det hände precis samma sak för dem

I fredags var jag och steffi och åt på vårt lilla indian place<3
Man väljer två rätter (plus ris och sallad) sen kan man beställa till naan bröd. Vi har alltid lika mysigt där, såfort det gått mer än 24 timmar (24h) i flesta fall (1h) har vi något nytt vi måste berätta för varandra.
På kväll en träffa jag Rebecca som jag inte hade sett sen innan resan!!! Satt med hennes familj, träffa Issa och tog tag i ladok hhah fytusan. Några kompisar ringde mig vid 00 och fråga om jag skulle med ut men hur snabbt jag än vevar med mascara borsten så slockna jag ist.
Igår va så hiimla fin dag=) på kvällen var jag och frida hos Anna innan vi stack ut.
Skitkul, cyklade hem och vinkade till reklamutdelarna.
När jag vakna kom Steffi och Anna sen tände vi grillen..............
Okej jobb imorgon 7-16.
OKEJ det var personligare än vanligt att jag är konkret, inte blandar svenska och engelska, håller mig till ett tempus samt talar om någon som hänt i den följd det hänt.
hejdå
 

Sju år, brasilien och havets gata

Pepsi Max ett par gånger om dagen, håller doktorn borta från magen, by fear

I mexikansk miljö, gick jag från rörd till störd


you are the superstars (the main characters, the celeb) of my life


Ways of finding vad som är VÄRT


SEPARATIONSÅNGEST FRÅN MIN ÄLSKADE STEFFI, MALIN (BERGSGETEN) OCH LOTTA (LUDDE) hahaha. Världens bästa tid att bo fyra tjejer i en lägenhet i barcelona.
en kvart till 8. hahah. kan inte ens börja, är inte mogen för det än. lever gärna i förnekelse ett tag nu. låtsas att jag inte flyttat ut från 5 våningen.

Innan sprang vi i högklackat på stigar i skogarna (en grupp träd) som luktade tång och sjöng i-rony på fyllan

............................
 
 
Adios Amigos
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Frida, håll käften

Hahaha kollar klipp på farmen Sebastian=) the best of farmen. he he
Jaaa, har, varit med om en rättegång, och lyssnat, PÅ, den HÄR, rösten, - i fyra dagar - occch, kan man INTe, lyssna på den i 5 MINUTEr, då har man inte här att gööööra... NU KOMMER DU HIT OCH SÄTTER DIG frida. Friiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiida. KOM hit!

Ikväll bytar jag och min älskade current city<3

Vem bryr sig om hur nätterna far, jag bryr mig inte ett spår

Vem bryr sig om hur dagarna går
de vandrar som dem vill.
Medborgare om etthundra år,
finns du ej längre till.
vi delade den känslan, och drack kaffe med sugrör.
 
Vissa saker försvinner inte, det ändrar bara skepnad. Var inte rädd<3

Whats eating Gilbert Grape?

Its not about what you eat, its whats eating you...... supersize vs superskinny vilket jag alltid ser på tv3 play.

Min dröm just nu skulle varit att sitta vid ett grovt träbord, slitet och rustikt. I skogsbrynet. Med fitnessciabatta, brieost, sylt och rökt korv. Jordgubbar. Vanilj yoghurt med mussli. Kvällsposten och kaffe. Regn, men inte precis där...
...Och läsa på en ipad. Skooooja. hahah
Just nu måste jag klä mig mjukt. Alltså just nu just nu, dessa tio minutrarna vill jag ha något mjukt och lent mot mig. Om några timmar när jag kommit hem är det the ugly truth och söndagskväll.
Inte länge kvar till catalonia;d<3

att bli arg och att lugna sig och att bli arg igen och folk vet det. Det arga



Igår efter jobb hämtade Steffi mig och vår mat, sen hängde vi en stund med Anna och Frida, innan en lång natt började hos Bella på homecoming party:-D lördagen har startat och jag har serverat en frukost till mig själv och en en timme senare till en kompis.

All of our bridges burned out

 
 
To my international readers........ IM IN PARADISE HOTEL. (remember you're not allowed to vote from outlandish)
Hahahah ;)

fångade på bild

Under flera år hade en kvinna i England, Mrs Boulton haft återkommande drömmar där hon besökte ett hus. Även om hon med tiden lärt känna huset utan och innan så har hon ingen aning om vart huset ligger. Hösten 1883 bestämmer hon sig tillsammans med sin man för att resa till skottland och mannen börjar fråga runt efter ett lämpligt hus att hyra. Till sist fastnar han för ett som ägs av Lady Beresford. Eftersom parets son befinner sig i Skottland för tillfället får han i uppgift att ordna med alla formaliteter och därefter reser Mr Boulton upp för att skriva under hyreskontraktet. Lady Beresford visar honom sitt sovrum där han ska bo, men varnar honom samtidigt om att huset under en tid varit hemsökt av "en liten dam". Ett spöke som hon dock uppfattat som ofarligt. Mr Boulton låter sig inte skrämmas utan svarar bara att det ska bli trevligt att lära känna den lilla vålnaden. Men natten blir lugn och något spöke syns inte till. När hans fru anländer nästa dag blir hon minst sagt överraskad. Huset verkar bekant och snart känner hon igen det som huset från sina drömmar. Allt finns där och stämmer på pricken in så när som på en sak. I hennes frömhus ansluter vardagsrummet till flera små rum som det här huset saknar. När hon försiktigt frågar får hon till svar att rummen visst existerar men efter en ombyggnad är de numera inte anslutna till vardagsrummet. Två, tre dagar senare reser paret Boulton för att besöka Lady Beresford. Ett artighetsbesök eftersom Mrs Boulton inte hunnit träffa henne. I samma ögonblick som Lady Beresford ser henne utropar hon "Men du är ju den lilla damen som spökar i mitt hus!".

Detta är en riktigt mysig torsdag och jag ser framemot helgeeeen:-D<3

otydlig

såhär ligger det till:
nybadad, tinar.
morgonrock
morden i midsomers introduktionsmelodi
mystik och kvarg med varma hallon
och apelsin,blåbär,melon och jordgubbar
störigt med liten bokstav hela tiden.

push it to the limit

fan vad jag gillar att hoppa i när det är så kallt i luften att vattnet ryker. och simma en stund och tvinga sig själv upp och frysa sig blå och duscha varmt och tina i min morgonrock framför latenight television. Repeating this is love. Snart ska jag cykla och möta LYLT, äta lunch och hänga tills hon ska jobba och jag träna at the same place=)
Varje dag är ett kryss.....

RSS 2.0