She used to be my playground

Oh angel why
Oh angel why

Alicia har en skoldag kvar på denna terminen!!

Idag har jag varit nyliberalist mot argumentet att liberalismen skapar klyftor i samhället
"...De klyftor i samhället som du bygger din teori på är teorin om att orättvisa utgörs av att de finns skillnader mellan människor rent ekonomisk. Men det kommer alltid att existera sådana skillnader så vad kan då istället vara rättvisare än att det är upp till dig själv huruvida du kommer uppnå vad du vill uppnå eller inte?..."

Jag har varit konservatism med en önskan om ökat konservativt tänkande i samhället
"...i dagens allt mer digitaliserade och ateistiska Sverige, svalnar traditioner och det kan vara bra att som konservatismerna gör, uppmuntra traditioner, då dessa skapar gemenskap mellan människor och grundar vår kultur..."

Jag har varit socialist om det ohållbara konceptet
"...Målet är såklart att nå jämlikhet och inte bara att utrota orättvisa i samhället, då genom jämn fördelning och ett gemensamt ägande av alla resurser, utan även att skapa ett fungerande rättvist samhälle. För att detta ska kunna ske behöver man få fram arbetarklassen och de svagaste i samhällets talan..."

Och diskuterat de realpolitiska problem som de postmoderna ideologierna har
"...Jag menar inte att det är något fel i deras värderingar, t.ex. feminismens vikt av jämlikhet mellan kön och alla människor, eller ekologismens stora värna om miljön men deras politik är inte tillräckligt bred för att styra upp ett helt samhälle eftersom de inte täcker de grundläggande elementen..."

AND I SHOULD FUCKING FEEL LIKE THOUSAND ARMYS COULDN'T STOP ME NOW, lov efter imorgon, tagga fredag!!!! Snart drar jag. Så känner jag också:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D SÅ ska INTE tänka på något annat fast jag lockas. Oh angel why. MEN SKA INTE!!!!!

Hoppas du som läser har samma självrespekt som jag har nu när jag finishat denna uppgift. Och hoppas du kommer ha en bra helg och lov.
Love you


Kommentarer
Postat av: Steffi<3

du är sötare än livet :* <3

2009-10-24 @ 13:56:24
Postat av: Anna

extremt skön bild!

2009-10-24 @ 16:36:58
Postat av: alicia

litta bränd pånosen. finu

2009-10-24 @ 20:31:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0