Mil efter mil

Igår stack jag och malin in till stan efter skolan och mötte lotta och sedan alicia kikki ella emelie. Vi fixade lite sen åkte jag och malin till maxi och handla mat till hemmagjorda hamburgare. Sen kom milämiläs den lille sjuklingen. Sen var det tjejmiddag hos mig. Jag, Alicia, Malin, Josse, Ella, Emelie, Linnea och kikki. Sjöng åt, dansa sen kom några killar och baby. Väldigt kul kväll. Sen var den däremot inte. Jag och baby sov hos mig och idag har vi stekt massa hamburgare. hahHA. för vi köpte 2,5 kilo köttfärs igår. Visste inte hur mycket som behövdes.. Bättre alla blir mätta i maaguu. Snart ska jag ta bussen med josse och steffi. Tjejmiddag och fiesta hos lish ikväll. Sen sova hos MICKUUUBOII. Imorogn, måndag och tisdag =PLUGGGUUU SÖNDER. men jag har choklad så jag ska göra milkshake every single dayy looovely.


puss

Beautiful day

världens bästa födelsedag

Kärlekens tunga

When I get older, i will be stronger, they call me freedom just lika wavin flag......

Jump on it jump on it! skoja.. jag är bara väldigt glad just nu för mamma kom precis hem och har handlat pommes, max hamburgar bröd och övriga ingredienser till hemmagjorda hamburgare vilket vi ska äta ikväll. Älskar det! Har rätt mycket att berätta för dig. I fredags var en overklig dag. En av de vackraste och känslosammaste dagarna i mitt liv. Såväl sorg, som stolthet, lycka, värme och förskräckelse, även panik och stress, iver. Efter morfars vackra begravning åt vi tillsammans hemma hos oss och det kändes jättebra. Morfar hade varit lycklig. Sen vid halv tio på kvällen tog jag femman i ovissheten om hur sviktande kollektivtrafiken skulle vara för min del denna helgen. Vid rosengård fick bussen svänga av och köra en jätteomväg vilket den alltid gör på kvällar nuförtiden och det ledde till en försening på 20 minuter. Inte så farligt egentligen men jag som ju ska timea med 100 bussen blev ju drabbad. Riktigt irriterande. Väntade vid konsert i typ 38 minuter. Iallafall så kom jag tillslut på bussen och fram till halör. Det var mörkt, jag var osminkad, hade höga klackar och sorgligt nog var det även jättekallt. Så jag sprang, från halör till malin. Genom de mörka små stigarna, med BEATIFUL DAY - U2 på högsta volym i mp3:n och jag sjöng och skrek med. Bepic.
Hos malin väntade en trots omständigheterna rolig kväll. Kändes extra kul att träffa tjejerna och tänka på annat och supa ner sig lite. skoja. Sen kom Micke också och var så gullig. Sen vid hmm 1-2? Skulle ju partuu pinglu Malin vidare och jag stod inför ett val. Vellinge? Sängen? Slutade med att Bella rama mig och senare också Ebony. hahah sjuka grejer. Jag på sadeln och Ebony på pakethållaren ända till ljunghusen där bellas underbara soffa väntade. Och kissekatten som väckte mig 4 gånger under natten genom att den stod på min mage och bröst. Aj. men just det innan vi la oss, Ebony och Bella skrämde livet ur mig. Kan dock inte säga hur de gick till för jag ska ta tillvara på den upplevelsen.. mohaha. Rädd vár jag iallafall som fan. Kastade till och med ett oskyldigt äpple. 

