax. (min favorit ring på bilden. mohaha) puss

 


Lies beyond

Igår var det fredag, spaghetti och köttfärssås i skolan. Jag tömde maten. Började min fredag 05.45 när Mickes mobil spelar MR vain oangenämt högt i typ fem minuter haha. Sen följde jag honom till bussen, tog foto på vår julgran från förra året som jag hittade fortfarande ståendes i trädgården hahah. Efter skolan tog jag hundra bussen med tjejerna. Hoppade av vid höllviken centrum med malin och köpte kylling,sallad och naturgodis på konsum. Hem till malin fixade mat, chilla pung och sen cyklade den mördande sträckan till Bella. Men vi kom fram:D Sen var det cocktail party. Väldigt mycket cocktails. Kan nog alla intyga på. Men det var riktigt kul dock blev de en väldigt sömnlös natt men de är smällar man får ta haha. Idag blev jag skjutsad hem av älsklings familj för de skulle vidare till blekinge. På det tjänade jag 25 kr och typ 50 min. GREAT. Nu är jag hemma, har ätit hemmagjord pizza, druckit lite cola och försökt läsa matte. Alltså man kan inte plugga på matte. Bara om man gör massa massa upprepande tal och de bara förmår jag inte mig att göra. problemet ligger i att jag inte heller kan inte plugga på matte. IG dirr. Så ska försöka ta mig i kragen. Men iallafall komma ella, kikki, alicia och josse hit senare och så fixar vi oss inför kvällen!!! livetsplusmeny.blogg.se






Kuolema tekee taitejilian

no line on the horizon okeeejejej
tog bilder hos linnea igår skulle försöka symbolisera hur mycket jag bara älskarälskarälskar musik blir så ivrig. mest metalopera såklart men så mycket mer.
Idag handlar de om att trycka in geografi i huvudet och sedan bara pumpa ner den på provet imorogn. Fast ska duscha nu. Och sen är det ju efterlyst och olle dokumentär. Med marabou som jag precis köpt. Non-stop är verkligen non-stop. så himla gott. från och med nästa inlägg ska jag försöka med en ny struktur. bara lägga in ett ord per inlägg. så folk orkar läsa. ett ord som symboliserar dagen/veckan whatever. kommer bli awesome för er latmaskar. Imorogn är det torsdag micke ska sova här längtar tills han kommer och knackar på min dörr. sen är det ju dagen vi ständigt väntar på haha. Fredag och cocktail party. Och mina rubriker är såklart fortfarande låttitlar på världens bästa låtar. och fortsätt läsa livetsplusmeny.blogg.se annars får jag nästan panik.

Linneadahlgren.blogg.se fotograf






FF

Allt för att slippa läsa geografi :-(


1. Vad är ditt namn? – Lina

2. Är du i ett förhållande nu? - Ja<3

3. Om ja, hur länge har ni varit tillsammans? – Lite mer än 4 månader

4. När var din senaste kyss? - Igår

5. Vem vet mest om dig? – Mina närmaste vänner

6. Vad gör du på fredagskvällar? – Hittar på något kul med mina vänner eller baby eller allra helst med båda

7. Bästa filmen du någonsin sett? – Kan inte bestämma mig, gillar verklighetsbaserade eller ifrågasättande

8. Har du haft sex med fler än 5 personer samtidigt? - Nej

9. Har du varit full? - Ja

10. Har du testat droger? - Nej

11. Röker du? – Aldrig, inte ens en ciggeluring på fyllan

12. Saknar du någon just nu? - Ja

13. Snusar du? – Nej men jag brukar säga att jag är passiv snusare haha

14. Hur mår du idag? – Bra haha

15. Hur många tabletter tar du dagligen? - 1

16. Vad gjorde du för exakt ett år sen? – Sov, duscha och MAXI kanske? för det var en söndag

17. Bästa minnet från sommaren? – A night you don’t remember but never forget

18. Senaste landet du besökte bortsätt från Sverige? - Danmark

19. Är du rasist? – Nej

20. Ser du fram emot någonting just nu? – Cocktail party!!!!!!!

21. Sköter du skolan? – Jag försöker

22. Vad hade du för betyg förra terminen? – Hälften MVG hälften VG minns inte om vi hade några kurser som inte var avslutade

