Secrets

Det blev att jag jobbade både fredag kväll och lördag kväll. Känns jättebra nu. För i fredags efter jag slutat åkte jag direkt till micke och han hade tänt massa ljus o köpt ben'n'jerry glass och cola till oss. Känslan i en då!!! fantastisk. Sen på morgonen kom han dessutom med frukost till mig. Helt sjukt. Bullar, goda pålägg, kaffe, juice, chokladpudding, kex. Sen åkte vi till burlöv center o han hittade världens finaste student kläder.
Sen tog vi tåget till malmö. Hälsade på Wille på jubb o köpte revbenspjäll som vi åt i solen vid kanalen o tittade på duvor som hade wrestling match haha. Sen drog jag till jobb. Åt glass:-) Plus hade så sjukt ont i mina fötter för mina skor är så försmå.........
Micke mötte mig utanför när jag slutat så drog vi hem snabbt o sen till Jonte :-D
Kom hem och decka.
Idag har varit en bra söndag faktiskt. Vi vakna o åt god frukost, solade, cyklade till BK o sen var vi ute typ 2 timmar och jag visade han hela jävla bullftofta haha. Sen kolla vi eva och adam o sov siesta hehehe
men nu måste jag städa mitt rum för de är fruktansvärt.
Imorgon är måndag hoppas dolle har bil för jag kan inte cykla till skolan o klågerupsvägen är avstängd. Vid 15 drar jag josse o micke o philip till DK :D:D:D


Shoreline

Har lite panik ska jag ärligt säga.
Idag är det torsdag. Har varit en mycket bra dag och nu ska jag berätta varför. Vaknade bredvid min älskling, vilket innebär att vakna 05.30 bredvid min mjuka fina micke o lyssna på han sova en liten stund. Sen pussar jag honom och tvingar han att gå upp för han börjar jobba tidigt. Efter vi sagt hejdå sover jag vidare. (A)
Idag sov jag till 9. Jag började min svenska kl 09.30 så det fick bli att slänga på sig kläder, borsta tänder och djur cykla till skolan i regn o hagel. Har cyklat varje dag denna veckan och de tycker jag mycket om. Okej jag fryser ibland, svettas, de blåser igenom hela mig när jag bara har läderjacka o everesten är för lökig. Men tycker faktiskt jag blir pigg o glad när jag väl kommer fram. Kanske för jag kan sova en halvtimme längre då. fast väntar på att dolle ska ordna cykel så jag slipper cykla själv för de är bull
sen gick skoldagen
RK, alltså sista lektionen blev inställd o de var väldigt glädjande. Trots det stannade jag och steffi och gjorde klart ett geografi arbete som vi inte ska redovisa förrän näst-nästa tidag. Över nice att ha de gjort för vi har så siiick mycket närmaste veckorna. Med nationella som pricken över i:et.
När jag och steffi var klara (iihhh) ringer malin som redan hunnit komma hem, tömma toppen inför nationella imorgon och allt så snackar vi. Jag cyklar o möter josse på Espresso house (där jag igår fika med Malin, Carolina och Anna också) känns som jag bor där numera! Men de går inte för jag har väldigt lite pengar att handskas med egentligen.
Dricker en frapino jäkel med josse... VI LÄNGTAR TILL MÅNDAG för då är de köpenhamn daaax
hon ska praktisera 12 timmar på lördag.... ncncnc
Sen gick vi till H.M och ni anar inte hur mycket fint jag hittade. Har 1. Beställt 2 plagg från hemsidan som kommer i Juni. 2. Lagt undan ett par skor o ett plag tills imorgon som jag ska köpa då. 3. Hittat en klänning i min storlek på ett annat H.M som förhoppningsvis finns kvar imorgon o då köper jag det då. 4. Ska beställa 2 jättefina plagg till från hemsidan the moment dem kommer in för de är slut just nu.
Sen träffar jag på emelie o ella o co
då börjar de regna
så blev en regnig djurig cykling hem
mitt rekord är 20 min;) gissar att de är en mils cykelsträcka. O jag får fan i mig alltid rödljus!!
Kommer hem och gjorde 8 min abs and buns och nu ska jag göra klart historia uppsatsen. Hade varit mer än underbart att vara klar med den. För nästa vecka hinner jag inte göra den. För då MÅSTE jag göra min svenska nationella muntliga:( på onsdagen o har typ ingen tid att göra den för ska till köpenhamn o One republic på måndag.
Och de viktigaste av allt denna dagen. Äntligen har min mamma efter veckor av bråk, tjaffs idiotförklaringar lovat mig dyrt och hederligt (och uppehålls inte de löftet kommer jag bryta ihop o tappa hoppet på människan) att vi ska till vårdcentralen nästa tisdag. LÄNGTAR. för jag har haft utslag på min mage o armar o rygg nu i 4 månader vilka kliar o svider väldigt mycket och jag vet vad felet är och de är inget allvarligt alls men de är jättefula äckliga o drar ner på mitt liv o allt som krävs för att bli av med dem är att jag lyckas få mamma med mig till en hudläkare som kopplas från vårdcentralen där jag bodde som liten som kan skriva ett recept till mig o de har som sagt tagit 4 månader. Men, tisdag ser ut att bli dagen jag väntat på:D:D:D för allas skull!!!! hahah
Ikväll ska jag baka mini kladdkaka muffins att ha imorogn på nationella provet och till kvällen efter jag slutat jobb kl 22. (SPRINGA TILL KONSERT)


New york

Har analyserat Titanic med det formala systemet idag.
Kom hem vid 1 efter att ha åkt bil med mickes familj fram o tillbaka från yttre ringvägen tills hans hus 3 gånger hahha..
Påsklovet har varit underbart. Ska berätta lite om varje dag så ni får en uppfattning:D

Fredag: Fika med malin och carolina. Sen på kvällen med micke, josse, christian, sara och jonas
Lördag: Shoppa med micke. Chillade med micke och henke
Söndag: Chillade hos malin med malin och lina.
Måndag: Gjorde super frukost hos malin och på kvällen chillade med emelie och nata.
Tisdag: Softilerade tills micke kom på kvällen. Åt god mat och pussades.
Onsdag: Mötte tjejerna i stan sen var jag hos frisören med mormor. På kvällen gjorde jag världens godaste muffins dessert med josse.
Torsdag: Fixade inför påsk, tjejmiddag för att fira linnea på greekway med ett gäng tjejer. Sen till lina shore med livetsplus och sen till jocke på fest. Stack till micke som hade ont i sitt hjärta:-( Satt på mas hela natten. Men de var lätt värt de för de var ingen fara med hans hjärta utan lite i en bröstmuskel och lunga. Sen kom vi hem och åt hemmagjord hamburgare till natta/morgon mat.
Fredag: Sov läääääääänge hos micke sen drog vi och firade påsk hos hans farmor. Jag gick dessutom på skattjakt hos micke och hittar det största påskägget ever. TACK!!! På kvällen tog vi bussen till K-TOWN och stack på fest hos björn. Det var riktigt kul. Men också fucked
Lördag: Jag och micke gjorde god frukost (grahamsscones...) sen firade påsk hos mormor. Tacos med livetsplusmeny hos malin och avslutade natten med att se loose changes hemma hos micke.

Imorgon ska jag jobba några timmar sen är det skoldax igen:-(
OCH MIN DATOR ÄR SÖNDER. Mats var väldigt snäll o försökte fixa den men den återupplivas i sommar.... tur jag inte är hemma så ofta och tur att jag kan schmunka på pappas dator och tur jag har radio i mitt rum!!!!!!!!!

 


RSS 2.0