Sen blev det lördag. Alltid solsken när man vaknar hos bella. Smoothie med hallon och frusna bär och enligt bellas diet solroskärnor haha de var gottis. Fast både jag bella och ebony hade halva jävla frusna bär disken på ica mellan tänderna sen helt sjukt ju. Fast finns en enkel lösning. borsta bissingarna! Sen blev de road trip. Tur retur limhamn, småbåtshamnen, höllviken end up hos Micke. Det trodde jag knappt jag skulle klara eftersom de var bella herself som körde. Men hon vad fan grym. Micke och jag stack och mötte malin vid toppen. Åh nej jag tappar suget att skriva vidare. Tror dessutom (VET) att ni by now tappat suget att läsa i'm afraid. Så snabbt och lätt, bk med micke,larre och wille. Preem. Pung chill med micke och wille. 
Wavin flag

Sov hos Micke. Åkte hem. Fick byta 5an buss 3 gånger. Jag sitter i en mobbad 5an buss och får hoppa ur den till en annan. Då upptäcker dom att den inte funkar så får byta tillbaka. men sen byta igen. ANINGEN SPEL när den sedan dessutom kör förbi min busshållsplats fast jag tryckt stopp. Mycket med svordommar och den biten.....

Nu har jag bakat sönder mig hihi vilket jag ska continua med ikväll fast först kommer tjocka feta släkten bestående utav ca 5 personer. nej men vi är ikke många. 

Imorgon fyller jag år. iiih. men de får ni höra om imorogn för jag är ledig.

Puss ha det jättebra 

The things that we owe


Trygghet. I I'll give my own time, I'll give my whole life, I'll give my only light just to heal you. 

Idag är det fredag och jag blev körd till skolan av Björn. Det var väldigt modigt av mig tyckte jag fast  ärlig talat han körde lugnt och fint och jag  höll på att skriva haha "bättre än mamma" men vad snackar jag om minns knappt hur mamma kör man cyklar eller tar ju bussen alltid nuförtiden. Nu är jag hemma från skolan igen har duschat precis och ska byta om. Där nere dukar mamma och mormor upp med ljus och keramik hjärtan. Vi ska hem är senare. Efter morfars begravning. Som han ville ha det. I hemmiljö och god mat. Som han ville, vi ska inte sörja hans död utan fira hans vackra liv. Gonna be alright. Om jag mår bra och så så sticker jag på fest hos malin ikväll med the best of höllviken. Puss och ha det bra.  


B.Y.O.B

Det omdöme vi annars har blir en bortglömd del,
Säg vad driver oss när vi gör det vi vet är fel?
Det finns ingen som aldrig är svag
det finns ingen som inte gör dig besviken en dag.
Kan längtan inte dra en vänskap isär?
Den dagen han är maktlös, då möts vi där.
Ett sviket löfte
Säg vad driver oss?
Jag känner ingen smärta i din famn,

När helst nästa gång det skall regna
ska jag springa,
jag ska förstå hur de mena
vi är för mycket, för starka och för klena.
Jag får inte ner orden
Men du skulle gett henne en blomma
det hade förändrat hela jorden.


Sexy bitch

Panik att comviq kompis gick ut idag. Fick springa till bäcka när jag skulle möta tjejerna där. Känner mig handikappad. Samtidigt vet jag inte vad det är med mig nuförtiden.. jag orkar aldrig smsa längre orkar  knappt ens svara på sms. Faktiskt mer chill att ringas, nej träffas. Så instead of HÖÖRES så SYNES. godnatt puss


Space oddity

Va? Tast.