23. Har du spelat/spelar i ett band? – Nej men jag hade gärna gjort om jag hade hunnit, lirat trummor eller sjungit

24. Vilken har varit den bästa tiden i ditt liv? – Utspritt! men den senaste tiden har varit toppen

25. Vilken var den värsta tiden i ditt liv? – Vet inte haha kanske den vintern när jag tappa mitt hår?

26. Har du haft sömnproblem? – Frågan kan istället lyda ”har du någon gång inte haft sömnproblem?”

27. Hur ofta gråter du? – Inte speciellt ofta, bara när jag påminns att jag aldrig kommer träffa farmor eller morfar igen

28. Vad gör du när du mår dåligt? – Äter choklad, lyssnar på musik, tittar på tv, försöker undvika att smsa

29. Vilken klass går du i nu? – Sp2D världens bästa

30. Vilken skola? – ProCivitas

31. Vad är det första du gör när du vaknar? – Hälsar på Sture

32. Har du hundra kr just nu? - Tveksamt

33. Är du stolt över dig själv? – Ibland, i väldigt olika situationer, speciellt om jag är effektiv inte bara när de kommer till skolan

34. Vad gjorde du i helgen? Läs livetsplusmeny.blogg.se haha

Nu sticker jag till MAXI med Ella och Linnea.
GODNATT


Dom andra

ÄT FETT OCH SOCKER TILL DU SPYR säger kent. jag håller med. och fin melodi är det också (8)


SLITEN! har bott hos baby i höllviken sen i fredags. Har stillat min feber med alvedon och vänner. Fredags var P-J party. Lördags skitfotboll, pizza, slukades av varjen och eldorado polly med micke, andreas, lina, anna, philip, john, henke. RIKTIGT kul var det både i fredags och lördags. fASt jag var sjuk. Men skitsamma faktiskt. Livetsplusmeny you know. Skoja;) Micke är dum i huvudet.. skoja. älskar honom. skulle bara testa honom för han läser inte mina texter utan kollar bara på bilderna och då kan de bli sånna konsekvenser för han vet ju inte vad jag skriver? haha. Söndagkväll. Min favorit rätt till middags mmmm gott. Och sen brittisk version av min älskade kurt wallander. Kurt. Kut. CUT CUT CUT CUT CUT. skoja. 2 dagar kvar till comviq kompis student.
Ha det bra(L) läs livetsplusmeny.blogg.se men de gör ni ju redan behöver inte säga till ju;) väl? hehe

Empire state of mind


Feel

Morfar Farmor och Lillemor. Är ni i himlen? Vet ni? Är ni tillsammans? jag känner er fortfarande.

Speed of sound





Alicia josse jag och linnea skulle ta sånna över gay bilder idag. Till linneas skolprojekt med tema vänskap.
Och visst är det ju sant. Vi är fina vänner. hahah
 
