KAOS!

fint folk!
Idag blir det ingen fin inledning rakt på sak! haha=)
I lördags fixade först jag alicia josse och åke oss hos mig. Sen stack vi på fest hos Joel och det var jättekul med mycket dans och även Sp1Dare! Tack joel:)
I måndags kom jag alicia och josse på den lysande idén att ha fest hos josse när vi  hängde hemma hos josses mormor och åt nötter. Dagen gick, vi fixade massa, shoppade på kinalivs etc.....hahah iallafall fest blev det! Om någon hade varit i mig den kvällen och hängt med i alla svängar hade ni fattat precis hur de kändes hahah går liksom inte att beskriva. Men så var det nog för alla där framförallt josse! Iallafall, några inslag från kväll var att  vid 23 tiden sitter halva kvarnbys tonåringar och ugglar och gömmer sig med ytterkläder i Loan& Louises rum . Vid 00.00 dansade 10 pers på ett bord som sedan sprack. 01.00 kom polisen på besök för andra gången helt i onödan. Men det var liksom inte så misslyckat som de låter de är det som är grejen! Men många var älsvärda och hjälpte till:D Idag är det onsdag. Igår sov jag och alicia och åt kladdkaka.
Till alla som läser min blogg: sköt om er och ha det bra<3 puss


livet grabbar

Brukar inte ha med kameran nuförtiden, lite trisst. Dock fick jag fatt i denna bilden från i lördags. Lite dans hos fredde! =)
Idag sitter jag och skriver till ljudet av sture min världsbästa hund som med tassarna bäddar lite i sin lille"bur".
 Förra helgen känns redan uttjatad men för de som missat de så var jag på bio med ett gäng o sen blev vi pepparsprayade. Kvällen slutade hos jeppe. I lördags var det kalas hos emma och sen fredde med läl,micki och michelle:D I veckan har det varit sjukt mkt läxor, skit, utvecklingssamtal. Gud bevare mig! haha
Klämde iallafall en hel kladdkaka med alicia häromdagen! Varför måste man tvunget sitta och äta tills man upptäcker att den är slut?helsjukt! haha
 Idag är det fredag och jag har varit ledig. Så jävla älskvärt. Sov 11 timmar i natt. Det har jag inte gjort sen brantzing dog! haha för att citera alicia. Igårkväll såg jag malin anna och steffi I taket lyser stjärnona. Han som spela tzatziki för många år sen var jävligt snygg! Sen bölade vi en massa men den var jättebra. Efteråt väntade en nicklas och en jonte utanför. Vi stack till Mcdonalds. En rolig grej var att vi träffade två lärare Lucas och daniel som skulle ut och festa. Dock var det nog inte så kul för Nicklas som inte var helt nykter:/ Nu ska jag inte skriva mer än att 118 100 suger:( Face the facts! haha ringde dem på nyår för ville veta om bussarna gick då. En snubbe vid namn Johan svarade att de gjorde dem inte, och den slutsatsen drog han alltså utan vetskap om var i landet jag befann mig. Det lustiga är att när han fortfarande är på tråden ser jag bussen så jag skriker "jo jag ser ju den"! Så ska ni fråga vad som helst, fråga oscar i min klass istället för 118 100. För han vet typ allt! Iallafall nu ska jag äta sen sticka till läl! Hoppas lovet blir skitkul.OCH NIGHTWISH ÄR BÄST.
puss


Hej

Jag kan ingenting om bloggar men nu helt plötsligt har jag en:D

Kan berätta att i fredags dog min farmor, så sedan dess har det varit många sömnlösa nätter och mycket Josh Groban - Time to say goodbye. Iallafall:/ I lördags morse kom alicia och josse så stack vi till maxi och handla frukost, satan vad gott; ananas, melon, safari, kakor, bulle och jag handla en hel jävla maxi-kladdkaka till mig själv och de var ett av de bästa inköpen detta året haha. Sen stack vi till mig och åt det och kollade på hmm, vad heter den, just det Bridget Jones Diary. På kvällen kom farfar och min faster hit, ledsen stämning:( Men sen stack jag till Musti, det var kul:D Alicia jag josse och fredde stack rätt tidigt, först inom mig och av någon anledning gav jag alicia en fetbit av min kladdis, men det var hon värd<3 Gissar att hon klämde den på vägen hem. haha. I söndags gymma jag med Josse och de tog en bild på mig med någon jävla webbkamera till mitt medlemskort. Bilden blev så sorglig att till och med hon i receptionen skratta. Då skratta jag med. Sen dess har det varit skola o skit och naturligtvis chill med aläc. Just de, idag snacka vi om trafficking på samhällen. Riktigt hemskt! Visste ni t.ex. att var 8:onde svensk man har köpt/köper sex? Och att i Gambia är manlig trafficking ett stort problem där japanska buisness-kvinnor utgör den största delen kunder.
Nu ska jag se scrubs såklart och sova.
puss

RSS 2.0