Something worth living for

Imorgon är det matte b nationella i 4 timmar. Kommer inte räkna i matte i 4 timmar. Kommer säkert vara klar efter 2. P.g.a jag alltid hoppar över de uppgifter jag inte kan. Känns väldigt olönt att läsa dem o gräva ner sig över att man inte har någon anning. Jag blir jätteglad och tacksam om jag lyckas få g.

Ni vet för ett tag sen skrev jag att från och med nu måste jag få Mvg på allt? Det har jag klarat. Fast nu är det dax för matte o grejer och då är det direkt kört.
Imorgon fyller LINA SHORE 18 år. GRATTIS ÄLSKADE LISH.
Förutom lida med matteprov på sin vuxendag ska vi ha roligt:D Fira henne hos anna heeela natten.
Och i helgen ska hon också firas.
I onsdags var vi ett gäng här o grilla o kröka. Det var reunion med oss som alltid hängde innan. Så om vissa av mina kompisar i kvarnby (K-TOWN) läser detta ska ni veta att de var därför ni inte var bjudna. för de var sånt reunion. Men de fatta ni säkert. Hade ju inte zippen dirrat er;)

Har sovit med micke sen i onsdags så i natt var ensamt utan honom sovandes bredvid mig:(<3

Nu kommer några lyckliga bilder från fest i helgen :D


Et sidste kys

tja tja....

Igår shoppade jag världens finaste bikini överdelar<3<3<3 jag har bombat hm sista tiden. Beställt från hemsidan, handlat i affärerna. har gömt alla kläderna i min garderob så jag inte kan använda dem förrän juni. FÖR DÅ MÅSTE DE VA VARMT. Jag och josse var i stan igår. Riktigt länge. Man kan inte va med josse i stan kort.
Idag är de fredag. Hörde inget av vad skotten sa på nationella (?) min hysteriska engelsklärare tog national exam som typ liv o död. Tycker de är så löjliga med sina små melodier mellan varje fråga....... och winston churchill. Vem valde de ämnet. VEM!!!! om någon säger var den personen bor ska jag lämna bajs i brevlådan haha

Nu sitter jag hos Anna Brahed =)=) vi har ätit godis och druckit kaffe. de är fan de bästa som finns. vilken kombination. Handlade exakt 1 kg godis. till mig och micke i helgen<3<3<3:P
Idag är uppenbarligen en dag jag gillar smileys. chillar sönder vet inte vad mina egna fingrar skriver hehe
ikväll blir nog grillfest. eller fest. eller nått haha. imorgon jobb 18-22. men innnan de ska vi dra dit ett gäng o käka massa glassar så de känns mycket bra.

Händer ikväll alla? okej ingen kommer svara här och by the time jag är inne här o läser har de hunnit gå många dagar:P

Så ha en skön kväll/helg. och en trevlig natt tillsammans<3

Happy


RSS 2.0