Nu sitter jag med min hemtelefon på axeln och har gjort i 42:10 minuter. Jag må vara mild i orden men jag är riktigt arg. Sitter i telefonkö till tele2 kundservice. De uppskattade min väntetid till 10 minuter........ hmmmmmm kanske en liten, liten felbedömning från deras sida? Jag har inte hela natten på mig herregud. Borde verkligen plugga spanska. Men måste ha tag i Tele2. För jag har precis satt över mitt nya kontant kort med mitt nya abonnemang i min mobil och nu ska jag glatt börja använda det. NEJ. Kunde räkna ut med min lilltå att de inte skulle vara så enkelt för allllltid ska någonting krångla. Så de står "SIM inaktivit" Ja det fattar väl jag också. Men hur aktiverar man det då? Det står inte i kuvertet nej där är det bara pris-snack och på hemsidans manualer kan de inte heller klämma ur sig det. STÖRIGT! Lär vänta 42 minuter till innan ett skit kommer hända. Jo en sak kommer hända jag kommer lägga på för står inte ut att höra kärringen som säger var tioende sekund "Det är fortfarande samtal före.. tack för att du väntar" ja det ska gudarna veta att de ska hon vara tacksam för!!!!!! betalar jag då dessutom något jävla överpris för denna tiden av absolut meningslöshet så vet jag inte vad jag gör. Jo kanske fistar kärringen i luren med min hemtelefon!! Nu svara hon. Mitt nya abonnemang kommer börja den 13. Amen jippi. Får jag ha mitt gamla ruttna kontantkort fram tills då. jaja. Just nu är jag så lättad av att inte sitta i telefonkö längre att jag nästan skiter i vad hon sa toltalt. över lycklig ändå. haha.
Iallafall.. veckan som gått.. jag uppdaterade häromdagen men tydligen kom de inte upp på bloggen och hamnade inte som utkast i arkiv. LIVET! så tyvärr läsare. Det är long gone troligtvis. Hade 4 månader på med micke i tisdags. Igår sov han över. Ska plugga spanska nu. Det strider mot mitt sunda förnuft och välbehag men har jag något val? Nej!

Fast goda nyheter. BELLA har beställt hem en strippstång. Nu vet jag inte alla möjliga invändningar som kommer upp i era huvuden troligtvis mycket p.g.a att man bara inte finner de naturligt. Man vill hitta en undanflykt likt "nej men de är väl bara en liten. låtsas, leksaks, plast.." men nej mina damer och herrar. EN strippstång. Som hon ska fästa i taket och golvet i sitt rum. KOmmer bli så AAAWESOME att se henne dansa. Gratis föreställning snacka hon om. Och i denna glada sinnesstämning vill jag fortsätta berätta om min helg som kommer bli så feeejt man. Weekend as usually.. får snart ändra min bokföringsadress eller vad de heter. haha. Imorogn = PYJAMAS PARTY. Massa roliga spel typ "sluka den som vargen" som vi körde heeeela förrförra sommaren och dog av skratt varje gång, sing-star, lekar, krök, snacks. Vi alla är så närastående och pyjamas klädda kommer bli som en jävla lycko-orgie fast utan sex. Jag, Anna, Lina, Malin, Bella, Steffi, Micke, Philip, Andreas, Larre va de nån mer? först hos lina sen hos malin. Lördag = Pizza, krök och fotboll hos Philip. Nice or what. GIRL I KNOW YOU ARE SCEARED!!!! I would have been 2.

Pussssssssssssssssssssssssssssssssssssssss
(räkna med att ungefär 50% av helgens planer kommer förändras så de blir lite fin uppdatering inom någon dag. Och glöm för allti i världen inte bort livetsplusmeny.blogg.se. Mycket kan ni glömma, tex. att stänga av kaffekokaren, göra svenskpresentationen om renässans författare, ställa väckareklockan et.c MEN INTE livetsplusmeny.blogg.se) It's a must. för att citera en julreklam som var på alla busshållsplatser i vintras...

Hold me now


Maybe this is the end för mickes extra lilla comviq mobil?

Take on me

Kanelbullens dag.
Och enda anledningen till att jag vet det är för att husmor tanja är så flitig och bakar massa underbart goda kämelbullar till läc. Skoja absolut inte kämelbullar. Kanelbullar.

Yeasterday was freaky som de säger i freaky friday hehe
Jag åt tacos hos micke och senare skulle vi dra till philip jeppson älskade annas kille. Kriga oss till halör i regn och storm. Missar bussen. Cyklar tillbaka till Micke. Går in på skanetrafiken lite senare när vi snackat med anna malin och de då går nästa buss halv 12.. så vi stanna i mickes fina rum och åt stjärnchipsen som jag hade med för tänkte ta med dem till philip. EN jättebra sak som gör mig jätteglad är att inom 5 dagar kommer jag mmsa gratis till alla inom comviq, smsa gratis till allllllla nät, ringa alla inom comviq för 0 kr i min och till övriga nät plus hemtelefoner för 0.69 kr i min. Beställde abonnemang i samarbete med mitt csn kort igår. pul.