Igårkväll hände de. Jag sitter på malins matta, på golvet hemma hos henne. Huvudet i lagom höjd med hennes bord på vilket där var uppdukat H2O, cola, ris, sallad, fisk, popcorn, fruktsallad. I soffan bakom mig satt Micke, och i soffan till vänster satt malin. Bella sov tror det var på golvet. Minns inte om Larre och Emma hade kommit än. Men det är orelevant.. haha. Jag säger iallafall tast. Fråga mig inte varför jag säger det, men jag fick iallafall 6 (elr då 10) förvånade ögon på mig. De har aldrig hört uttrycket TAST förr. Jag tappa hackan. HAHA helt sjukt. Så ni kan ju gissa vem som tastade dem resterande av kvällen..
Min helg kan jag förkortat berätta om fredags stack jag på fest hos Marielle i tygelsjö med ella, kikki, emelie, nata, carolina och anahita. Påvägen hem gick jag på skattrunda i min väska och hittade både det ena och det andra. Bara jag som på fullaste allvar tycker de är helt normalt att ha tandkräm i väskan? Det är ju befogat om man vill smaka mint t.ex.
Lördag vet ni redan lite om då tastinslaget kommer från lördagskvällen. Stack till micke och åt riktigt god näset- pizza (hahah) och sen stack vi till malin och fetta sönder oss med övriga som ni kunde läsa om ovan ( för fördjupning läs bifogat dokument, skoja) till programmet "överlevarna" vilket var mycket dåligt. Tråkigt rent utav. Vad jag såg var det ett gäng idioter som hade hamnat i knipa som istället för att göra något rent konkret disskuterade de i ungefär 2 timmar. 
Idag vakna jag hos Micke och kollade på idol marathon och sen ikväll stack jag på bio med josse. Mycket med att känna på hennes hål i tightsen och den biten.. Inte lönt jag försöker stava till vad den hette. Det är iallafall den filmen som man på trailern kan se hitler skrika "NAJ NAJ NAJ". den var jätte köttig och dryg fast måste säga att den var sjukt bra ändå på nått sätt. 

I got a feeling.... that tonights gonna be a good night. Hahah skoja en jävla söndagsnatt = kan aldrig somna, ångest, svettas minus svettas. sånt sysslar inte jag med. 

puss  


I love you

Idag dog världens finaste människa. Min morfar. Jag var ditt första barnbarn, och ditt enda tjejbarnbarn. Och det var speciellt för dig, morfar. Du var min trygghet i alla lägen och du skämtade tills sista stund. Jag var hemma hos dig och mormor i förrgår och höll dig i handen och du berömde min nya hårfärg. Du sa skämtsamt "Om jag inte hade varit gift höhö..". Men det var du. Du och mormor var gifta i över 50 år. Du var 13 år äldre än mormor. Men ni var ett ideal. Ni älskade varandra och tog hand om varandra alltid. När som helst vad som än jag ville berätta. Om jag var ledsen, bekymrad eller hade upplevt något kul, eller hade något kul att se framemot så var jag alltid välkommen hem till er. Hur fel jag än kunde ha, stod du alltid på min sida och vi var mycket nära. Jag har många bilder på hur jag som liten sover i din famn. Jag brukade sitta på ryggstödet på soffan och fixa frisyrer i ditt hår, medans du kollade på ditt älskade eurosport. Trots att jag är jätteledsen, vi alla är. Så har du levt ett lång och lyckligt liv. Det var du mycket stolt över. Du var en gottegris precis som jag. Du var verkligen något särskilt inga tomma ord. Jag skulle aldrig kunna skriva ner hela din fina personlighet här. Eller ens en bråkdel. Ditt liv var iallafall rikt på upplevelser och du har lämnat kvar många minnen och många människor som bryr sig om dig. Vi tar hand om varandra nu. Att inte kunna ta hand om dig själv var inget för dig morfar. Så när du nu väl var gammal och sjuk och hade accepterat livets väg, så stilla kom då döden, den kom som en vän. Den tog dig i handen och förde dig hem. Åke Nyman. Jag älskar dig, har alltid gjort, kommer alltid göra. RIP 



Men idag har inte varit en så hemsk dag som de låter. För imorse när jag vakna låg baby bredvid mig och i skolan chillade jag bara med mina fina vänner. Och bellaking bjöd mig på fika efter skolan och lina var också med. Och påvägen hem stack jag inom josse. Och snackade med henne, krya på dig<3 och med nettan. Och sen gick jag till Alicia och kollade på hennes fina kläder som hon hade fått hem. Trodde inte de gick så snabbt att få dem efter man beställt dem:O 2 arbetsdagar bara. Sen stack vi till vårt älskade maxi med ella och linnea och köpte godis. Sen har jag kollat lite på tv, chattat lite med emelie i stockholm och ska lägga mig och lyssna på mp3 nu. Imorogn är det fredag och jag har kvar godis från idag som jag ska äta till frukost och lunch. Sov gott kära du som läst detta. Kramar

Perfect day

 


Hemmagjord frapino som jag ska göra ikväll och som jag gjorde igår sjukt god.

