tinto de verano con limon zero y vino rojo Xclusive

Idag har min hund Sture blivit pappa till fyra busfrön. 3 små sturar och 1 lill nelly. Jag längtar tills jag ska få se de små liven, ska hälsa på dem till helgen men man måste va så försiktigt nu i början de är ju alldelles nykläckta. hahaa:-D
Jag är trött i kroppen (brukar inte va det känns fucked, orkar knappt resa mig hahah helt stört) har sovit xtremt lite och gjort mkt sen jag kom hem från resan så imorgon förmiddag när jag cyklat milen hem från LYLT är min plan att köra ett greys anatomy maraton och bara ta det luggggggnt under dagen. Hoppas jag håller min plan.


There are less people over there

Heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej!

Igår mötte jag upp babben i lund så åt vi en god lunch på cafe italia, jag tog en taco sallad med kyckling, fetaost, jalapeños och tacodressing. Sen hade vi vårt slutseminarie tsm med julia och 3 andra. Efter det var det så häärligt för det innebär SOMMARLOV!!!!!;D;D (bara lite komplement uppgifter från frånvarande på programaktivitet osv samt lite jobb sen börjar min riktiga ledighet känns sjjuuukt:D)
Efter semniariet mötte jag och babben upp micke som bältade oss (HAHAHA) och körde oss till maxi så vi fick köpt lite till middag osv. Micke va hungrig som en varg så vi sprang runt och handlade tacos grejs (jag tröttnar aldrig på det) och sen lagade vi det fort som fan när vi kom hem haha, tacos till vargen och tacosallad till mig fast nu gjorde jag min egen så då blev de med massa grönsaker, majs, tacodippa, masssa salsa och köttfärs och cheddarost.
Sen tog vi sture och hoppa in i bilen och körde till bokskogen och gick 3 kms rundan med honom. Han fick nosa ordentligent. Det är så fint i bokskogen. Stötte på håkan som va ute och sprang, flitig:)
Idag hade mamma kommit hem så vi åt frukost tsm nu ska jag till MAXI för att hämta min god damn cykel som jag glömde bort helt stod där hahah. Sen ska jag träffa EMelie<3
Ikväll sticker jag till SATS för första gången på två veckor nu och kör core med Steffi sen piper vi hem till henne och bara snackar och sover.<3<3<3 Så nästa gång jag kommer hem är det fredag:D



Hitta en gammal bild från min 19 års dag när jag blev väckt av sture :-D<3

we never stop

dudududuyttytytytyty aaahh dyttyttytytytyt all my people <3



Den underbara röda bodyn är från hm 79 kr. Den syns min tatuering, mitt linaochmicke armband och mitt stora armband från babben. Shortsen kostade 99 kr på hm. Hahaha helt sjukt egentligen. Och Rey Beri brillor hahahah bokstavligen:-)
Nu ska jag ta mig till bokskogen och med hjälp utav runkeeper gå en mil. Det lär nog ta hela förmiddagen..
ikväll blir det jobb....
Puss


Jag vill gå tillbaka till espana mode. Slappna av. Mañana mañana




Picknick med min älskade SOI i solen, jobb, grill och försök till seminarieförbredelser med R<3

Åååååååååååååhhhhhhhhhhhhooooåååh- vi är tjugo pågar i en bastu å vi har cåld beer i en spann



fast än att dinosarier dog för länge sen, möter stackars lasse en var dag han kommer hem.

FREDAGs kvällen var riktigt rolig:-D Jag hade fått ur mig massa gråt och sånt under dagen så istället vände jag om på kvällen och va bara glad. Det blev tacos hos olivia med becca, linn, albana, julia, hanna, oscar och ludde. Sen åt vi och drack osv tills vi stack ut i Lund och natten sluta hos mig där rebecca sov över. Klockrent var det;D och i vanlig ordning kom pappsen och hämta rebecca tidigt tidigt eftersom vi vaknar pigga som helveten 3-4 timmar efter vi däckat. (L)
Micke blev förvånad, fast han borde inte bli vid detta laget, när jag dyker upp hos honom innan han själv ens vaknat trots att det är en timme bort och jag skicka godnatt till honom vid 4..
JAg handlade iaf med frukost. Fitness ciabattas, marieholms rökta korv, frukt och glass.. och KVällan. HAHA
senare handlades även hemmakvälls godis.
Jag kan garantera er om att jag inte har något stopp när det kommer till mat/godis kan verkligen sluka EN lastbilsmängd. Sen lider jag av smärtor och koma. Vi tittade på Sherlock Holmes - Games of shadows. Skitbra film för lägen som dessa. Och det regna ute. Med Jude Law dessutom!
NU är det Måndags so I SAY GOODBYE!!!

För idag åker jag och min LYLT till Spanien!!!!!!!!!!!! WAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAhhhh, and its not for a weekend, not for a week.



Snakes among gingers version 2.0????


