Jag har vakat många nätter, förhandlat med mig själv

Kan du titeln;)

Lördagsmorgon och jag ska göra en jävligt viktig lista: LÖSGODIS

Topp 5 i Malmö:

1. Hemmakväll Motivering: Störst utbud av kvalitativt godis. Fylls på regelbundet vilket gör att godiset alltid känns nytt och fräscht. Kombination av goda pappersgodisar såsom marabou,snickers,geisha,dumle,riesen, werters kola med chokladöverdrag osv osv med massor av sura (melon, coola, kmärken, remmar, nappar you name it) och naturgodis med jordnötter, kokos, yoghurt och mörkchoklad.

Pris 8.99 kr / hg - Vi köp av 1 kg 6.99 kr hg

2. ICA Maxi Många blir nog förvånade över att ICA kommer före exempelvis nöjesmagasinet men det finns en viktig anledning. Motivering: På ICA hittar du mycket av det goda godiset som också finns på hemmakväll, den enda skillnaden är att godiset är lite mer standard och har vissa speciellt karamellkungen bitar som fattar på hemmakväll. Möjligt att godiset är aningen mer riktat till småbarn och M&Ms för exempel fattas jämför med hemmakväll, dessutom erbjuds inget naturgodis i lösgodiset eftersom man på ICA kan köpa naturgodis separat till ett högre pris.

Pris 7.99 kr / hg Naturgodis 13.99 kr / hg, på ICA är det extrapris med jämna mellanrum då lösgodiset kostar 4.99 kr / hg och naturgodiset 9.99 kr / hg

3. Nöjesmagasinet Motivering: STORT utbud! Massor av sorter inom det sura, karameller, många pappersgodisar, tuggummi och guldpengschoklad. Naturgodis i lösgodiset. En stor nackdel gör att nöjesmagasinet trillar ner på 3e plats. En del av sorterna är såkallade varianter utav orginalen, dvs det är inte riktigt 100 procentiga vad gäller smak. Dessutom är lokalen ofta väldigt varm så att chokladen har en tendens att vara lite kladdiga och smälta redan från början vilket jag inte tkr om.

Pris: 8.99 kr / hg permanent

4. Coop/Hemköp En del av Coops framgång jämfört med 5e placerarna är dess goda naturgodis. Exotic snacks, tropic naturgodis och parrots. Deras lösgodis, godisprinsen, en variant utav karamellkungen är fräscht och innehåller mkt gott men fattas många av de riktigt grymma sorterna som Hemmakväll och till stordel Maxi och Nöjesmagasinet erbjuder.

Pris: 7.99 kr / hg

5. Pressbyrån/Ekohallen/Citygross/Netto/ÖB/Små livs och olika godisaffärer exempelvis jamjam, gottelisa och limhams konfektyr Av blandade och många olika skäl hamnar på femteplats en samling utav olika godisutbud. Citygross/ekohallen/Netto och ÖBs drömgodis har en tendens att vara liknande övrig godis fast med en liten twist;) hahaa exempelvis en missfärgning elr konsistens skillnad. Men det har många godbitar ändå och en hel del av de klassiska, dessutom är det billigare än ovanstående. Tvärtom fallerar övriga på sitt överdrivet dyra pris ex pressbyrån och jamjam. De har dock ett väldigt bra, om än begränsat utbud. Ofta köper man på dessa ställen i brist på tillgång till övriga ställen i min lista.

Pris: Billiga ställen 4.99-699 kr / hg Dyra ställen 8.99-12.99 kr / hg


Kommentarer
Postat av: LINNÉA DAHLGREN

haha wtf

2012-09-09 @ 16:30:34
URL: http://linneadahlgren.blogg.se
Postat av: Emma nilsson

Tycker du ska testa happy candy på svågertorp :)

2015-12-09 @ 21:49:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0