1. Lägg isbitar i en påse dunka ispåsen i bordet i fem minuter, mycket nöje. haha. Då blir isen krossad.
2. Lägg den i en magic bullet t.ex (som jag köpte för egna pengar för jag blev sjukt hjärntvättad av tv shop)
3. I med jättemycket vaniljglass
4. I med kaffe. Helt beroende på hur mycket du gillar kaffe. I min är där typ en halv dl eftersom jag inte diggar kaffe egentligen men jag kan tänka mig att ikväll när micke ska sova hos mig så blir det typ 3 dl kaffe.. haha
5. I med chokladsås. jag gjorde hemmagjord varm innehållande kakao, socker och mjölk som jag värmde i micron sjukt gott.
6. Mixa
7. Häll upp i ett glas, strö över kakao och drick med sugrör.

Ska jag vara helt ärlig la jag i lite chokladbitar också hahahhah fyfan dog av godhet. Nu slutar vi svenskan om 10 minuter då slutar jag (12.40) sen hem till mormor och morfar.
Puss 


stay


Staaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaay

Jättelång dag i skolan, när jag kom hem var klockan fan i mig fem. Kändes helt konstigt att middagen var klar då för igår åt vi halv 10. Men då blev jag lite arg för jag svälte typ så antagligen därför. Positiv konsekvens. Ikväll är det sunds insparks fest och de känns ju SÅDÄR att anna malin bella och lina ska leva livet och har taggat hela dagen i skolan medans jag då lite blygsamt sett fram emot U.S wipeout som har premiär ikväll. Men nu ska jag träna. Hemma. Kämpa. Måste börja träna sönder. puss p.s bilden är från november förra året. känns som nyss:|

Me and my crew


En bild på mig i min nya hårfärg.

Livet är så dramatiskt. Allt kan förändras på en sekund. Fick reda på att en barndomskompis mamma nyligen dog. Man blir så chockad. Man bör uppskatta livet mer.. Jag ska verkligen försöka. För jag vet ju egentligen att fast att jag sitter här, söndag kväll med ångest inför en ny vecka. Och även om jag vaknar på mornarna som en zombie frustrerad över att gå till skolan så blir det ändå aldrig så farligt som man föreställer sig. Kanske är det god skollunch, man skrattar med kompisar, ser ett bra tvprogram eller en lektion ställs in. Varje dag är unik egentligen men när man tänker tillbaka blir det bara en i mängden. Nu ska jag iallafall duscha och sen sova. Godnatt<3


Wavin' Flag

Nu sitter jag nyvaken hos älskling som jag varit tillsammans med i 3 månader idag =)
Igår kollade vi på män som hatar kvinnor inne hos henke med wille, conne och henke. Jag kan verkligen den filmen utantill nu. Men man upptäcker nya saker hela tiden. Den är riktigt bra längtar tills 2an kommer på bio vilket är snart. 18 september allihopa. Flickan som lekte med elden. Ikväll ska jag nog sätta in lite bilder för jag har ju trots allt ny hårfärg. puss


I'm not pop

Okej grabbar. Lite samarbete och detta ska gå. Om 13 minuter börjar brokeback mountain (stavningen.....) och den måste jag verkligen se. Så vi ökar takten. Igår stack jag till josse och fixa mig sen stack vi och steffi till malin där det var förkrök med ett gäng nice tjejer för att litegrann schmunka malins ordval på facebook. Nettan kom på ett snabbt halörsvägens besök och lämna en styck hemmaglömd biljett och rädda oss från x-antal "enligt-lag-förbjudet" stora feta spindlar. Usch. tur du döda typ tio stycken häromdagen josse. Baby titta också in en stund. Men han gick hem för han blev jätterädd. Tjejförfest kan vara värre än man tror sköö.







okej. ska vara ärlig. Jag har sett hela brokeback mountain precis. världens bästa film. Jag har en sån konstig känsla nu. Tårar i ögonen. Är inte sugen på att skriva om min natt egentligen. Men klart jag ska;)
Men innan ni får höra den spännande forsättningen så lite bilder jag och josse tog innan vi stack.