Nu sitter jag hos micke, han är och duschar.
Jag lyssnar på take on me och resten av låtarna på hans 80-tals lista på sporify. Längtar till om 3 timmar när jag, micke, josse, wille och grennert ska vara äkta nördar. hahah. Kolla på bio kl 15. typ själva i biohuset. Flickan som lekte med elden. Känns som jag kommer älska den filmen eftersom jag älskade ettan män som hatar kvinnor.
Ha det bra fooox.
puss

Värmlandsvisan

It's whatever baby, I can be your lady.


Bara titta. De perfekt propitionella knapparna på ryggen, 3/4 längden, färgen. Älskar denna tröjan från topshop som jag fick när jag fyllde år. Den ska jag lätt ha på mig idag!! Har lagt in nya låtar på mp3 för första gången på väldigt länge. Blir ju nästan aldrig nu när IPRED och den biten har dykt upp. Så nu kan jag lyssna på bl.a
Pink - Dear mr president, please dont leave me
In Flames - Värmlandsvisan
Aha - Take on me
Epica - Walking on the sun
Hoffmaestro - Young dad
Secres service - Oh susie
Wavin flag - Khnaan
och många fler när jag åker buss och innan jag ska sova. jippi
Idag är det lördag. Igår gjorde jag och josse våra berömda nachos efter en skräckfylld narnivägs färd. Men ingen som läser de kan veta vad vi menar. För de är vår hemliga narniaväg. Och det var bäckmörkt, förutom fullmånsskenet mellan träden. haha. Idag vaknade jag och gjorde milkshake till frukost. På den kan jag stå mig länge. Så om en timme ungefär ska jag ta bussen till baby. Han är hemma själv i ovädret. Sen sticker vi nog till Annas Braheads Philip som har huset tonight:D

Ha det bra.


Dear mr president

How do you sleep when the rest of us cries?

Planering.

En induviduell redovisning om den franska renässans författaren Michel de Mountaigne
Ett rättskunskapsprov och
Ett tvetydigt samhällsarbete om prostitution, sexköpslagen ur feministisk eller nyliberalistisk synvinkel.

Att dessutom försöka leva ett liv. T.ex äta god mat och godis. Träffa, ringa och smsa sina vänner. Sova över med sin pojkvän. Det krävs planering you know. Men det är inte allt. En viktig ingrediens har denna veckan varit de överblivande 3 marabou chokladen som jag fick av Linnea i fredags. Hade de inte varit för dom så vet i tusan. För vad kan en söndag-måndag-tisdag vara mer motiverande än en milkshake och idol på kvällen. Milkshake bestående utav glass, chokladsås, halvt marabou, mjölk. Dessutom ett halvt marabou att äta bredvid. Det har madat min week kan jag säga. Torsdagkväll nu. Är snart klar med min samhällsinlämming. Vilken lättnad. Gick ganska bra på RK provet idag hoppas jag. Tvingades dock plugga in väldigt mycket onödigt som ändå inte kom på provet. Men vafan. Nu är det gjort. Micke vakna här i morse. Blir så glad när man vaknar bredvid honom av hans västerlandsvisa-väckaralarm eller vad den låten heter. Riktigt bra ska länka den någon dag. Måste dock säga att de är något nerdragande att klockan då är 05.45. Följde honom till bussen i bäckmörker och regn. Är jag inte för söt? haha. Nej men fick min mp3 tillbaka som han hade lånat så efter att han hoppat på sin buss till jobb så joggade/hoppade jag en omväg hem. Lyssnade på Salem al fakir - Good song och frös. Ger lätt lite adrenalin sådär tidigt på morognen. Har bara en sista sak att säga innan jag slutar skriva för att fullända min uppsats, äta middag och gå till maxi med gabriel och oliver sova och vakna när de är fredag.
livetsplusmeny.blogg.se
läs den.
livetsplusmeny.blogg.se
livetsplusmeny.blogg.se
livetsplusmeny.blogg.se


RSS 2.0