Trodde aldrig att jag skulle stanna så läääääääänge

Proletariatet vs. Bourgeoisin inför imorgon......
Veckan som kommer blir mkt händelserik, ska ringa min chef nu och säga att jag inte kan jobba imorgon. tråkigt. roligare att jobba än plugga. men ska plugga med m och s ;) helgen är snart slut. ska göra mitt livs köttfärssås med tagiatelle ikväll för att avsluta bra. och wallander med toffifee.
vet inte riktigt var jag ska börja så skriver inte om min helg. lägger bara in två bilder.
och just det. nyckeln till frihet är riktigt bra. kanske inte värd sen andra plats på imdb men inte långt ifrån. synd bara att vissa scener blev omskakande att se, speciellt just nu.
puss

Angels fall first

Obegripligt hur allting kan förändras i ett ögonblick. Men jag ska aldrig förändra mina goda och glada uppfattningar och minnen utav dig.

Vila i frid Jocke.


Jag sträcker ut mina händer

nu har jag och läs-läc börjat cykla till skolan igen och de är bra januari vilket betyder att vi kommer känna hur det blir varma och varmare väder. min skola+jobb dagar är över för veckan. har precis vaknat och kollar på tv snart desperate housewives som jag fastnat i sen övernattningen hos S.
snart ska jag sticka till Maxi och köpa mat och börja laga så blir det en stor grekisk middag när M och familjen kommer. ska nog jobba hela helgen men längtar ändå till dess som faaannn
J.Ä.I.M.M.I.V.B.P.H.O.D.Ä.U.M.Ä.A


Bongo bong And je Ne T'Aime plus

Micke är finast<3

Jobbat mycket på sistone, due date:d ikväll Etagé

Indestructible

Öppnat, serverat och stängt. Jobbat hela dagen och käka precis pitabröd med kyckling grönsaker och feta ost gooottt. softar sönder nu efter en lång iskall promenad så nu medans jag tinar ska jag göra kul saker hemma. Slänga upp en ny fin växt och kruka i mitt nya rum, upptäckte hos josse idag att jag hade glömt en del där från nyår så ska upprätta hålla mina nya spirit och inte bara slänga de i en hög på golvet som jag gärna hade gjort men då blir inte mitt underbara rum underbart länge till:( sen ska jag sträckläsa "det kommunistiska manifestet". haha. loooooooooove

RSS 2.0