Glada tjugotalet

cookiesndreams.blogg.se
Världens mysigaste lilla blogg. Denna älskar jag att gå in på när jag äter frukost eller dricker eftermiddags kaffet. hahaaa. Jag varnar dock, man blir så fantastiskt sugen/hungrig/inspirerad.
Idag är det dagen efter onsdag vilket är torsdag i vanlig ordning:-)
Jag väckte baby 05.30 med att pussa honom i pannan. Sen skyndade jag mig ner till bussen för att åka till SATS och köra morgon spinning. Jag är lika sjuk i huvudet varje torsdag och gör det. Men efteråt när jag hoppas av bussen och möter den lilla söta tanten som av någon anledning alltid går längst med stigen där så tidigt, då är man pigg, glad, jaaa det är som att glida fram på ett platt rullband:-D 
Sen var jag bara hemma om och åt frukost och duschade för sen var det direkt in till lund för uppsats handledning. Chillade lite i hangaren (haha eller vad linn snacka om) med beeccababben, olivia och linn. Var så nöjd med handledningen så nu blir det SÄTTA igång 4real. Har varit och handlat mat också och nu äter jag lunch. Sen kommer jag inte undan.... har redan kollat alla bloggar. Utan det blir plugg några timmar innan jag sätter igång med middagen till mig och M som jag redan längtar till. Ska göra kyckling curry med blomkålsgrattäng och majskolvar. 
JAG klarade tentan jag skrev i fredags:D Rättsociologi = nästan bara lagar osv. Skitsvår!!! trodde aldrig i mitt liv att jag skulle klara det och därför hoppa jag över den utan att försöka första gången (riktigt tjockhuvud) men nu gjorde jag den och lättnaden är TOTAL:D 

Jag älskar att laga mat:D Här är några mobilbilder på tacos, kryddiga biffar med hemmagjord salsa,hemmagjord gulash gryta (stod och puttra i 3 timmar) med fullkornsscones, hemmagjordaköttbullar på fullkornsmackor med hamburgardressing och köttfärsås med parmesan på broccoli.



 Hungriga????

du måste kolla upp det med tanke på han norska

Intimplastikkirurgi VS könsstympning...............


Veckan går åt ett stort forskningsarbete i ovanstående ämne och jobb. 4e sista desperate housewives avsnittet och träning med min tillfälliga ipod:-D Veckan avslutas på ett hemskt/vackert och ett bra sätt. Dels begravning för en kompis pappa. Dels grill och utgång med RLAOJ.
Resterande är bara spanien spanien spanien. Köpt nya shorts, klänningar, skor osv inför nästa vecka då jag och steffi flyttar till CASA DE GUNILLA, i salobreña med anna brahed.
PUSS

And hide her àway from the rest of the world

Lördag och Havregrynsgröt med Bananskivor, jordgubbar, mjölk och kokos och en grov ciabatta med ägg och kaffe. Älskar frukost:Dddd varit en vända i småbåtshamnen, på fisk rökeriet. Nu ska jag snart på min kusins konfirmation sen blir det god mat hos dem och ikväll hem till Malin <3


GDANSK i mars


Hotellrummet:-D

Micke knäcker den första


Detta va utanför en karamell affär där man fick se dem stå och laga godis:D


Pittoreska små gator. SÅhär såg centrala Gdansk ut, överallt sålde dem ädelstenar


En ceasarsallad på ett ställe som var skitfett. Lite som T.G.I fridays fast en polsk version som hette fahrenheit!
Allt på menyn stod på polska så vi fatta inget men så dök ordet "ceasar" upp:-D internationellt hahah, men jag tyckte ett av orden påminde om anchovis och mkt riktigt visade det sig vara det när jag snacka med servitrisen så det beställde jag bort. jävla tur det!!(Vem fan har anshovis till kyckling, bacon och ceasardressing:S)


genuina gamla kvarter blandat med rester sedan andra världskriget. De hade alla fallfärdiga spår bevarade från den tiden.


Den coolaste restaurangen någonsin. Mexikansk restaurang med sjukaste menyn, säkert 50 olika sätter och alla hade man viljat ha, inrett så himla coolt, hängde pinatas och maracas. Och så spelade dem mexikansk musik.

NACHOS! med massa smält ost och knaprig ost och brännande het salsa. och iskall läsk. kan det bli bättre... huvudrätten vad ännu starkare, det gjorde ont i munnen, halsen och magen haha. en burrito diablo!!



En skitcool 50tals restaurang mitt i ett varuhus


Alla fick popcorn till förrätt haha


Jag hade feber osvvv men tryckte i mig alvedon varannan timme typ hahah så det va lugnt:-)


Mickes sjuka clubsandwish chicken!! med cibatta, asgoda








I hela mitt liv har jag hört en sång

Cimber sterling har konkursat. TACK GODE GUD att vi inte bokade spanien flyget med dem, det var så nära!!! Men det gjorde vi inte så vi slipper få vår resa förstörd.  Tycket synd om alla som råkar ut att få sina flyginställda och eventuellt inte pengarna tillbaka:-( Nu måste jag bara ringa micke och kolla efter så vi inte bokat med dem till grekland!!!

(Lördags Rebeccas 20 års fest, Söndag inlämning hemtenta och mys hos micke, Måndags VALBORG:D Parken, sen till olivia osv, Tisdags jobb, trädgården och hårfix med mamma, onsdags föreläsning, fika vid kanalen i solen en låååång stund med Malle och Steffi, sen käk och bio med älskling, Idag är det torsdag och jag har kört spinning på morgonen, ätit frukost och nu kommer snart Rebecca.)SKA bli en rolig helg också:-D Wihooo 

Några enstaka bilder från parken
 



cookiesndreams

BILDER FRÅN 1: BÄSTAS 21ÅRS MIDDAG/FÖRFEST





RSS 2.0