Sen stack vi från höllviken till HIPP. Dans fram tills jag vänder mig till höger och ser lazee gå precis bredvid mig. SÅ jag såklart sträcker ut min arm och rör honom :D:D:D:D sen springer jag fram till josse och skriker OMFG lazee går bredvid dig josse. Och det gjorde han. Sen hade jag, josse, steffi och bella turen att få de bästa platserna när han uppträdde. VI satt på baren. Vid 3 tiden stack vi till mc donalds där typ halva procce var. De hade ingen glass vilket jag fick aningen damp för. Tillslut tog jag josse och dolle taxi hem. Åkte till josse sen fick jag cykla hem därifrån. HAHha fyfan jag hackade tänder, ingen jacka, typ 4 en torsdagsnatt. fan inte konstigt att den enda bilen som körde förbi stirra på mig. 3 timmar efter jag kom hem ringde klockan. EN NY SKOLDAG VÄNTADE.

Skoldagen var riktigt riktigt jobbig eftersom alla var så trötta,bakfulla och muntligt på spanskan och engelskan. Men faktiskt så var det riktigt kul ändå och hamburgare till lunch. Och vi tog hand om varandra. hahah



Puss

Revelry


STRESSSSSS
stress day. Snabba turer. Skola, hem, sture, mormor och morfar, äta, duscha, torka, platta, fixa, packa, inom Alicia och hämta en klänning. Nu är jag hos josse och ska sminka mig och ta bussen till konsert där steffi meet us up sen blir det okej nej fan vad gay. Ni vill inte veta alla detaljer det ni fina läsare läser ska vara fabulous. Så jag berättar imorogn istället! Iallafall förfest, HIPP , lazee. Taxi hem inatt vid 3. Skola imorognbitti. NIIIICCCE.
Nyckelringen på bilden gav jag till älskling igår. Jag fick den i posten. Men han blev glad ändå.
puss


Run

Idag är det TADA: Onsdag. Välkomna mina fina läsare. Blir så glad när någon säger att de läser min blogg. 
 
Mattelektionen tidigt på morgonen är verkligen döden. Kan inte förstå hur jag kan begripa så trögfattat såfort det handlar om siffror. Kan verkligen inte ta till mig vad Matte-micke säger. Men istället stirrar jag i bordet och drömmer att jag sover hela lektionen och tänker later-problem och sen förtränger jag det.
När jag slutat skolan krigade jag mig i mina 10 cms höga klackar enda till värnhem (GICK DIT) och gick tillbaka till stan. Helt sinnesjukt.
Då bytte jag till ett par skitfina, trasiga, silverskor från england. 2 pund på primark;)
Sen kom baby från jobb, efter två timmar. Men vi hann bara träffas lite för sen skulle jag fika med tjejerna. Eller ja. Tjejerna och kikki. skö. Så baby följde mig till espresso där milämiläs, ella och nata redan var. Sen kom kikki och Linnea också. Faktiskt var de riiiktigt chill,gott, soft, you know the rest.
Nu blir det RRR TO the ä to the t to the t to the s to the k to the u to the n to the s to the k to the a to the p. Palla
puss


en bild från gamla tider hahahhaahahaahahaha sorry for the gay expression

Kill yourself

Och alla bara pratar, är det sant? Och jag har hört om dig.

I skolan taggar alla inför insparken med lazee. Jag också såklart. Josse ska också joina. 
Idag fyller Svante år, GRATTIS. Detta innebar hemmagjord pizza hemma. (NÖÖÖ hemmagjord pizza borta.. hehe) Fast först en lång skoldag och en sväng inom Josse. Måste titta till så hon och Nettan sköter sig.... hahah skö. Family guy. The mentalist. Duscha. Sova. Och just de. SATC 2 spelas in just nu. Längtar! Älskar samantha och companiet.
puss 

RSS 2.0